Актрисата Йоана Темелкова и Димитър Бербатов си направиха снимка за спомен
12.09.2018 12:02 Mobile watches 10294 прочита Mobile comments 1 коментар
"Само ще кажа, че май се зарадва, когато го помолих за снимка", сподели под фотото Темелкова

Преди дни се проведе футболен празник в Стара Загора. Участниците в мача "Актьори срещу „Берое“ излязоха на стадиона и играха с благотворителна кауза.

Благоевградчанинът Димитър Бербатов също се включи, даже приел без да се замисли. Актрисата Йоана Темелкова, която е добре позната на всички от филма "Под прикритие" успя да си направи снимка за спомен с Бербо и веднага я качи в социалната мрежа и написа,, Само ще кажа, че май се зарадва, когато го помолих за снимка". Хиляди старозагорци присъстваха на мача и бяха съпричастни с благотворителната кауза на Международния студентски театрален фестивал “Данаил Чирпански”.

Фестивалът бе посветен на Данаил Чирпански, вдъхновяващ човек и студент в НАТФИЗ, който загуби живота си след автомобилна катастрофа през април 2016 г. Идеята за благотворителния мач, реализиран с подкрепата на кмета на Стара Загора, се ражда от живота на самия Данаил, който е бил част от юношеския тим на „Берое”, докато не намира по-голямата си страст - театъра.

Всички събрани средства от продажба на билети и артикули по време на мача ще подпомогнат финансирането на втория Международен студентски театрален фестивал "Данаил Чирпански", който ще се проведе през пролетта на 2019 г.

В. Анастасова

1 коментар
Коментирай
12.09.2018 19:03 | апаш камбитов
СНИМКА С бирбатов, пълна простория
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката