Катастрофи в Пиринско! 2-ма ранени след неправилни маневри
8.11.2018 09:34 Mobile watches 4764 прочита Mobile comments 1 коментар

На 07.11.2018г. около 09:15 часа на път II-19 между гр.Симитли и гр.Банско, лек автомобил „Фиат Фиорино“ с 24-годишен водач от гр.Хаджидимово, предприемайки неправилно изпреварване, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Порше Кайен“, в задната част на който се блъска лек автомобил „Фолксваген Голф“. При инцидента, с болки в ребрата, е пострадал водачът на лекия автомобил „Фиат Фиорино“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите на водачите за употреба на алкохол са отрицателни.

На 07.11.2018г. около 13:05 часа в района на с.Кърналово, лек автомобил „Ваз“ с 59-годишен водач от с.Кърналово, не пропуска и блъска, движещ се по път с предимство от гр.Петрич към гр.Сандански, лек автомобил „БМВ“ с 21-годишен водач от с.Вълково, общ.Сандански. Със скъсани раменни връзки е пострадал водачът на лекия автомобил „Ваз“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробите на водачите за употреба на алкохол са отрицателни.

П. Попов

1 коментар
Коментирай
8.11.2018 21:23 | partizan
Скоро започват масови проверки на камионите за правилна маркировка и знаци върху тях... глобите в съседна сърбия и не само са доста големи..... неосветени магистрали, необозначени каруци на пътя... мрак..... без книжки..... без застраховки..... няма оправия.....
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката