Конспирация в мрежата! Дупничанка разкри причините за безумното шофиране! Ето защо водачите са разсеяни....
12.09.2018 09:27 Mobile watches 4746 прочита Mobile comments 0 коментара

След като вчера struma.com писа, гражданите на Сандански се обявиха против VIP Brother, защото според тях влияел зле на децата им, сега дупничани пък го обвиняват в разконцентриране на шофьорите.

Дни след началото на най-успешното реалити- VIP Brother, явно вече има първите пристрастени. Дупнишка група в социалните мрежи обвини предаването, че шофьорите били неадекватни именно заради началото на шоуто. Полушеговитият пост на дупничанка, цели да покаже, че само за час, тя е станала свидетел на 6 груби нарушения на правилата за движение. Ето какво пише дамата:

"Не че нещо, ама...

движейки се с автомобил из улиците на града, за 10-15 мин. шофиране, станах свидетел на 6 ситуации (до толкова броих, после спрях да броя)... та 6 ситуации, разминали се на косъм от ПТП. Карам си аз и си мисля: Или всички участници в движението в този момент са "добре почерпени" или всички са безразсъдни малоумници... или нещо са пуснали във въздуха, та всички на пътя се движат неадекватно... и шофьорите и пешеходците.... Оооо, ама сега разбирам, че е започнал VIP BROTHER... Може пък да са в умопомрачение от VIP- овете, които са вкарали до момента в къщата. Казва ли ти някой, пък смееш ли да попиташ?!".

С. Петров

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката