Леля бутна тригодишния си племенник в езеро, опитала се да го убие 
22 септември 2022 08:01 Mobile watches 4981 прочита Mobile comments 2 коментара

 
 
34-годишна жена от Дес Плейнс получава криминални обвинения в опит за убийство и за насилие с утежняващи вината обстоятелства заради случая край Navy Pier, при който тригодишно момченце се оказа във водите на езерото Мичиган и бе откарано в болница с опасност за живота. 

Виктория Морено бе арестувана в понеделник, след като бе обвинена, че е бутнала племенника си в езерото, съобщи в сряда сутринта чикагската полиция. според властите Морено не се е опитала да спаси детето. 


Лелята се яви пред съда в сряда следобед на изслушване за гаранция, но тя й бе отказана. Следващото й явяване пред съдията е насрочено за 30 септември. 

 
Според обвинителите малкият е бил с Морено и при предишен инцидент седмица по-рано, когато тя откраднала колата на семейството и закарала двете си племенници и племенника до Navy Pier. Тогава по-голямата племенница повикала роднини и те ги прибрали. 

След опасното падане на малкия в езерото водолази от Пожарния департамент успяха да извадят детето от водите на Мичиган и да го транспортират в Lurie Children’s Hospital. Малкият е бил в състояние на сърдечен арест. Момченцето прекара часове борба за живота си в реанимацията, а състоянието му бе определено като “много критично”. 


На Морено е наложена забрана да контактува със семейството. Обвиненията срещу нея може да се утежнят, ако здравето на детето се влоши още. 

 BG VOICE 

 

2 коментара
Коментирай
22.09.2022 22:01 | Антон Миленков 810
И вас да ви бутнат у новия Аква парк, да чакате вода да го напълни. Гулема суперместна новина. Има още 4 броя от езерата там. Не пропускайте да следите за гадни лелки. Измисленяци медийни...
24.09.2022 15:05 | ново 20
И от къф зор ни разказвате за престъпления в странство сякаш у нас си нямаме достатъчно проблеми за разказване. Сигурно си мислите, че ставате по-интересни с такива новини
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар