Информация за шофьорите! Трафикът на Кулата остава интензивен
27 юни 2020 15:08 Mobile watches 5341 прочита Mobile comments 2 коментара

На границата с Република Гърция: На ГКПП Кулата трафикът е интензивен на изход за леки и товарни автомобили. На ГКПП Кулата, ГКПП Илинден, ГКПП Маказа, ГКПП Капитан Петко войвода и ГКПП Ивайловград в Гърция се пропускат граждани на ЕС без да им бъде налагана карантина. Не се извършва преминаване през ГКПП Златоград. На границата с Румъния: Интензивен е трафикът на ГКПП Русе и ГКПП Видин за товарни автомобили на изход от България.

В Румъния се пропускат български граждани без да им бъде налагана карантина. Възстановено е преминаването на моторни превозни средства през ГКПП Никопол и ГКПП Кардам. Временно е преустановено от румънска страна преминаването на хора и автомобили на граничните пунктове, съпределни на българските Кайнарджа и Крушари. Транзитните товарни автомобили могат да преминат българо-румънската граница само през ГКПП Русе и ГКПП Видин.

Товарните автомобили, които превозват стоки от и за Румъния, може да преминават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница. На границата с Република Сърбия на ГКПП Връшка чука, ГКПП Брегово, ГКПП Стрезимировци и ГКПП Олтоманци трафикът е нормален.

Република Сърбия отмени всички наложени ограничения за лицата, желаещи да влязат на територията на страната с леки автомобили, микробуси и автобуси. На ГКПП Калотина трафикът е интензивен на изход за товарни автомобили. На границата с Република Северна Македония на ГКПП Гюешево, ГКПП Станке Лисичково и ГКПП Златарево трафикът на товарни автомобили е нормален. Възстановено е преминаването на леки коли, микробуси и автобуси през пунктовете, съпределни на ГКПП Златарево и ГКПП Станке Лисичково. На границата с Република Турция:

Възстановено е пропускането на чужди граждани с леки коли, микробуси и автобуси на влизане в Турция. Трафикът на ГКПП Капитан Андреево и на ГКПП Лесово е интензивен за товарни автомобили на изход.

2 коментара
Коментирай
27.06.2020 22:09 | петро
Моля уважаемите Мисирки = подмазвачи журналисти, да не подвеждат хората .
На Кулата на вход и изход няма трафик . Приятно летуване в Гърция приятели.
28.06.2020 16:00 | Стоп
Хунтата готви отново карантина, защото хотелите по черноморието са празни а и цените са безбожни, не вярвайте че уж Гърция иска да въведе и някакви формуляри за попълване всичко е лъжа.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар