Екстра плюс за Спасителите на Благоевград! Спектакълът "Как да катурнем Камбитов?" пред оскъдна публика на софийски терен!
24 април 2019 14:21 Mobile watches 25708 прочита Mobile comments 92 коментара

Съветниците от ОБС Благоевград Злата Ризова, Андон Тодоров, Калоян Ханджийки, Албина Анева, Валери Смиленов и Гергана Янчева, придружавани от адвоката Ал. Мановски, изнесоха днес в София познатия до болка моно спектакъл "Как да катурнем Камбитов?", посветен на кмета Атанас Камбитов и представян до втръсване пред благоевградчани. За съжаление на организираната в БТА пресконференция днес публиката им бе крайно малобройна, а световноизвестните им "гости" като Ройтерс например, не успяха да присъстват на представлението и със сигурност съжаляват за това..

Казусът, който провокира изявата им в национални медии е решението на ОИК - Благоевград от преди дни, с което бе отхвърлено искането за детрониране на кмета Камбитов по сигнал на съветничката Ризова. Според него, Камбитов е бил за кратко управител на търговско дружество в качеството му на кмет, с което е нарушил закона за месното самоуправление и неговия член 41. ОИК прегледа сигнала на вносителя Ризова и се произнесе, че Нарушение на закона няма.

Опитните юристи от общинската избирателна комисия бяха категорични, че основание за отнемане правомощията на кмета Камбитов отсъстват, затова и решението бе в негова полза. Трима от съветниците са юристи, Ризова, Анева и Янчева и те бяха категорични, че решението на ОИК е политическо, тъй като според тях текстът от ЗМСМА е нарушен и членът е погазен.

Юристките коментираха институцията ОИК и хвърлиха петно върху колегите си в тази комисия, незачитайки решението, и уличавайки ги в непознаване на закона.. Казусът бе коментиран от адвокат Албина Анева, която направи изявление, което ние не разбрахме, предвид нашата юридическа некомпетентност, но пък нейни колеги направиха коментар, който противоречи на казаното от нея. Коментар направи и кметът Камбитов на страницата си във Фейсбук: По повод експертното становище на г-жа Анева на пресконференцията в БТА:

Г-жо Анева, безкрайно ми е неудобно да Ви давам правни съвети, защото Вие сте изтъкнат юрист. Да, вярно е, че има решение на ЦИК, което цитирате, но се касае за следното: с квалифицирано мнозинство, в случая 6 гласа, се взeма решение за прекратяване на правомощията, такъв, какъвто е сигналът. Следващото решение за отхвърляне се взема с oбикновено мнозинство. Приемете го като безплатна правна консултация от лекар!

След като приключиха с темата "ОИК" и ЗМСМА, член 41 съветниците започнаха да нищят невръстната дъщеря на кмета, която имала апартамент, който бил закупен за смешната цена от 200 Евро на квадрат в топ център. Това бе коментирано и на последната сесия на ОБС Благоевград от Андон Тодоров, затова си направихме труда и проверихме дали казва истината Андон Тодоров. Ето какво се оказа : Първо - Дъщерята на кмета не е невръстно момиче, а е омъжена млада жена. Високо образована. Магистър по макетинг и бизнесадминистрация в Брукс - Оксфорд, съпругът и също е с образование от Оксфорд и има частен бизнес.

Апартаментът на кметската дъщеря е 172 кв и е купен на 63 процента завършено строителство т. е карабина, груб строеж на цена 420 евро на квадрат, така, че коментираната цена не е вярна. Апартаментът e деклариран и в НАП и в общината, с платени данъци. Реализираната сделка е на цена 55 % НАД ДАНЪЧНАТА оценка на жилището. Това, което многократно сме слушали от даващите пресконференцията, за обезлюдяването на Благоевград, за вината на кмета, че Булгартабак си е отишъл, за феодализма му и още куп познати до болка обвинения, както и морално укорими действия на градската управа, провокира журналистическа агресия.

Ние журналистите сме особена гилдия. Когато някой губи упорито времето ни с уклончиви коментари и безинтересни аргументи се изнервяме, това се случи и на пресконференцията на опозиционерите, затова и журналист изригна "Не сме тук да слушаме моралните ви съждения, а по-късно последва и изненадващ журналистически въпрос: Все пак повечето хора тук не са ли водени от лични интереси, от засегнати бизнес интереси? Имам предвид г-н Тодоров, срещу вас има ли в момента следствие, свързано с общата ви дейност с уволнения архитект на Благоевград Тинчев. Искам да попитам и г-жа Ризова, приключило ли е разследването срещу нея от Национална следствена служба? Г-н Смиленов, вие бяхте ли Областен управител от ГЕРБ и въобще във всички ваши атаки, няма ли чисто лични мотиви?

След въпроса започнаха оправдания, Злата Ризова отрече категорично да има разследване срещу нея, Ханджийски заяви, че неговото дело е в Страсбург и стана мазало от оправдания. Жадуваният ефект на пресконференцията бе превърнат в дефект за Спасителите на Благоевград. В последствие Андон Тодоров влезе в словесен сблъсък с журналист от "Труд", твърдейки, че скоро в редакцията ще получат призовки за дела. Това взриви журналистът, който се обърна към Тодоров "Вие заплашвате ли ни?!, Не, не, оправда се Тодоров, казвайки, че визирал други публикации.

Пресконференцията приключи за около 40 минути, в които опозиционерите повториха пред няколкото присъстващи журналисти, това което многократно вече сме опровергавали с факти.

Изводът, който се налага СЛЕД ПОРЕДНОТО ГРАНДИОЗНО ФИАСКО Е: Ако опозиционерите, харчеха толкова средства сили, енергия и хъс не , за да катурнат и дискредитират кмета Камбитов, а за благото на Благоевград, то щяха да направят чудеса за областния център и неговите жители. А животът им би бил по- спокоен, по- красив и по-щастлив. ДОБРЕ, ЧЕ НЕ ДОЙДОХА Ройтерс и СNN иначе щяхме да станем за смях и пред чужденците!

В. Костадинова

92 коментара
Коментирай
24.04.2019 14:38 | Василев
Струма, дезинформиратв хората, а не ги информирате. Вие сте страна, просто пишете новини, а читателите нека сами да преценят къде ще пратят наесен любимия ви кмет-към родното си село Падеш, към Бояна, където живее в къща за милиони (явно е спести от закускитв) или към... Бобов Дол.
24.04.2019 14:39 | ИЛИЯ
ОТНОВО СТЕ В СТОЙКА ПАРТЕР.
24.04.2019 14:47 | Стамат
Струу. Парцал- шит. Бяхте ли там? Не! Регионална месия -НЕ! Сега пари ще връщате на Благоевград- фест.
24.04.2019 14:50 | Ники
След такава статия не се учудвам, че сме на 111 място (от 145 държави) по свобода на словото. Това, което правите е грозно, дори поддръжниците на кмета не го одобряват.
24.04.2019 14:51 | Cfr
леле, мазало, съвсем друго беше, но струната отново развява крила над паричко
24.04.2019 14:52 | Реалност
И тези тъй наречени опозиционери не са цвете за мирисане, но не те управляват града ни, който след двата мандата на Камбитов бавно, но сигурно загива.
24.04.2019 14:57 | Олег
Жп прелез грамада - поредното неизпълнено обещание на хитър Петър от село Падеш. За апетитните поръчки Кенеди има желание и се отзовава, а тук го няма.
24.04.2019 15:35 | Щерев
В сравнение с вас, работническо дело направо си беше демократична медия. Жалки сте.
24.04.2019 15:37 | Общинарче
Опозицията ли е виновна, че Благоевград е обезлюден, че всичко читаво бяга с 200 от града, че няма инвестиции, няма работа, а малкото нормални работещи са с най ниските доходи в България и дишат най мръсния въздух.
24.04.2019 15:42 | Дядо Йоцо
Абе Вие не виждате ли колко хора има на тази пресконференция, Тея нашите убавци са повече от журналистите. Срам, ама не та не Това фиаско да им е за урок, а па и го дават на живо. Е не, това може да стане само с тия играчи. Ай да видим у фейсо какви ще ги мьдрят. Сред тях има и читави и да им се чудиш Е требва тази изява да се опише с рими от Паола, не е за изпускане и по често да им се напомня щото умора немат. 😂 😂 😂 😂 😂

24.04.2019 15:44 | Питам
Кмете, кога им спря кранчета, кажи си?
24.04.2019 15:45 | Общинарче
Коя е Паола?
24.04.2019 15:46 | Кучката
Га лапахте си траяхте
24.04.2019 15:48 | Добри Атанасов
Няма нормален, трезвомислещ благоевградчанин, който след видимия упадък на града да подкрепи сегашния кмет. Зад него са връзкарите-мързеливци уредени на държавни местенца, две три фирми, които незнайно как печелят всички обществени поръчки и ромите.
24.04.2019 15:56 | старогражданин
Мариета Димитрова ..
24.04.2019 15:58 | Олег
Тя каква е?
24.04.2019 16:08 | старогражданин
Цака Камбитов и награда има.
24.04.2019 16:11 | ох леле
леко с нервите албинче хахах дончо дай и от твойтто бело губиш контрол и бъркаш членовете
24.04.2019 16:16 | 188
Поредната излагация!
24.04.2019 16:31 | Пилев
Лелееее, как ги закопаха журналистите, тея си глътнаха граматиката
24.04.2019 16:34 | Цвети
гледах ги на живо, пълна излагация, как смеят да заплашват журналисти с над 20 годишен опит, ума не ми го побира, как си личи, че са само пионки. а мариета димитрова от къде на къде се изказва от името на благоевградското общество. мариета ти и веселка сте разочарованията и дъното на благоевградзската журналистика. но за теб те знаем на кого си снаха и чии интересеи обслужваш...
24.04.2019 16:37 | OK
Извинете, вестник Струма на Г-н кмета ли е собственост? А май и хейтърите са на заплата при него...., или на служителите в общината това им влиза в длъжностните характеристики?
24.04.2019 16:40 | ха-ха
Айде бързо си идвайте на село, че...
24.04.2019 16:47 | Шишо бакшишо
Пращаме ви ги на село наесен и кмета и всички държавни калинки - герберасти.
24.04.2019 16:47 | Вкс
Тази юристка с очилата, знае ли какво е тълкувателно решение и кои постановява тълкувателно решение, дали решението на избирателната комисия е такова, нещо тия лекции ги е проспала. На пресконференция та с патос каза че тълкувателното решение на комисията и т. н. айде тури си очилата и прочети малко... книги дебели не списания
24.04.2019 16:48 | Не трийте
СТРУМА СКОРО ЩЕ ГО АРЕСТУВАТ НА КАМБИТОВ. ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ И КООПЕРАЦИИ И САНИРАНЕТО И БАЗАТА В ПАДЕШ И ВСИЧКИ ДРУГИ ЗЛОУПОТРЕБИ НЯМА КАК ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ. В МОМЕНТА КРЕПИТЕ ДЕДОВИЯ.
24.04.2019 16:50 | Ха
Посмешище. Клоуни .Театър. трагико-комедия. Посрамихте града ни!
24.04.2019 16:50 | Мама кажа
Абе що не казахте ви пратех моите избиратели да напуснат залата, не може така да излагате градо
24.04.2019 16:50 | Енрике Иглесиас
Те веднага след това ще се боядисат, няма да им е за първи път.
24.04.2019 16:52 | Сашо Диков
Ще припомня на герберските тролове, че за тях няма евтини апартаменти, така, че да не се напрягат много във форума.
24.04.2019 16:53 | прокуратура
каква прокуратура бе, това да не е престъпление... лелелел вие къде сте учили право бе
24.04.2019 16:54 | @
Мале, мале... Резил! Ужас! Кой ги пусна тея да коминтират.... па и по телевизията.... Тцц. Смех. Събрали са се... мале, мале. В потрес съм
24.04.2019 16:55 | Тишо
Цв Цв го няма, първи усетиха липсата му мишлетата - полицаи, които той закриляше 14 години, а те в замяна работиха за герб около избори, наред са котараците-кмета, кучката, Котев, Манолчо, Савеклиева и други.
24.04.2019 16:59 | Орлин махала
Има снимки, на които се вижда как под кичозните чадъри и пеперуди няма преминаващ нито един човек, на това се казва - пир по време на чума. Кмета направи кръст над града, спокойно може да сложи надпис-тук почива Благоевград.
24.04.2019 16:59 | Трол
Трол па тоя... Смени малко речника беее еее. елемент елементарен
24.04.2019 17:01 | Орлин махала
Трол е татко ти, вместо да се изпразни на някоя трънка те е създал-пълен идиот.
24.04.2019 17:08 | Пилев
Хаха, тръгнаха си като на.... кани от пресконференцията
24.04.2019 17:08 | Живко
Наакан е кмета, скоро ще разберете защо.
24.04.2019 17:12 | Христо
Спекулации и лъжи само от тези слабоумници! Точно Дончо и компания ли бе, мале, мале, смях...
24.04.2019 17:13 | Йордан
Смешници, свикаха си пресконференция и сами си бяха на нея, милите, никой не им обръща внимание... никой не им вярва.
24.04.2019 17:15 | До Струма
Вие сте малко по-зле от маймуните. Това е снимка преди старта. Поне като взимате пари за целуването на градливия Падешки г. з, можете да си направите труда да е вярно написаното. Но от хора със средно образование не се очаква друго. Вие сте тотални идиоти. Купете си по един правописен речник като за начало.
24.04.2019 17:24 | Биострой
Питам Янчева, работи ли още като адвокат на Биострой, ако вече не работи, откога Кмео и дръпна паничката, и това личен или обществен интерес е та е у София у празната зала,?
24.04.2019 17:25 | Ваня
Тея как се изложиха, искаха да му извадят очите на кмета, а му изписаха веждите
24.04.2019 17:26 | Гражданин
Леле мале ако тия ни спасяват сме живи умрели Тия спасяват себе си, лапането секса е ревнаха
24.04.2019 17:27 | Кокопев
Дали някой им обръща внимание на тея смешници?
24.04.2019 17:28 | Стоян
А вие всички компетентни бяхте ли там, запознатти ли сте с казуса, че така горещо браните шефа си Андон, платил ви за да коментирате... жалки сте
24.04.2019 17:28 |
И то какъв рев?
24.04.2019 17:29 | 188
Явно търсите публика господа
24.04.2019 17:40 | Цветан Цветанов
Герберасти, хайде идва края на работния ден, който за вас е мързелуване и ползване на безплатен нет, прибирайтв се в панелките, а наесен обратно по родните си села и паланки.
24.04.2019 18:09 | Здравейте, Струна,
Отвратителни сте! Погледнете се отстрани и се замислете. Стигнахте дъното и под него. Засрамете се, ако имате и грам морал!
24.04.2019 18:17 | Кучката
Защо
Щото казват истината а тя явно не ви харесва ама е така фактите говорят гледайте псевдопресконференцията и тогава се изказвайте. Лав лав
24.04.2019 18:21 | Георги Миленчов
Ако някой знае нека да напише колко пъти Албина Анева смени и колко партии/ коалиции.
Ако има запознати нека да напишат в какви връзки е Албина Анева с червения кмет на Кресна, защото го обслужва правно.
Ако има запознати нека напишат Албина Анева още кои други БСП величия обслужва.
24.04.2019 18:21 | Шушумушу
Златке, лекичка си. дон чо много лошо се обърка кого заплашваш.
Албинааа, краво себела и просттааа, прогресиращо алчнааа
24.04.2019 18:21 | Член 21
Албина Анева сега член ли е на новата Прогрес или не е? На снимка от събранието се вижда как гласува, като каква и защо гласува
24.04.2019 18:31 | Чиликов
Албина е членка на всичко, ама не може да стане председатал защото татяна дончева не я е отрегистрирала от движение 21
Днес много ми пропадна в очите, мислех че е компетентин юрист и винаги съм я подкрепял
24.04.2019 18:40 | Гошо
Абе, струма, вие сте много прости и продажни журналЯ. Това ако е статия в сериозна медия, значи всички в нашия град са астронафти. Не е сериозно от ваша страна, правите мечешка услуга на един изчерпал се ”политик” и кмет. Марш на село Насооо, заря ще има ли за изпроводяк!?
24.04.2019 18:52 | Тия седем
Гледах ги, изложиха се, то не е франспрес, снн и пр. чуждестранни медии. Ако Мариета работи и за Дойчевеле.. И тя взе да се излага, ама си я знаем, снахичката-елхичкатА... 35 минути повтарят едно и също и нищо съществено. Не правят разлика между ПРАВОМОЩИЯ и ПЪЛНОМОЩИЯ - юристи ли, лешпери. Имаше филм някога - От глупав, по-глупав - е, видяхме нов епизод.
24.04.2019 19:25 | Паола
Ханджийски, Калояне,
не разбра ли? Няма как да стане,
кмет ще бъдеш, ама във мечтите,
ако не вярваш, ходи и другите попитай.

За тая работа, не трябва да си бояджия,
акъл си трябва и тапия.
Я, по-добре седни си, поплачи си,
ако това не ти помогне, на село ти иди си!
24.04.2019 19:33 | Алпина
Калояне, ама защо се оправдаваш, че си бил боядисал димитър благоев в знак на протест срещу кабинета орешарски, та този орешарски седеше през 4-ма човека вдясно днес от теб, госпожата от дупница, спомни ли си? Или светена вода търсиш вече за златолинка. Търси, страсбург кво, обажда ли се????
24.04.2019 20:01 | Жител
Незнам друго ама кучката нема да е кмет наесен вече стига толко
24.04.2019 20:07 | Точно така
Точно ката, кучката няма да е. Камбитов ще е кмет на община Брагоевград. Можете да бъдете сигурни и всички можете само вода да му носите, но не светена, нито рилана. Той си има вода, има си и мъжко достойство. А вие сте едни плюнки, нищо повече. Бриндо как се чувстваш като подлога на дон чо?
24.04.2019 20:21 | Паола
Наша Злата за фактор се смята,
Носа си си вири, косата премята,
но май най-добре умее да свири…

От политика малко отбира,
на умна се прави и вота дублира,
но май най-добре умее да свири….

Наша Злата все търси с кого да поспори,
Дори да няма какво да каже, важно е устата да отвори,
И май най-добре умее да свири…..
24.04.2019 20:21 | коз
хахаха... пак излагация. цирк, клоуни. шутовеее... хахах, забаваблявам сеее. одете се застреляйтее.. хвани единия засукай другия. хахахха
24.04.2019 20:26 | моне
аре са вече се осрахте до шията посрани доо главата. малее малеее. цирко верно е тука хаха
24.04.2019 20:34 | Паола
Злата много си повярва,
път до стола кметски все опитва да прокарва,
Не осъзнава колко е жалка,
Камбитов великан е, тя е смешно малка.

Калоян пък е решил да я подпира,
Тя злослови, той я аплодира.
Двамата често се излагат,
На лъжи и клевети не спират да залагат.

Те с Андон голяма са комбина,
И държат се като героите на Доньо Донев трима,
Нивото им е истински критично,
Обективна съм, нямам нищо лично.
24.04.2019 20:50 | мая
Искат милите да се доберат до властта, но няма как да им се случи. подли, жалки и много долни хора. винаги са си проправяли път по този начин. Градът ни е малък, и всички знаят що за личности за тези псевдо ...дори не знам как да ги нарека... Жалко е .Грозно е!
24.04.2019 21:26 | Име
Купени "журналисти" дрънкат глупости наляво и надясно. Как очаквате да ви повярваме като сами виждаме как се управлява държавата в зпешно време? В герб са най-крадливото племе.
24.04.2019 21:32 | Вяра
Седмината глупаци :). Дали нЕкой им се връзва?
24.04.2019 22:41 | Антония
Айде изгледайте видеото http://www.bta.bg/bg/live/show/id/0_zj9iodwp и тогава говорете, някой и друг закон прочетете и да се излагате спрете !!! Тези хора са достойни благоевградчани и ги боли за града, за неговото обезлюдяване и неговият упадък! Нормално селяците като кмета да хейтвате, на СЕЛО ТАМ СИ СТОЙ И ОВЦИТЕ СИ БРОЙ! ЕВАЛА за топките на тези 7 горди БЛАГОЕВГРАДЧАНИ !!
24.04.2019 22:53 | Ултрас
А С А В
24.04.2019 22:53 | До бе. Да
Е точно тези ги боли ама за Тех си. Не ме пращай да гледам видеото и да чета закони, Изгледах го а за законите е д-р. работа, то с четене само не става, требва и друга а щото в България всички разбираме от право, футбол и политика сме на тоя хал. А Вие малко си опреснете мислите от преди 7-8 години и ще видите тези хубавци с какво са се занимавали, какъв е бил бизнеса, колко близо са били до Кмета и се попитайте, какво стана та така му скочиха. Ако Ви е добре мислете си че е заради Вас и бъдещето Ви,. Но аз съм видял много и не ща точно тези да се борят за мен и бьднините ми Мерси ама не става не сме кьсопаметни и слепи
24.04.2019 22:55 | Рено
Да го питаме къде скри милионите откраднаха ги, как спечелиха конкурса със 9 градски рейса и как покриват линиите в град,
24.04.2019 22:57 | Рали
А требва най малко 15 градски рейсс
24.04.2019 23:03 | Смиленов
Аз съм политически труп
24.04.2019 23:06 | ЖУРНАЛИСТИ
Някой знае ли дали Дончо има информационни сайтове и дали Янчева е работила кьм Биострой и има ли интереси от спрени строежи и прекратени договори с общината
24.04.2019 23:16 | Смотаняк
Има бе, и свамата имат ти па откъде падаш, баси
24.04.2019 23:41 | Ултрас
От къде падаш, от... ПАДЕШ
25.04.2019 00:29 | Село
Пад, пад
25.04.2019 01:34 | Диди
Верно имаше по не каква програма дето се отпускат близо 3милиона и половина за екологични автобуси, не може да не е откраднал некой милион с Марио, се едно са купени нови рейсове екологични ужжжжж били
25.04.2019 01:38 | Дидо
Тия ремонти дето текът на базата, не може данесе перът общински пари
25.04.2019 07:39 | Мариета димитрова
Много съм проста, пак се издъних пред камбитов, понеже съм тъпа и ограничена е не мога да блесна. Иначе много ма работи устата, ама на кухо.
Сложих ли правилно препинателните знаци, да не се сезира прокуратурата. Ох, а и всичките ми действия са изгубени от смисъл. Ха ха
25.04.2019 08:03 | Си си Кеч
Златотърсачките са четири на брой, на смилянов не му знаят и името, а Башлиева се тупа в гърдите, че го е учила да се подписва.
25.04.2019 08:14 | ...
А, Струма дъщеряму и племеницата му какво работят в Общината???
Засрамете се!!!!
По добре замълчете вместо да се излагате!!!
25.04.2019 08:23 | ...
Да, живеят в кооперацията която Кенеди построй до гимназията.
Подарък, голям подарък е напрадил Кенеди на кой???!!!!
25.04.2019 09:50 | Камбата
Смиленов написа:Аз съм политически труп

И смърдящ при това!
25.04.2019 11:22 | запознат
Много юристи на едно мястото са се събрали, но нито един от тях не е прозрял какво ще се случи от тук на сетне, или не са достигнали до истината. Егати професионалистите, егати авторитетите, егати самочувствието. Ей, хора, КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ БЕ, особено в политиката.
25.04.2019 15:24 | 007
Герберската кочина се разпада, това го виждат и децата, при тези факти зарята е пътник, интересно когато съда го изрита какъв вой ще се надигне пунта мара, ще бъде цирк.
25.04.2019 18:18 | Благоевград
Спрете се. Гледаме ви простотиите две години в Благоевград, ама решихте и на национално ниво да ви видят акъла. Стойте си вкъщи, излагайте се пред семействата и близките ви, не излагайте града ни така. Жалка работа. А на Янчева къде й в акъла, да им се върже на тия на глупостите.
25.04.2019 21:11 | Дидо
Не може кметъ да не е стъпил на кривоо некъде
26.04.2019 00:16 | ЦИРК
ТУК ПОЧТИ ВСИЧКО Е ДРАСКАНО ОТ ШОПОВА! ПОВТАРЯ СЕ ВСЕКИ ПЪТ, ЕДНО И СЪЩО ВСЕКИ ПЪТ ! ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯТА! ДА ВЗЕМЕ ДА ИЗМИСЛИ НЕЩО НОВО, РИМИ НОВИ ИЛИ ПО-ДОБРЕ ДА СПРЕ ДА СЕ ИЗЛАГА.
26.04.2019 00:45 | До ЦИРК
Виж, колко си деградирал ти, после коментирай! Шопова може само да я гледаш отстрани, бе, човече
28.04.2019 01:06 | Орлин махала
Шопова скоро в сливенския...
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар