Благоевградчанката Биляна Писова с номинация в „Спортни таланти“
15.06.2018 14:51 Mobile watches 6444 прочита Mobile comments 2 коментара

 Биляна Писова - член на Националния ансамбъл по художествена гимнастика е с номинация за „Спортни таланти“, инициатива, организирана от Еврофутбол. Всеки, който желае да подкрепи грацията от Благоевград, може да даде своя глас на страницата на Еврофутбол http://talanti.eurofootball.bg/vote_2018.php?vote_id=666 .

Талантливата гимнастичка е родена на 12.11.2002 г. в Благоевград. Започва да тренира художествена гимнастика на 7-годишна възраст в клуб "Левски-Триадица", с треньор Мариана Памукова.

Биляна Писова е с множество спечелени награди. През 2018 спечели златни медали на МТ „Олимпия” на МТ „Angels Cup“. През 2017 година, индивидуално изпълнение я прави вице държавен шампион. Също така взима второ място- сребърен медал, на топка във финалите. С националния ансамбъл девойки печелят множество купи и медали. Взимат бронзов медал на Държавно първенство за ансамбли, бронзов медал на 33-то Европейското първенство по художествена гимнастика, провело се в Будапещ. Класират се на 1-во място в многобоя на МТ “София къп” съпътстващ Световната Купа в София. Заемат 2-ро място на финала на турнира за девойки на Световната купа в София, Сред отличията още са златен медал в многобоя на Irina Deleanu Cup в Букурещ; 2-ро място - сребърен медал на МТ “Дерюгина къп” съпътстващ Световната купа в Киев турнир за девойки; 3-то място - бронзов медал на Международен турнир за девойки Гран при – Москва.

Община Благоевград ѝ пожелава много успехи!

2 коментара
Коментирай
15.06.2018 18:51 | ??
Имаше едно полицайче Мирослав Писов който се ожени за съпругата на Иво Комитата, в блок Лирата беха комшии, после се преместиха да живеят и работят в София, та може би това дете да е дъщеря на този полицая Писов...
15.06.2018 22:17 | Констатация
От "ГрадЪ" е Писов... Да си го "подпират" тамошните.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката