Не е за вярване?! Брутален чат, изпратен в Struma.com! Училищен директор в Гоце Делчев заплашва цинично, вулгарно и опасно! РУО изпрати спешна проверка в гимназия "П. Яворов"
14.06.2018 14:20 Mobile watches 74886 прочита Mobile comments 11 коментара
"Ще те пораздвижа, мършо. Ще ме видиш и ще ме усетиш, "с.. ки " ще ми правиш, знам... Отрепки като теб знаят да д---хат и да л--ат задници, боклук, аз винаги съм бил №1 и т. н", пише директорът на гимназията по механизация Ан. Живков... Съкращаваме част от чата, заради нецензурното му съдържание.

Потресаващ, циничен и крайно вулгарен чат ни изпрати наш читател, останал анонимен, твърдейки, че се страхува за живота си. Писмото, което получихме, е срещу директора на Гимназията по механизация на селското стопанство в Гоце Делчев, Ангел Живков и започва така "Този тип ще съсипе децата ни, този чат е между директор и ученик, всички са сковани от страх в училището. Живков се държи агресивно и никой не смее да му се опълчи. Учителите пият хапчета за нерви....."

Следва доказателството - брутален чат, който е пълен с цинизми и откровени заплахи част, от които можете да видите по-долу. Линкът на чата водеше към Фейсбука на директора Живков / След като писмото пристигна в Struma.com, три дни правим проверка на случая. Подателят, отказва категорично да излезе с лицето си, изпитвал панически страх от това, което ще последва.

И докато разговаряхме с хора от Гоце Делчев, търсейки истината, се оказа се, че вчера и в инспектората по образованието в Благоевград, е пристигнал същия сигнал, в който подателят казва, че не излиза с името си от страх за сигурността си, но е повторил думите, казани пред репортерите ни. Свързахме се за коментар с началника на инспектората Й. Златанов, който каза, че днес сутринта в училището спешно са изпратени инспектори, които проверяват случая.

Първоначално е установено, че ученикът за когото се говори, че е получил заплахите, не учи в това училище. "Касае се за заплахи, отправени към лице, което не учи в това училище, какъв е поводът не мога да коментирам. Обаче, крайно неприятно е да се извършват проверки по анонимни доноси, още повече тук има заплахи, което би трябвало да се повери от полицията. Ние не можем да кажем този чат истински ли е, дали не става въпрос за някаква манипулация, нищо конкретно не мога да кажа, все още. Колегите проверяват... Но мисля, че е по-коректно, когато се ангажира цяла институция като инспектората, хората да застават с лицата си.", каза Златанов.

Свързахме се и с учителка, която твърди, че чата е автентичен и за него знаят много хора в Гоце Делчев. Попитахме я дали ще говори пред камера, но заяви, че това би застрашило дори физическото ѝ оцеляване..

Днес ще търсим начин да се свържем с директора Живков, за да публикуваме и позицията му. Да потвърди, или отхвърли: негови ли са думите в този чат, има ли скандал между него и ученик от Гоце Делчев, или е злонамерена машинация, която цели дискредитирането му. Ще ви съобщим и какво е установила проверката на Инспектората по образованието.

Вяра Кирилова

Мартин Иванов

 

11 коментара
Коментирай
14.06.2018 14:45 | e
вече няма кой да го защити, ровете струма ком ровете
14.06.2018 14:46 | Гоцето
ей намериха се смели, браво струма ком
14.06.2018 15:38 | Илия Димитров
Физономия мутра - вън от образованието
14.06.2018 15:53 | Жоро
АЧО СИ И ТАКЪВ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ НЕ ОТИВА И НА КОНКУРС ЩЕ СИ ИДЕ И ЗЛАТСНОВ С ТЕБЕ ЩЕ ПОМЕТЕШ САМО ПРИ ТЕБЕ ИДВА И ТЕБЕ ХВАЛИ111
14.06.2018 15:56 | Ти си
Еее знаех си че няма да издържиш много като директор само интриги а и всички те мразят напусни преди да станеш за резил и малките деца ще ти се смеят защото ти няма да се прмениш никога
14.06.2018 16:06 | паметливи учители
Как може да хулите човека, този истински професионалист? Та той беше награден от Инспектората в Благоевград през миналата година с почетна грамота "Неофит Рилски" за доказан висок професионализъм в образованието. Бързо да му се извините!
14.06.2018 16:11 | vinetu
Шок и ужас да има, нали струма. Дори вие не сте толко тъпи и знаете, че има фалшиви профили. Ама да спретнете поредната жалка статийка.
14.06.2018 16:20 | Абе Винету
Ти в работата на струма не се меси, така са го засукали, че "предлолагат ", че има и фалшви профили . Но инспектората е на проверка, така, че духай супата, струмата жалки статийки не пишат
14.06.2018 16:21 | Гоцето
това с фалшивите профили го разправяй на баба ти, отдавна вече Фейса не позволява фалшиви профили, трябва селфи Освен това има полиция тя ще разследва
14.06.2018 17:11 | Ачо
АНГЕЛЕ ПОДАЙ ОСТАВКА
14.06.2018 17:13 | Ивo
Този трябвада си иди само интриги прави има 100 фалшиви профила в facebook и пише и плюе да си върви