Безстопанствени животни предизвикаха катастрофи в Кюстендилско
18 септември 2023 14:56 Mobile watches 3045 прочита Mobile comments 1 коментар

2 пътни произшествия са възникнали в края на миналата седмица, причинени от безстопанствени животни, излезли на пътя. На 16 септември в 2.50 ч е подаден сигнал в ОДМВР,че на пътя с. Ябълково – Кюстендил има ПТП между камион и кон. Пристигналата на място дежурна полицейска група е установила на пътното платно  убито животното и нанесени щети на камиона, управляван от 57-годишен гражданин на Северна Македония.

В обслужването на произшествието са участвали и служители на БАБХ, не са открили чип или  ушна марка на животното, собственикът не е установен.Досъдебно производство е образувано по случая; Пътният инцидент между внезапно изскочили на пътното платно коне и л.а. „Хюндай“, управляван от 63-годишен дупничанин и пътуващ от Дупница към Кюстендил.

Нанесени са щети на лекия автомобил, 1 от животните е намерено мъртво, установен е собственика на животните – законен представител на фирма за селскостопански животни. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Бобов дол. За случаите е уведомена прокуратурата.

1 коментар
Коментирай
19.09.2023 01:56 | rtyr
Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:----- https://marketl.ink/carcam
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар