Мария Габриел с престижна награда в Италия
16.06.2018 10:44 Mobile watches 6167 прочита Mobile comments 3 коментара

Родената в Хаджидимово Мария Габриел е носител на най- престижното отличие на Италия за върхови постижения на жените. На тържествена церемония в Рим късно снощи Европейският комисар бе отличена с наградата "Мариса Белисарио", учредена преди 30 години в памет на Мариса Белисарио – топ мениджър на Италия. Призът възнаграждава заслугите и постиженията на жени в различни професии, управлението, науката, икономиката и социалните каузи както на национално, така и на европейско ниво.

След награждаването Мария Габриел благодари на фондация "Мариса Белисарио" и председателя на Европейския парламент Antonio Tajani за оказаната чест. Наградата в категория "Награда на Европа за мен е символ на признание, но и отговорност да продължавам да работя за цифрова политика, в центъра на която са интересите на европейските граждани, а човекът управляващ технологиите. Тя е и израз на потенциала на жените да бъдат начело на цифровата промяна"- заяви Габриел.

3 коментара
Коментирай
16.06.2018 14:44 | love\
не у важно колко акъл имаш, а с кой си го слагаш
16.06.2018 19:36 | Т1
Така си ги раздават вече тези награди, все едно се черпят с бонбони и вафли. И те не знаят за какво точно ги раздават. Затова и вече нищо няма никаква стойност и не може да впечатли хората.
17.06.2018 18:40 | Калинка
Тази дъска да вземе и да си завре отзад" грешните" евра, които лапа...
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката