Изчезналият брат Галев вдига палат на приятелката си в Дупница
16.06.2018 16:40 Mobile watches 27234 прочита Mobile comments 2 коментара

Беглецът от правосъдието Пламен Галев строи приказен палат на приятелката си Юлияна. Градежът се намира в Дупница, на тузарската улица "Плиска", в подножието на гора с панорамна гледка към града. "На първата копка през пролетта Юлето дойде с детето, а с нея беше един доста снажен и пълен господин.

В квартала няма съмнение, че това беше Галев. Пуснал си е дълга попска брада, поналял е фигурата, но няма пластични операции, както писаха жълтите вестници", разказа възрастна жена. "Приятелката на Галев наистина дойде на първата копка", потвърди изпълнителят на обекта строителят Костадин Костадинов, който обаче отрече пред местно издание там да е бил и издирваният от Интерпол Галев.

Според обявлението на строителя къщата ще бъде висока 15 метра, с подземен гараж и басейн на покрива, пише "Телеграф", цитират "Блиц". От там Галевица, както местните наричат всички жени, свързани с братя Галеви, ще се плацика, любувайки се на приказния изглед над града и гората в съседство. Финансирането на градежа пък става чрез офшорка на Сейшелските острови, където братя Галеви държат милионите си.

Дупничани разказват, че фаталната Юлия е голямата любов на издирвания от правосъдието Пламен Галев.

Двамата се загаджили още докато била 15-годишна ученичка, Малко преди това той пратил официалната си съпруга Емилия и двете им деца в Лондон, тъй като се опасявал да не бъдат похитени от конкуренти в бизнеса.

Новата му изгора живеела в панелка в жк "Бистрица", където доскоро дежуряла 24-часова охрана от бабанки на мутрата. Припомняме, че Пламен Галев и "брат му" Ангел Христов изчезнаха през 2012 година, за да не бъдат вкарани в затвора, където трябваше да лежат 5 години за рекет.

 

2 коментара
Коментирай
18.06.2018 08:37 | Венета
Това са тъпите измишльотини на лидка павлова. Много смешна женица!!!!
18.06.2018 12:18 | Дупеница
"Тузарска" улица в Дупница :D това виц ли е? Хахахахах
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката