Кандидатът за кмет Кирил Габеров от стадиона в Благоевград: От дете съм по трибуните, градът има две емблеми ансамбъл "Пирин" и ФК "Пирин"! Трябва да ги подкрепяме
02 октомври 2023 20:19 Mobile watches 14483 прочита Mobile comments 0 коментара

Грижата за тях трябва да е приоритетна задача на всеки управленец, твърди Габеров, минути преди началото на футболното дерби "Пирин"- "Славия"

Вълнувам се преди всеки мач на "Пирин", това заяви минути преди началото на футболното дерби Пирин- Славия, кандидатът за кмет на Благоевград Кирил Габеров. Габеров бе сред първите, които пристигнаха за стадион "Христо Ботев" в областния център, за да проследи мача на любимия отбор.

" От дете съм по трибуните, първо с баща си, после с приятели  

Благоевград освен със слънчевите си и гостоприемни хора, се гордее и с двете си емблеми- ансамбъл "Пирин"и ФК "Пирин". Едните изправяли концертните зали на крака, другите публиката по стадионите. Винаги съм се вълнувал, когато гледам мач на "Пирин" и почти винаги съм тук да подкрепя момчетата. Смятам, че грижата за емблемите на Благоевград трябва да е приоритетна задача на всеки градоначалник, на всеки управленец.

Трябва да развиваме и помагаме, защото и ансамбълът и отборът са ни карали многократно да се гордеем с града си,  допълни Габеров, който загърби многобройните си  ангажименти в предизборната кампания, за да проследи играта на любимците си. 

С. Колева

0 коментара
Коментирай