Какво следва след решението на АС Благоевград! Ще напусне ли след 7 дни кметския кабинет Р. Томов или отново ще обжалва, удължавайки агонията на властта?!
22 май 2020 10:55 Mobile watches 21875 прочита Mobile comments 87 коментара

Със свое решение от вчера административен съдия Ваня Вълкадинова отхвърли жалбата на Румен Томов срещу решението на ОИК -Благоевград, прекратила предсрочно пълномощията му. Така, Томов загуби кметския пост по силата на няколко съдебни решения и решение на общинската избирателна комисия. Законът му дава последна възможност за обжалване във ВАС, който също излезе с решение, че правомощията му трябва да бъдат прекратени.

Какво следва оттук нататък?. В момента Томов е кмет по силата на съдебно определение, спряло изпълнението на предсрочното прекратяване на пълномощията му. То беше постановено в междинното време, докато се гледаше делото по същество след жалбата му срещу ОИК.

Определението важи до влизането на вчерашното съдебно решение в сила, т. е още 7 дни, в които Томов може да обитава кметския кабинет. Ако той обжалва агонията ще продължи още около три седмици. Ако се е уморил от адвокатските хватки и безсмислени маневри и реши да нe обжалва, което ще се случи според нас, то значи, в края на следващата седмица Ясен Попвасилев встъпва в длъжност като врид кмет, какъвто е и в момента по силата на решение на ОБС- Благоевград.

Прогнозата на Struma. com e, че този път Томов няма да обжалва решението на съдия Вълкадинова във ВАС, давайки си сметка, че това би навредило  много сериозно на имиджа му, предвид приближаващите местни избори. ВАС вече е постановил решение, с което го детронира и едва ли би взел друго решение. Така че обжалването се обезсмисля.

Освен това решението на съдия Вълкадинова е изключително професионално мотивирано, съдията е отговорил на всички оплаквания на жалбоподателя Томов и е коментирал  пунктуално всичко в депозираната от Томов жалба.  

Румен Томов де юре вече не е кмет, а дефакто има още 7 дни да освободи кабинета си. Така решението на Общински съвет Ясен Попвасилев да е  кмет остава, ОИК няма да се събира, тъй като казусът е решен и Благоевград влиза в кампания около подготовка на местни избори през есента.  Благоевград стана исторически с кметската сага и купищата манипулативни твърдения на кръга около кмета Томов.

Кръжецът от червени бизнесмени с апетити към властта и благата в Благоевград, сборът  от псевдополитици, криминални типове и дискредитирани личности, с месеци се опитваха да манипулират, че "Томов ще се оправи". Това отврати обществеността в Благоевград. Благоевградчани отчетоха, че експериментът БСП във властта, чрез случайно подбран кандидат се провали.

Не само погазването на чл. 41 от ЗМСМА детронира градоначалника. Свалиха го по закон, но управлението, на което ставахме свидетели, неминуемо щеше да доведе до същия резултат. Защото месеци наред в Благоевград не се случи  нищо  градивно. Напротив : Закриваха се работещи предприятия, фестивали, дружества. Уволняваше се реваншистки без подбор, назначаваха се непрофесионално подготвени хора на мястото на утвърдени специалисти . Червената метла беше безпощадна, а нарушенията на правилата станаха система на поведение на новите управленци.

Опорочени конкурси за назначения в общинска администрация, нагло изпълнение на предизборни ангажименти за разпределение на постове и хапки от общинската трапеза. Милиони загуби за боклука, забавени реакции по време на коронакризата,  плагиатствани мероприятия и още и още действия, говорещи за липсата на опит и некомпетентност  в управлението на града.  

Криминални типове, невежи и неуки хора дерибействаха в общината, кадрувайки и раздавайки присъди наляво надясно. Зверски апетити за реваншизъм и административна вендета, трагикомични гафове, придали ни национална слава, куриози, крилати изявления,  откровени лъжи и дива омраза към предишните, превръщаха управлението на БСП и техния човек в заплаха за областния град,   

На фона на всичко това,  познати  емблематични фигури от дънните слоеве на обществото, които мятаха гюбеци в деня на победата на Томов, с надежда да се облажат от властта, започнаха един по един да напускат потъващия кораб на управлението, обръщайки се скоростно срещу него, неудовлетворени от разпределението на общинския пай и властови позиции, раздавани "на кило" предизборно.

Псевдополитици и политически номади започнаха да оттеглят  доверието си от кмета, виждайки, че столът му се клати застрашително. Лакеи, които услужливо пазеха гърба му и лазеха в краката му в очакване на "захранка" , свалиха наколенките и се заявиха като разочаровани, забравяйки еуфорията в началото на мандата му..

Всъщност основната грешка на управлението бе, че допуснаха близо до властта  низки и неуки  хора, които кадруваха, заплашваха, развяваха се като "фактори ", рушейки  само с присъствието си около управата нейния  имидж.

Днес в Благоевград  мълчаливи и сервилни до вчера, ще се превърнат "в революционери", ще се родят десиденти  и  герои, детронирали Румен Томов, а истината е, че   бившият кмет Ат. Камбитов, разкривайки нарушението на Томов  даде нов шанс на Благоевград да  преосмисли  избора си, след всичко на което стана свидетел в последните 7 месеца.

Съдебният казус "Румен Томов " показа ново лице на политическите партии, извади на светло страха от избори за някои от тях и възроди надеждата на други. Показа невежество и хитрина, престъпни опити за манипулация и стръвна битка към запазване на жадуваната власт. Показа обаче и високият професионализъм и Независимост на благоевградските  магистрати, на председателя на ОИК Мартин Бусаров, ръководил процеса с абсолютна вещина и професионализъм. Бусаров устоя на нападки от свои и чужди, хулен и обиждан, той безпристрастно изпълняваше закона и не се отклони нито за миг , въпреки натиска..

Тук е мястото на отчетем  доброто, прозорливо и разумно  решение, което взе,  и за което търпя критика, че отказа да обжалва определението на съдия Вълкадинова, върнало Томов в кабинета. Така ОИК даде възможност на съда да се произнесе бързо по казуса по същество, за да се сложи край на продължаващата с месеци агония. Темата "Томов " днес е най-коментираната в областния град.

Избори ще има и това е факт, който трябва да приемат и най-невярващите политици,  апатично наблюдавали процеса с надежда, че няма да им се наложи да се доказват в избори. Благоевград върна БСП във властта. Столетницата обаче не очакваше такъв скоростен катарзис на управлението, в което не успяха да се докажат и покажат като  добри управленци..  

Затова остава въпросът дали отново ще се доверят на случаен избор?! Ще продължат ли да разчитат на кандидата Румен Томов да ги вкара отново във властта, или ще издигнат нов кандидат?!  . Какво ще е поведението на ГЕРБ, които до момента бяха сред невярващите, че в Благоевград ще има избори и месеци наред бяха  безмълвни наблюдатели на случващото в града, в очакване на съдебните решения?!   

Ще има ли обединение на малките партии?!   Кои от тях ще излязат  с кандидат, и кои ще подкрепят предпочитан кандидат от друга партия.  Благоевград навлиза в криза около избора. Партиите се лутат в избора на успешна кандидатура. Други опипват почвата и се оглеждат трескаво наляво надясно. Единици са със   сигурни  кандидати  и са в пълна бойна готовност да започнат битката за кметския престол. 7 месеца, след едни  бурни и драматични избори, областният център отново е на прага на нова възможност за кардинална и революционна промяна.    

П. Костадинова   

87 коментара
Коментирай
22.05.2020 11:06 | Шумантов@
Румен, тая ризка Маруся ли ти я избра?
Искам и аз такава
22.05.2020 11:08 | Уволнен
Румка, да ти донеса кашони за багажа, а?
22.05.2020 11:53 | Мвр
Ревизия на комисията по социалната и жилищна политика в общината. Хората се оплакват на кой какво плащат
22.05.2020 11:57 | Шиши
СтруНа, струНа, колко сте жалки. Подибия на журналисти.
22.05.2020 12:00 | мишо
Не е точно така. Шансът му да оцелеле е минимален, но не изключен. Ако обжалва решението пред ВАС не само ще спечели 3- 4 седмици, но това е период в който Конституционният трябва да допусне до разглеждане по същество искането за обявяване на противоконституционност на текста, по който той е отстранен. А стане ли това, ВАС е длъжен да спре производството по делото. Като излезе наесен или зимата решението на Конст. съд, вече е божа работа какво ще се случи. Така, че не сте прави с това, нито че той няма да обжалва, нито че няма смисъл. За него има голям- или остава поне месец, а може и цял мандат при определено стечение на обстоятелствата.
22.05.2020 12:01 | �� ����� � ����
Томов е ясен, той си тръгва, ако дойде Дончо пак ще сме на същия хал
22.05.2020 12:01 | Смешкии
Струма, а дано, ама надали. Прогнозата ви, мисля, няма да се случи. Румен Томов ще обжалва, защото е /ДА! / ТОЛКОВА ТЪП И НАГЪЛ. И много го е страх да излезе от кабинета, там вече го чакат да го бият... негови основно. На другите вече им е втръснало да му гледат тъпата мутра.
22.05.2020 12:06 | До Мишо
Мишоо, Мишо. Иди и си скъсай, каквото имаш, ако имаш нещо подобно на диплома. И стига писахте глупости за КС. Спрете да се излагате с некомпетентни изказвания и своеволни тълкувания на закона!
22.05.2020 12:19 | ��������
Позсравления за струма ком. Изведохте страшна капмания . Не се огънахтеНай добрите сте анализите ви са точни и истински. Браво
22.05.2020 12:30 | 2345
Пътник е, пътник. Доц. Василев е супер кандидатура. Образован, интелигентен и страхотен специалист по администрация и управление. Успех, Валка.
22.05.2020 12:42 | Сатовча
Мафията победи, след решението на съдята Д. У от помашките села член на модела Кой мача бе предварително решен. жалко за демокрацията
22.05.2020 12:43 | �� ����� � ����
ВЕрно ли Андон тодоров глади па талони за кмет? Е, тогава ще я втасаме. Крахът ще продължи
22.05.2020 13:38 | Верно е
Даже и бела ризка си е сложил, ама няма да ме се получи
Пак е почнал с наркотиците
22.05.2020 13:47 | Реалист
Трябва да обжалва. Има смисъл. Това е ново дело и решението на КС ще важи и за него
22.05.2020 13:55 | Евгени
Не, няма да важи за него. Не се изпълнява решение, на който и да е съд със задна дата, още по-малко на КС.
22.05.2020 14:09 | до реалист
Смени си прякора на ТЪПАНАР!! Заради такива като тебе са измислени презервативите, да знаеш! Само глупости говорите, как не ви писна!! Че не сте чели книги, не сте! Още повече законите. Измисляте си ваши, като пияницата Томов и си карате по тях! Малоумници!!
22.05.2020 14:24 | ?????????????????
И Томов, както и " ректора" Юруков неможем да се отървем от тях. И двамата са абсолютни некъдърници и съсипаха единия града, другия ВУЗ-а. За тях закони няма, в университета цари пълен хаос и диктатура. Къде е тоя министър, да види всичко това и как тоя пенсионер взима 13 000лв. заплата. Трябва пълна ревизия, хората работят в страх и постоянен стрес, а тоя мухльо и кликата около него пиянстват и дерибействат. Има Господ.
22.05.2020 15:02 | �� ����
по тъпи и прости коментари не съм, чел. простотия и селяния.
22.05.2020 15:09 | Реалист
Май горният, който ми предлага ново име, трябва да се припознае той като тъпанар. Помисли човече! Това е ново дело, нови действия, ново решение, което междувременно може да бъде преосмислено на основание на решение на КС.
22.05.2020 15:57 | БЛАГОЕВГРАД до Реалист
Няма да ви разберат. Срещу вас пишат тези които са написали тази статия, малко интелект, много поръчка! Неразумни юроди!
22.05.2020 16:03 | адв. Джумалиев
Ако квалифициран адвокат подготви процедурата, Румен Томов ще бъде кмет на Благоевград и след като изтече мандата му! Отсреща стоят прекалено ниски топки, адвокати получили образование в ЮЗУ!
22.05.2020 16:07 | Лемниската
Конте Кокорко кара джипа и вози министри на които в една нормална държава ниной няма да им гласува доверие да му боядисат оградата, на тях и тлъстогъзия шофьор!
22.05.2020 16:09 | Седемстотин милиона лева
Къде отидоха тези пари! Кой взе процентите за да не ги търси в продължение на години! Има ли прокуратура в България?
22.05.2020 16:10 | до реалист
Да ти кажех, РЕАЛИСТЕ, че това ново дело с нови решения и нови действия, ако изобщо има такива, засяга само бъдещи такива казуси, но НЕ ОТМЕНЯ излезли решения на ВАС, но ти си като магаре на мост. Стойте и гледайте тогава. Само ми е интересно с какви умотвория ще излезете когато ВАС отново ЧЕРНО НА БЯЛО потвърди решението си от април.
22.05.2020 16:11 | охобоко
НЕКОЙ ОТ ВАС ДА Е ВИЖДАЛ КАРАТИСТ ЕБАН ОТ КМЕТА НА СИМИТЛИ?
22.05.2020 16:15 | адв. Пащърнаков
Едно ново дело ще съпостави резултата от решенията на същия съд при факта че Камбарион не само не е дерегистрирал фирмите си по време на мандата си ами даже е получавал парични постъпления от същите!
22.05.2020 16:17 | КОРУПЦИЯ
КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ
22.05.2020 16:20 | ИНА
По тъпи хора от гербаджиите няма!
22.05.2020 16:24 | Опаа
Ооооо, Джумалиев, къде ходиш бе пиле шарено? От кога те чакам да се появиш с върховенството си!! Много ми е драго! Защо не ни зарадваш с някой нов закон с 1682374682734 алинеи, който да обезсмисли решенията на магистратите от ВАС, за да си изгорят дипломите, които сигурно и те са от ЮЗУ. Ти нали тоя ВУЗ го мразиш?? Или, кажи си честно, скъсали са те на приемния изпит и сега злобееш. А, а? Спокойно, наши сме си, няма да ти се смеем.
22.05.2020 16:26 | ИНА
ПРОСТ ВИНЕТУ, СЛАБА ДЪРЖАВА! Плати десет милиарда пари на Тръмп да си оправя американската икономика!
22.05.2020 16:31 | Коко
Да разбира се, ще продължава. И защо? Помислете, хора, защо? Защото някои които стояха зад Р. Т. мислеха да прокарат и да правят далавери Те са умни, бавят играта докато определени сделки и пари се прехвърлят или се заличават следи. Това им беше единствения шанс от известно време и за 6 месеца поне реализираха "нещо". Затова се "платиха" милиони за извозване на боклук. Може и да се окаже че и дрги плащания са били направени и "загубени" някъде по "пътя". А докато текат делата, всички дето са се хванали на хорото на "кметуват" включително и заместник-кметовете (те затова са много) или действуващите кметов работят много усилено, но дали работят за хорското добро или
знаят че нямат мнго време да вържат гащи? Затова толкова сериозно са се забили по кабинетите и работят. Пожелаваме им късмет в "работата, " докато дойдат избори и се назначат проверки на каквото е правено досега.
22.05.2020 16:33 | адв. Джумалиев
Господине уважаеми, нямаме честта да ви познаваме и да общуваме с вас. Вие сте твърде фамилиарен в общуването си, и в следствие на това правя извода че или сте ми брат, или сте ми братовчед. И тъй като нямам брат и братовчеди недоумявам от създалата се ситуация! Защо не се обръщате по този начин и в този стил към други хора?
22.05.2020 16:47 | �� ����� � ����
Томов, че е не става, не става. Сега обаче, ако трябва да избираме межди Андон Тодоров и Атанас Киряков, сметайте, че Благоевград загина тотално
22.05.2020 16:49 | До горния
Как Андон Тодоров, бе, приятел. Той не умее да води диалог с никого. Изпокара се и с Камбитов и с Томов. Единствената му цел е да се облаготетелства
22.05.2020 16:59 | ИНА
Единствения кмет на Благоевград който показа на България че владее процедурата и обезсили решение на Върховен съд е Румен Томов! Чест и уважение господин ТОМОВ! Тези които пишат познават само азбуката! Други мисловни дейности са им неприсъщи!
22.05.2020 17:04 | Румен Томов R
ТЕЗИ МЕСЕЦИ НИ БЯХА НЕОБХОДИМИ ЗА ДА ОБОБЩИМ И СЪХРАНИМ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНИ В ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД! ЩЕ ОБЩУВАМЕ С ИНСТИТУЦИИТЕ ПРЕЗ НАЦИОНАЛНИТЕ МЕДИИ!
22.05.2020 17:06 | Румен Томов R
ЩЕ ВИДИТЕ И ЩЕ ПРОГЛЕДНЕТЕ ПРИЯТЕЛИ..... И НЕПРИЯТЕЛИ!
22.05.2020 17:09 | Румен Томов R
И НЯКОИ ХОРА ЩЕ СЕ РАЗХОДЯТ ДО БОБОВ ДОЛ!
22.05.2020 17:10 | Румен Томов R
ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ Е СПОДЕЛЕНА С ГОСПОЖА КЬОВЕШИ!
22.05.2020 17:13 | Румен Томов R
ДА ДОПЪЛНЯ! РАЗХОДКАТА ДО БОБОВ ДОЛ ЩЕ БЪДЕ ОСЪЩЕСТВЕНА С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ!
22.05.2020 17:15 | Румен Томов R
ВСИЧКО ТОВА НАПИСАХМЕ С РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ ХОРА НА БЛАГОЕВГРАД!
22.05.2020 17:19 | Забрана на бкп/бсп!
Вече с ритници навън, ако продължава да се инати и прави на интересен! Хайде стига постановки!
22.05.2020 17:20 | Благоевград
Ако трябва наесен да избираме за кмет между Андон Тодоров и Атанас Киряков, по-добре е да изберем Атанас Киряков.
22.05.2020 17:25 | �������
РУМЕНЕ .ВМЕСТО ДА СЕ ИЗЛАГАШ И УПОРСТВАШ ЗАМИНАВАИ ЗА БОБОВ ДОЛ ЗАЩОТО ТАМ ТИ Е МЯСТОТО.
22.05.2020 17:29 | Румен Томов R
ЗА БОБОВ ДОЛ ЩЕ ЗАМИНАТ ЕДНОПОСОЧНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! ГЛЕДАЙТЕ НОВИНИТЕ!
22.05.2020 17:32 | ГОРНА ДЖУМАЯ
БЛАГОЕВГРАД ЩЕ ИЗБИРА ЗА КМЕТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ МЕЖДУ РУМЕН ТОМОВ И РУМЕН ТОМОВ!
22.05.2020 17:33 | Конхоида на Никомед
ТИКВАТА Е ЗА ЗАТВОР!
22.05.2020 17:34 | Конхоида на Никомед
ТИКВАТА Е ЗАСЛУЖИЛА ЗАТВОР!
22.05.2020 17:37 | Конхоида на Никомед
ЗАБРАНА НА БСП И ГЕРБ! ОТВРАТЕНЯЦИ!
22.05.2020 17:47 | Ораново
Абе....., верно ле кмето на Симитли е ебал некаква тиква?
22.05.2020 18:47 | До ораново
Кмета на Симитли яко го духа, ама ветъро е по-силен от него и ще ги и издуха и сино и него, къш Симитли
22.05.2020 19:17 | Тома Руменов
Ей псевдо" кмет", напусни с наведена глава, поне ще ти остане някакво "име" на неспазващ законите, но желаеш да управляваш по закони и да си мислиш, че това е "достойно"..... много отдавна трябваше да напуснеш и да имаше право да се кандидатираш на избори, щеше да е по достойно!!!!!
22.05.2020 20:17 | Тери
Тепърва ще съжаляваме за Камбитов, тепърва. Косата ми насртръхва като виждам какви са другите
22.05.2020 20:49 | Методи Кехайов
Точно за Камбитов, никой в Благоевград няма да съжалява.
22.05.2020 20:52 | БЛАГОЕВГРАД
терка, оди си на село! и съжелявай за камбата цял живот!
22.05.2020 20:52 | До горния
Не си фактор
22.05.2020 20:54 | Пепа
Томов, Дончо, Росен - за кой ще гласувате, хахах
22.05.2020 20:57 | благоевград
За Наско Киряков
22.05.2020 21:04 | ГОРНА ДЖУМАЯ
ЗА ВОЙВОДАТА
22.05.2020 21:11 | вароша
Гражданите ще гласуват за гражданин
Селяните в градО ще гласуват за селянин
Това е
22.05.2020 21:24 | Кочинките
Мале румка, с тая ризка и това чанте изби рибата, ще те изпапкам
22.05.2020 21:42 | ������ �������
Още коко време ще се занимават благоевградчани с този измислен кмет. Загуби всяко достойнство, вече никой няма да гласува за него
22.05.2020 22:20 | Ттт
Атанас Киряков президент!
22.05.2020 22:25 | до Ораново
тоя ебе Йона-ембриона, грозен бостански секс
23.05.2020 00:05 | ГЕРБ
Кмет на този град ще бъде Хаджигаев!
23.05.2020 00:07 | ГЕРБ
Бойко Борисов -кмет на Благоевград!
23.05.2020 00:08 | ГЕРБ
НАШИЯТ ВОЖД ЩЕ БЪДЕ КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД!
23.05.2020 00:10 | ГЕРБ
Най великия човек ще бъде кмет на с Благоевград!
23.05.2020 00:11 | ГЕРБ
бойко бойко бойко бойко бойко бойко бойко
23.05.2020 00:13 | ГЕРБ
Бойко кмет на Благоевград!
23.05.2020 00:15 | ГЕРБ
Бащата на България ще оглави градо Благоевград
23.05.2020 00:20 | Гоцева
От къде на къде Тиквата ще бъде кмет на Благоевград!
23.05.2020 00:21 | Гоцева
Тиквата не става за нищо!
23.05.2020 00:24 | Григор Василев
Как може някой да мисли че Тиквата може да стане кмет на Благоевград? Улава Партия!
23.05.2020 00:27 | бай Ставри
ТИКВАТА СТАВА ЗА КМЕТ НА ИЗТОЧНО КРИЛО НА БОБОВ ДОЛ!
23.05.2020 00:31 | Поли
Бойко, толкова си красива!
23.05.2020 03:15 | ...
Че Томов не направи нищо - ВЯРНО Е! Че започна от началото да слухти за далавери и онркъжението му, които го издигнаха, започнаха техните схеми - ВЯРНО Е!
Но че града го съсипа КАМБИТОВ - няма по-вярно. И всеки който го отрича е или сляп, или е замезвал заедно с него по негово време и никога няма да го признае.
23.05.2020 07:54 | Боре
В тоя град Герб никога няма да спечелят
23.05.2020 10:18 | ...
Извинете за горния ми коментар, бях много пиян в 3 часа през нощта
23.05.2020 11:31 | 8888
Ако Румен Томов е за Бобов дол, то този разбойник Камбитов е направо за Алкатраз
23.05.2020 13:33 | �� ����� � ����
Не се ли срамува те да плюете по Камбитов, толкова много направи за града. Колкото до Томов, кой беше тоя?
23.05.2020 13:38 | Е как кой
Бат румбата, дето разказва приказки от хиляда и една нощ, иначе общината загуби милиони от неговото управление. Някои казват, че бил добър човек, това може и да е така. Но за да си добър управленец, това не е достатъчно. Кадровициге му са Любчо. Милев, пребиващия жена си на почивки, Мариета Димитрова, която не познава и препинателните знаци и Градевеца, свекър й, който прилича на отворен тирбушон. А, да не забравяме Васка Павка, която прилича на баба на 70, която е облякла костюма си от честването на 20 годишнина от завършването на гимназията. Иначе нищо лошо за румката, адмирации, че поне пие българска ракия.
23.05.2020 14:31 | Камбитов
Шумантов ризката майкс ти ми я избра
23.05.2020 14:31 | Камбитов
Ди Герб майка ти да еба
23.05.2020 21:01 | Нека цирка няма спирка
На-вероятно ще обжалва, нали трябва да разпише застрояването на парк Бачиново... С ангажиментите, които е поел, ще го държат на каишка до последно, за да ги изпълни. Лев дава баба да се хване на хорото, два лева да я пуснат...
23.05.2020 21:26 | Само предлагам
Предлагам да викне Вили Балев от ВМРО и Милена на Лишков от ДСБ да го ориентират, след като извадят заровете-да обжалвам, да не обжалвам, ези/тура и така хах. Или с пиарите и юристите му да хвърлят боб, пак става. И така докато закопаят Благоевград и ни направят за смях пред цяла България.
24.05.2020 02:24 | Благоевград е вече
До "Само предалгам, " да Благоевград е вече за смях. Нарицателно име на град в който ЦИРКА НАМА СПИРКА. Нарицателно име за град в който никой сериозен инжеститор няма вече да се реши да вложи някакви пари. Защото хора, кой ще се наеме да се мъкно по съдилща, като знае че там нещата са АЛА-БАЛА? И както г-н Р. Томов ще ПРОДЪЛЖАВА ДА ОБЖАЛВА И ВЛАКЧЕТО НА БЛАГОЕВГРАДСКИ СЪД->ВАС->бЛАГОЕЖГРАДСКИ СЪД-> продължава, заплатите на избраните и назначени "глави" по обещание на Майката Партия продължават да бъдат плащани за да измислят и се занимават ГЛАВНО това влакче и да прикриват далаверите. Нищо друго. Досега не чухме нещо добро да е направено за града. Не видяхме някаква инициатива, не видяхме дали улиците са се оправили или нещо се е подобрило. Това се едни ТЪМНИ, ЗАГУБЕНИ МЕСЕЦИ ЗА ГРАДА, ВСЕ ЕДНО ЧЕ НЕ ГИ Е ИМАЛО. Предполагам че са ТЪМНИ МЕСЕЦИ ЗА ХОРАТА ДЕТО СА ИЗРИТАНИ И УВОЛНЕНИ БЕЗ ПРИЧИНА. Интересно защо тези уволнени не са подали жалби срещу решенията. Поне да има черно на бяло?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар