Кошмар: ТИР с благоевградска регистрация кара с бясна скорост в насрещното на АМ "Струма" край Дупница /Снимка/
09 октомври 2019 15:38 Mobile watches 40457 прочита Mobile comments 5 коментара

Опасна случка втрещи пътуващите по АМ "Струма" край Дупница. ТИР с благоевградска регистрация наруши Закона за движение по пътищата и навлезе в насрещното.

Изумени от постъпката на водача на тежкотоварния автомобил, който се движел с висока скорост по магистралата, останалите шофьори бяха принудени да карат в аварийната лента, за да избегнат удар с камиона, споделиха очевидци пред Struma.com. Не е ясна причината, поради която тираджията не кара в собственото си платно.

Факт е обаче, че той създава дискомфорт на останалите пътуващи и създаде реална опасност от ПТП. Според закона, шофьорът на ТИР-а го грози солена глоба и отнемане на книжката за срок от няколко месеца за грубото нарушение.

И. Калинков

5 коментара
Коментирай
09.10.2019 16:18 | Българска Македония
Тоя е македонец ше даде 50 евро на продажните катаджий и няма проблем
09.10.2019 16:34 | Боби
А бе, Калинков, ти наистина си Калинка.
Ако те беше нацелил челно, дали щеше да го класфицираш като дискомфорт?
09.10.2019 16:59 | Инж. Kрасимир Герчев
A В ТОЗИ УЧАСТЪК НАЛИ ДВИЖЕНИЕТО Е САМО В ЕДНОТО ПЛАТНО?
09.10.2019 17:21 | Дддд
В този участък не е в едното платно драги, в едното платно е много по надолу .
10.10.2019 19:36 | новогражданин-Дупничанин
НА ЧОВЕКА МУ Е ДОШЛО ДО ГУША ОТ КРАСО ПАЧКАТА -ТОЙ Е ШОФЬОР КЪМ НЕГОВАТА ФИРМА СИГУРНО И КРАСО ПАЧКАТА МУ Е УДЪРЖАЛ ПАРИ ЗА ГОРИВО, КОЕТО Е ПРАКТИКА В ТАЯ ФИРМА-ТЕКУЧЕСТВОТО ВЪВ ФИРМА К И К ПРЕВЕДЕНО ОЗНАЧАВА К. Р И К. Р, Е КАТО РЕКА СТРУМА И ШОФЕРА Е ПРЕВЪРТЕЛ. В МОМЕНТА БЪРЗА ДА ОТИДЕ ДА СЧУПИ ТИКВАТА НА ЧОРБАДЖИЯТА МУ НАРЕКЪЛ СЕБЕ СИ КРАСО-ПАЧКАТА ОТ АЙДАРОВО. КОЙ Е РАБОТИЛ ЗА НЕГО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КАКЪВ ЧОРБАДЖИЯ Е-ПОСТОЯННО ТЕ ПРИНУЖДАВА ДА РАБОТИШ С СЛОЖЕН МАГНИТ, НЕСПАЗВАНЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ УДЪРЖАНЕ НА ПАРИ И НАПУСКАНЕ НА ФИРМАТА МУ.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар