Кметът и баща на зрелостник Илко Стоянов бе гост на церемония по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия – Благоевград
13 май 2022 16:27 Mobile watches 7669 прочита Mobile comments 5 коментара

метът на Благоевград Илко Стоянов бе официален гост на церемонията по Тържествено предаване на знамето на Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов" - Благоевград. По време на празника Стоянов присъства и като баща на зрелостник от випуск 2022 г. 
„Днес за мен е двоен празник. Вълнувам се наравно с всички родители и всички зрелостници, заради успехите, заради всичко онова, което нашите деца успяха да постигнат в периода от постъпване в Езикова гимназия до днешния ден.

Скъпи абитуриенти, трябва да знаете, че златните години за вас предстоят. Сигурен съм, че ще успеете да се реализирате успешно, защото училището, което завършвате дава отлична основа за бъдещо развитие. Зная, че Езикова гимназия ще остане завинаги в сърцата ви, а вие ще бъдете свързани емоционално един с друг през целия живот. Помнете, че ние разчитаме на вас“, каза по време на приветствието си кметът Илко Стоянов и пожела попътен вятър, както на зрелостниците, така и на всички ученици. 

 По време на церемонията кметът бе придружаван от своята съпруга Людмила Стоянова. 
 На празника присъстваха още Бойко Начев, директор на Дирекция „Информационно и административно обслужване, Емилия Халилова, директор на Дирекция "Социална и жилищна политика", които също са родители на абитуриенти от Езикова гимназия и Симона Митова, директор на Дирекция „Образование“. 
 Балът на зрелостниците от Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов" е на 24 май. 

В.Василев 


 

5 коментара
Коментирай
13.05.2022 16:45 | /)
Боко Начев, ха ха. Клета държава.
13.05.2022 17:28 | Ташев
На това"кметско" дете бащата да не е Руд Гулит?
13.05.2022 19:45 | Ххх
Одрал е кожата и косата на баща му.
13.05.2022 20:34 | Германия
Балабанова е най- готиния учител по немски език. Благодаря ви госпожо, вие ми дадохте кураж да уча в Германия. Завърших, работя в немска фирма и се радвам че не съм в кочината Danke.....
14.05.2022 23:21 | Роско
Тоя кмет много кафявичък нещо
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар