"Български възход" в Благоевград! Генерал Ст. Янев и Г. Самандов: Пътят на България към по-добро бъдеще минава през диалога, работещо правителство и отговорни решения, с грижа за хората
22 март 2023 08:31 Mobile watches 10182 прочита Mobile comments 12 коментара

Водачът на кандидат-депутатската листа на партия "Български възход" за Пиринско,  Георги Самандов, посрещна в Благоевград лидера на партията генерал Стефан Янев, който пристигна в областния център за среща с граждани, симпатизанти и кандидат-депутатите от листата на  неговата партия. Ген. Янев и кандидатите за народни представители осветиха предизборния си щаб, след което положиха цветя на паметника на Гоце Делчев на площад "Македония". 

Лидерът Стефан Янев разговаря с благоевградчани пред местен търговски център, коментирайки с тях проблемите им, както и основните приоритети, заложени в програмата на "Български възход", които ще доведат до изход от създалата се политическа и икономическа криза у нас.

Водачът на листата Георги Самандов и останалите кандидати също отделиха време, за да разговарят с гражданите и да споделят решенията, които ПП „Български възход“ предлага по наболели теми като вирещата се инфлация, безработицата, която тревожи всеки българин, отношенията на страната ни със Северна Македония и конструирането на редовно правителство, което да започне активно да решава проблемите на хората. 

 "На България й е необходимо работещо правителство, което да поведе страната първо към изхода от кризите, а после към развитието й, необходим й е диалог, необходими са й реформи, заяви генерал Стефан Янев, който бе категоричен, че сред основните приоритети на партията им е борбата срещу корупцията. "Тя трябва да продължи, но още по-решително. Има закони, но те не се спазват. Политиците трябва да намерят сили да загърбят егото си, за да се приемат необходимите спешни решения. Вярвам, че с участието на “Български възход” в следващия парламент ще има разумен диалог, взаимодействие и решения, които ще ни изведат от кризите в икономическия и политически живот на страната. 
Генерал Янев коментира пред медии създалото се напоследък напрежение между България и Македония, като отново подчерта, че диалогът е в основата на добрите междусъседски взаимоотношения: "Пътят, по който трябва да вървим в отношенията си с Република Северна Македония е диалогът, в името на бъдещето и по-добрите икономически и културни връзки между двете съседски държави, но не на всяка цена, а при зачитане на правата и свободите на тези македонски граждани, които защитават своето българско самосъзнание, българските традиции и българщината. В този смисъл, ако не се зачитат жестовете, които прави България  в тази посока, нашето поведение трябва да бъде твърдо в защита на гражданите с българско самосъзнание, категоричен е ген. Янев. 

Темата "Северна Македония коментира и водачът на кандидат-депутатската листа Георги Самандов: " Виждате, че езикът на омраза, който в република Северна Македония се насажда от дълго време, се превръща в юмруци на омраза, което в крайна сметка, ние като българи не трябва да го допускаме. Крайно време е, като държава да поставим ясни граници, да спрем да си заравяме главата, като щрауса в пясъка, и да позволим на местни политици-едните да насаждат омраза към България и българите, а другите да демагогстват пред Европа, да насаждат лъжи и да тероризират нашите сънародници там, каза Самандов.

Той подчерта, че "Български възход" винаги е бил балансьор и във вътрешната, и външна политика на България, спазвайки основния си принцип за търсене на диалог и работещи решения. "В предишното народно събрание ние от "Български възход" зададохме тона на разума и диалога, призовавахме политическите лидери и партии да седнем на масата на преговорите, в името на България. Ние ще продължим да следваме този тон за търсене на диалог и консенсус и след тези избори за съставянето на работещо правителство", допълни водачът Самандов и направи заявка партията му да положи всички усилия да покаже на  политическите сили, че диалогът е  правилният път  и решението, от което зависи бъдещето на държавата.. 

Пожелания за успех на изборите получиха Янев и кандидатите на ПП „Български възход“ от много техни симпатизанти, като основно се наблюдаваше интерес от млади хора, и семейства с деца, които открито споделяха проблемите си пред кандидатите за народни представители. Кандидат-депутатите призоваха избирателите да излязат и да гласуват на 2-ри април за "Български възход" с бюлетина № 15. Да гласуват активно и с разум за партията, която не нарушава добрия тон, не демагогства, не дава празни обещания, а се движи убедително, с правилната програма, към сигурност и по-доброто бъдеще на България.

П. Попов  

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление 


 

12 коментара
Коментирай
22.03.2023 09:18 | ПР
Те нямат хора да си попълнят секционните комисии, ще влизат в НС, та и балансьор ще стават. Няма Ковачки, няма възход...
22.03.2023 09:21 | Ах, Андрешко.....
Страхотна партия.... Изградена от чеда на комунисти и бивши ченгета .....
22.03.2023 10:00 | жорето.....павето
Айдеееее..... БОКЛУЦИТЕ почнаха с обещанията.....
22.03.2023 10:10 | До Ах Андрешко...
В коя партия не командват бивши чеда на комуняги?
22.03.2023 10:19 | в изгнание
Пътят на България ... и през интересите на Ковачки!
22.03.2023 10:29 | СЕКСЪТ И ГРАДЪТ
А АНДРЕЙ ГЮРОВ РАЗГОВАРЯ ПРЕД СТОМИТО В СТРУМСКО С БАБИТЕ СЪС СЕМПЛО ОБЛЕКЛО НА НИВОТО НА БАБИТЕ И И ЩЕ ИМ СЕ ВДИГАТ ПЕНСИЙТЕЕЕЕЕ.
22.03.2023 11:21 | Бойко
Щом и тоя стар измамник Хайтов е там, картинката е ясна.
22.03.2023 11:31 | Чука
А на втората снимка изотзад наднича човеко с бронираните машини.
22.03.2023 13:14 | Иван Банско
Ама що не си кажеш кой беше човека на Ковачкис или не е удобно? Всички знаем, че Надя Самарджиева беше неговия човек там. И пак късно я махнаха, но поне го направиха. С мъжа й колко народ одрусаха.
22.03.2023 13:23 | улав народ
БИГИРИ-БИГИРИ-БУМ-БИГИРИ!
22.03.2023 15:51 | До Янев
Тая шматка Гушков го махнете ако искате да имате резултати в Сандански! Аман от такива политически номади, днеска в една партия, утре в друга!
22.03.2023 20:03 | Ханко брат
БАЙ ГАНЬО ПРАВИ ИЗБОРИ:)))
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар