И Петрич осъмна "под вода"! Проливен дъжд се изсипа над града, улиците се превърнаха в реки, затрудни се движението на автомобилите
14.06.2018 10:12 Mobile watches 15341 прочита Mobile comments 2 коментара

Тази сутрин пороен дъжд се изсипа над Петрич и улиците буквално се превъртаха в реки. Изключително интензивен валеж, придружен с гръмотевици и светкавици стресна петричани. Заради обилното количество дъжд, на места в града, където трафикът бе натоварен се образуваха за минути тапи.

Кръговото кръстовище пред сградата на общинска администрация-Петрич бе залято от вода, но въпреки това фонтанът не спираше да работи.

Петричанин тази сутрин въпреки лошото време бе в много добро настроение и заяви, че днес актуалния дрескод е гумени ботуши и дъждобран.

Ани Георгиева

2 коментара
Коментирай
14.06.2018 10:55 | яна
Мазета на хората са пълни с вода, а ВИК не хае. Ужас в 21 век канализацията е под всякаква критика. Като не може да поеме водата господа от ВИК сменете тръбите с по-голяма кубатура. Ама нали проблема не е във вашите къщи и не Ви пука. Данъци плащаме и при всеки проливен дъжд ние викаме пожарната. Свестете се.
14.06.2018 12:10 | До Струма.ком
Ани, хубави снимки. Отразила си положението от сутринта в Петрич. Ето ти сигнал от вчера, около 13-14 часа:Питай на място живеещият на ул. Цар Борис-3, №27, Валентин Костадинов, защо от криминална Полиция-Петрич, направиха на неговият имот и на съседите му заради негово деяние, претърсване за засадени наркотици/забранени вещи и предмети/. Защо този човек вреди на съседите?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката