На 20 юни! В естетичен център Naturestetica - Благоевград пристигат най-модерните машини за лечение на целулит и стягане на кожата
16.06.2018 10:07 Mobile watches 9758 прочита Mobile comments 0 коментара

Броени месеци след откриването си естетичен център Naturestetica Благоевград очаква пристигането на двете най-добри машини в световен мащаб - за лечение на целулита и стягане на кожата – VelaShape и неинвазивната алтернатива на липосукцията – CoolTech. Тези два „диаманта“ пристигат в Naturestetica на 20 юни. С новите си две попълнения центърът се превръща в най-големия и модерен естетичен център в региона, предлагащ процедури без аналог.

След като създаде голяма клиентска база от доволни клиенти с лазерна епилация последно поколение, центърът започна да работи с един от най-добрите специалисти в медицинската естетика – д-р Дойчин Ангелов, който гостува периодично за поставяне на хиалуронови филъри и ботокс. Следващата стъпка в развитието си е да предостави на своите клиенти последните тенденции в бодишейпинг процедурите за отслабване, премахване на целулита и стягане на кожата. С напълно нова визия центърът ще представи машините в дни на отворени врати с много демонстрации и специални изненади. Първите клиенти за новите процедури ще получат изкушаващи отстъпки.

За повече информация следете фейсбук страницата – Naturestetica, Instagram – Naturestetica.bg или на http://www.naturestetica.com/, тел. 0887 981 726 и 0876 849 168.

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката