Касиерката на "Пирин" Сн. Вълкова на раздумка край Босфора с бившия треньор на орлетата Наджи Шенсой
15.04.2019 12:10 Mobile watches 6391 прочита Mobile comments 1 коментар

Касиерката на "Пирин" Снежана Вълкова срещна стар приятел по време на разходката си из прелестите на Истанбул. Дали случайни или след предварителна уговорка по телефона Снежана се срещна с бившия наставник на орлетата Наджи Шенсой край Босфора.

Някои побързаха да се пошегуват, че Вълкова лично е занесла на ръка дължимите пари на Шенсой, по договора, с който наставникът трябваше да получи определена сума пари, след като остави "Пирин" в А група преди няколко сезона. Заради забавяне на изплащането косовският специалист дори заведе дело в Арбитражния съд на ФИФА.

Двамата си припомниха добрите стари време, от престоя на Шенсой в Благоевград и работата му в клуба през 2016 година, когато успя да спаси орлетата от изпадане. Паметливите помнят и 2009 година, когато под ръководството на Наджи отборът игра финал за купата на България, който загуби от Литекс с 0:3, но пък на полуфинала надигра Левски с 1:0.

Марти Иванов

1 коментар
Коментирай
15.04.2019 22:31 | ....
Ама тази още ли е в пирин та не ли пенсионерка. Крайно време е да освободи това място и да се назначи някоя жена да си прехраннва семейството. Пенсиите да си седнат в къщи и да дадът на младите хора да работят. Г-н кмете огледайте се защото и в общината има хора които са пенсионери е това е пресъпление пенсионери на държавна служба..... до кога.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката