Оазис на красотата в Благоевград! Уникална машина SOPRANO IСE на АЛМА ЛАЗЕР в новия естетичен Лазерен център „Bellisimi beаty island
04 юни 2023 15:12 Mobile watches 21123 прочита Mobile comments 0 коментара

Пищна церемония по повод откриването на нов естетичен център „Bellisimi beаty island “ събра благоевградския елит в областния център. Водосвет за здраве бе отслужен лично от отец Павел, който пожела здраве и благоденствие на домакините, Бранимира Евтимова и Василий Маринковски, както и гостите на тържеството. 
Лоялни партньори, приятели и клиенти уважиха собственичката Бранимира Евтимова и с удоволствие разгледаха най-новото бижу в Благоевград. 

Собствениците са заложили на елегантен лукс в новооткрития оазис на красотата на ул. “Джеймс Баучер“ №4. Гвоздеят на вечерта бе презентацията на уникалната машина SOPRANO IСE на АЛМА ЛАЗЕР, която бе доставена от Израел и е единствената в Югозападна България, категорична е д-р Иванина Лазарова, която от 2019та г. е сертифициран национален тренер на Alma Lasers, световен лидер при енергийно базирани устройства за медицинска естетика и накратко представи целия спектър от лазерни процедури, които ще се извършват в новооткрития център.

Уникалната машина SOPRANO IСE на АЛМА ЛАЗЕР е най-висок клас диоден лазер за епилация от ново поколение и е от малкото сертифицирани по изключително висок международен стандарт. „Belissimi beаty island“ e естетичен център за процедури с модерна визия и технологии последно поколение и е сбъднатата мечта на собственичката Бранимира Евтимова, която винаги е искала да отвори такъв салон.

Тук специалистите обещават да научат благоевградчани как да държат красотата си под контрол, как да върнат самочувствието си и как да изберат най-добрата за тях услуга. Ще бъдете консултирани от лекар, обучен за работа с лазерната ни апаратура, ще научите за принципа на действие на лазерната епилация, каква е най-удачната програма за вас, каква е цената за избраната от вас зона, от какви промоции може да се възползвате или пък да изненадате близък за вас човек, като му подарите ваучер за процедури – лазерна епилация.

Екипът с удоволствие отговаря на всякакви въпроси и откликва на индивидуалните нужди на всеки наш клиент. Ще ви бъде направена и безплатна демонстрация на зона подмишници, която да послужи за тест на поносимостта и ефективността на лазерната епилация. „Естетичен център Белисими се отнася с изключителна конфиденциалност към личната информация на своите клиенти, каза управителката Бранимира Евтимова, пред събралите се гости.

Нашата цел е да помогнем на клиентите ни да покажат най-доброто от себе си, предлагайки ви лазерна епилация, извършвана от нашия екип, които са безкомпромисни по отношение на вашия комфорт и безопасност. Ние в „Белисими бюти “ знаем, че да изглеждаш добре, е част от това да се чувстваш добре.

Това е и причината да ви предложим начин да изглеждате по-добре, като се възползвате от безопасното и ефективно лазерно обезкосмяване. Усилията са посветени единствено на това да подобрим вашия идеален имидж чрез редуциране на окосмяването посредством лазерна епилация, чрез уникалното бижу SOPRANO IСE на АЛМА ЛАЗЕР. 

За приказната атмосфера на събитието ключова роля изигра класическата италианска музика, на чиито изпълнения се насладиха гостите, сред които Теодор Бърдаров, д-р Иванина Лазарова, Тихомир Василев, Нина Чимева, шеф на медицински център в Благоевград, и др. 

След записване на час на тел. 0899700019 всички могат да се възползват услугите му сред които: 
Лазерната епилация превъзхожда всички методи за обезкосмяване, давайки по-бързо, по-безболезнено и трайно решение на проблема! Ето и някои от предимствата: 

· обезкосмяването е трайно – предотвратява се повторното израстване; 

· след третиране кожата е гладка и мека – без възпаления, обриви и кожни инфекции; 

· премахва и предпазва от подкожни косми; 

· обезкосмяването е безболезнено; 

· само с няколко кратки процедури – без косми години наред. 

Струма. ком пожелава на Лазерен център „Bellisimi beаty island 
 успехи и стотици доволни и лоялни клиенти! 


Красотата вече има ново име - "Белисими бюти" 
Центърът ви очаква в Благоевград, на следния адрес: 
ул. “Джеймс Баучер“ №4 “  

 


 

0 коментара
Коментирай