Четири контролно-пропускателни пункта работят на територията на област Кюстендил
25 март 2020 10:32 Mobile watches 2531 прочита Mobile comments 1 коментар

Преминаването на гражданите през пунктове, изградени на вход/изход на Кюстендил, се допуска само при неотложност на пътуването – полагане на труд в друго населено място, здравословни причини на пътуващия или негови близки, завръщане на настоящия или постоянния адрес. Тези случаи се удостоверяват със служебна бележка от работодателя или служебен документ – карта, медицински документ, документ за самоличност. За улеснение на гражданите МВР изработи бланка на декларация, която вчера бе обновена, за попълване при необходимост.

Формулярът е достъпен на интернет страниците на МВР. Без нарушения на обществения ред се осъществява преминаването през КПП-тата след въвеждането им. Под забрана са посещения на паркове, спортни и детски площадки и съоръжения на открити и закрити обществени места. Полицейски служители предупреждават гражданите, които са в нарушение на ограничителните противоепидемични мерки.

Ако имате неотложна нужда да смените личните си документи, моля спазвайте противоепидемичните указания за задължително отстояние пред гишетата на звената на БДС. Вчера в Кюстендилска област са подадени 30 заявления за издаване на лични документи.

В. Иванова

1 коментар
Коментирай
25.03.2020 10:48 | Мхм
Тото пунктовете защо работят? Те първа необходимост ли се водят?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар