Камион бутна осветително тяло на пешеходна алея между селата Коларово и Самуилово
18.06.2018 11:38 Mobile watches 6094 прочита Mobile comments 3 коментара

Само преди няколко дни пострада "Бижуто" на петричките села Коларово и Самуилово. Тежкотоварен автомобил на фирмата, строяща горски път в планина Беласица бутна едно от осветителните тела на новопостроената пешеходна алея между двете подгорски села.

Хората от двете села наричат тази алея "Бижуто на Коларово", тъй като е най-новата придобивка на селото, поддържа се в изряден вид и има най-доброто осветление в цялата община.

Припомняме ви, че това "бижу" бе изпълнено по идея на кмета на село Коларово Атанас Гошев и през месец декември 2017г. осветлението бе пуснато. За направата му община Петрич отпусна 25 хил. лв. Хората от двете села ежедневно ползват алеята, която е с дължина 1 км.

Хората от двете села очакват обаче обектът да бъде завършен, защото все още няма подходяща настилка и е на пясък.

А. Георгиева

3 коментара
Коментирай
18.06.2018 13:52 | n
тая фирма доказа че както съсипва гората и водата в подгорието вече е започнала и селата, интересно защо си мълчат всички.
18.06.2018 13:55 | станка
Браво на кмета на Коларово Атанас Гошев за прекрасната алея и за това че за разлика от предходния заемащ мястото му диктатор, той мисли и за хората, както в Коларово, така и в другите населени места.
18.06.2018 22:22 | 4шш
Наско Гошев е най добрия политик в Коларово и околията, докато комплексираните съветници от неговото село се карат и спорят по между си кой е по голям смотаняк и загубеняк той жъне само успех
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката