Жена с Ковид и с придружаващи заболявания почина в Дупница
16 октомври 2020 17:02 Mobile watches 4953 прочита Mobile comments 1 коментар

Жена на 71 години от община Дупница, с положителна проба за коронавирус и с редица придружаващи заболявания, е починала вчера следобед

560 лица от област Кюстендил са излекувани от Ковид-19 от началото на пандемията досега. Общо диагностицирани за периода са 656 души, на домашно лечение са 50,  починали - 36. Под карантина в цялата област към момента са 105 лица. Това съобщават от Областния кризисен щаб в Кюстендил.

През изминалите 24 часа четирима души са дали положителни проби за Ковид-19 в областта. Новозаразените са от общините: Дупница - двама, по един от Бобов дол и Бобошево, информират от Кризисния щаб. Едно лице е настанено за лечение към този час в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в Кюстендил. Средно тежко е неговото състояние, уточняват от болницата. 

Шестима са пациентите към този час в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница. Те са в сравнително стабилно състояние.

Областният кризисен щаб поднася искрени съболезнования на близките и семейството на починалата.

1 коментар
Коментирай
17.10.2020 08:02 | да
КОВИДА Е ПРИДРУЖАВАЩО ЗАБОЛЯВАНЕ, А ЗАБОЛЯВАНИЯТА ДЕТО СИ ГИ Е ИМАЛА С АИ ОСНОВНИ. ТОЧНО ЗАТОВА НЕ ПРАВЯТ АУТОПСИИ. ДАНО ЕДИН ДЕН СИ ПЛАТИТЕ ЗАТОВА ПЛАШЕНЕ НА ХОРАТА.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар