Кметът Камбитов откри Лично отборно Републиканско първенство по бокс и „Купа България“ в Благоевград
14.06.2018 09:11 Mobile watches 5460 прочита Mobile comments 2 коментара

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов официално откри Лично отборно Републиканско първенство по бокс и „Купа България“ в зала „Скаптопара“ в Благоевград.

„Благодаря Ви скъпи приятели и гости, че днес сте тук! Добре дошли в Благоевград! Радвам се, че имаме възможността да сме домакини на първенството. Това е доказателство за усилията, които полага Община Благоевград за развитието на града като спортен център. Както във всеки спорт, така и в бокса трябва не само сила. Трябва да имаме сърце и воля, да го обичаме. Боксът е спорт, при който всяка ситуация трябва да се преценява много точно, и в същото време достатъчно бързо. Владимир Кличко казва в свое интервю „ Боксът е като Еверест. Нямаш много време, в което можеш да атакуваш върха. Някои хора умират без да достигнат заветната цел. Аз няма да губя време“. Желая на всички успех! Бъдете здрави! „ каза кметът Камбитов.

Той благодари и на отец Андон Шавулев, за усилията, които полага за развитието на бокса в Благоевград.

Първенството е за младежи до 16- годишна възраст. В него участие взимат над 40 боксови клуба от цялата страна. На ринга ще се състезават над 230 спортисти, които ще борят сили. Входът е свободен за жители и гости на града, любители на спорта. Турнирът продължава до 17 юни, включително.

2 коментара
Коментирай
14.06.2018 09:30 | Яни
За кмета разбрахме, но за часа на срещите не.
14.06.2018 18:34 | ?
А Шопова-Спасова, къде е?
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката