Паника! 13-годишните Митко и Кирчо избягаха от приемните си родители в Благоевград, обявиха ги за национално издирване
09 октомври 2019 09:56 Mobile watches 10311 прочита Mobile comments 3 коментара

Две момчета, поверени на приемни родители избягаха от домовете си и в момента са в неизвестност, научи Struma.com. Бягството им паникьоса приемните им семейства, които вдигнаха на крак органите на реда.

13-годишните Митко и Кирчо, които живеят при различни приемни родители на един и същ адрес в областния център, са изчезнали завчера и приемните им родители незабавно са сезирали полицията. Второ управление на МВР ги обяви за общодържавно издирване, а дирекция Социално подпомагане в Благоевград започна незабавна проверка.

Още днес ще бъде извършена проверка на адреса, за да разберем причината за случилото се, казаха от службите ангажирани с приемната грижа. Очаквайте подробности.

П. Костова

3 коментара
Коментирай
09.10.2019 13:11 | Деси
Как така живеят при различни приемни семейства а на един адрес ????
09.10.2019 20:18 | СТЕФАН.МЕТОИЕВ.
А защо не бягат собствените им деца на тези двамата Братия Алчаци и исползвачи в Училище ги Наричахчм точно с това прозвище. и Такива си Останаха. но Лудия е Които Дава Баницата а не Които я Яде. за 2400. лв. АЗ Четири Ще Гледам. Защото Те Толкова Получават. За Две. Подчертавам Просто. А Сега Не е Ли Редно Да Връщат Полученото Не Заслужено. Защото От Хубаво Никои не Бяга.
10.10.2019 01:38 | Чукача
Хората ги гледат много добре стига сте хвърляли помия, облечени нахранени и всичко се прави за тези деца
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар