Черна вест! Издъхна бившият председател на УС на ЮЗДП и шеф на РДГ-Благоевград инж. Вили Аврамов
12.09.2018 18:03 Mobile watches 46494 прочита Mobile comments 4 коментара

След кратко боледуване днес издъхна бившият председател на УС на ЮЗДП в Благоевград и екс директор на РДГ Вангел Аврамов. Тумор уби Аврамов на 70 години.

Доскоро той председателстваше управителния съвет на югозападното предприятие, но с лични мотиви напусна поста. Аврамов е емблематично име в системата на горите в Пиринско, със стаж над 4 десетилетия. Погребението му ще бъде утре от 17 часа в Петрич.

Поклон пред паметта му и съболезнования на близките му. Вили бе наш приятел ! Почивай в мир!

П. Попов

4 коментара
Коментирай
12.09.2018 18:24 | wwe
Некролог. ком четете и се подтискайте! Гарантирано от ..
12.09.2018 19:22 | старогражданин
Тихо . Бил е личност. Професионално и политически . Мир на праха му.
14.09.2018 00:03 | В далечната-
1978 имахне среща с него. Бях войник-радист и играехме занятие в район на Маркови кладенци и село Иваново-обезлюдено. Групата беше 5 души лейтенант и 4 войника и джип уаз469. Бяхме в някакъв сокак къде човешки крак не стъпва. маскирани с папрати и листа. Бяхаме отрязали 2 дървета дебели около 10 см за маскировка. Изведнъж по стръмния склон се спуснаха 3-ма души цивилни, някой беше ги насочил. "Кой ви разреши да режете дърветата? попита властно един млад висок и красив мъж. Ще платите солена глоба плюс дърветата. Лейт отговори: На учение сме. "Другарю Аврамов, да ги арестуваме " предложи един от цивилните със запасан пищоф на кръста. Лейтемантът каза: Имаме разрешение. Дайте го високомерно отговори шефът. Лейт отиде до джипа и се върна, носше някакъв лист, но внезапно зареди автомата и извика: Кого щеарестуваш ти бе и гръмна във въздуха. троицата се вцепениха и го удариха на молба Абе ние си правим майтап бе момче. И ние си правим майтап: отговори лейт. Радист! Доложи в Центъра.
14.09.2018 00:45 | Доложи,че-
- е заловена група от 3-ма диверсанти преоблечени като горски. Да ги водим в щаба или да ги разстреляме на място? Аврамов с позеленяло лице заприличало на усойница просъска. " Момче, скъпо ще си платиш' но не можа да довърши защото последва нов изсртел, този път леко встрани от горските удари отзад камък и рикошетът грозно изпищя. Марш, по дяволите! Пребледнели горските се изсулиха в гъсталака. На другия ден лейтенантът изчезна. казаха, че заминал за София и е арестуван понеже Аврам е нещо така -по-така -сътрудник. Войниците бяхме на плаца. когато черна волга газ 24 прекоси цялято поделение и спря пред щаба. Излязоха някакви цивилни и командирът на поделението доприпка и почна да подскача около тях като петел на бунище. Разбра се после, че бащата на лейт е 1 секретар на БКП на окръг, а майката полк от КДС. Аврамчо тихомълком беше установен временно на глух коловозн за наказание. Така става като човек не си знае началниците по ДС. Лека му пръст на човека.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката