Полицията на крак! Издирват братче и сестриче на 9 и 10 години от Хаджидимово/ обновена/
21 февруари 2021 13:22 Mobile watches 17231 прочита Mobile comments 2 коментара

Цяла сутрин полицията в Гоце Делчев е на крак след сигнал за изчезнали братче и сестриче, на 9 и 10 години, научи Struma.com.

Децата са от Хаджидимово и са живеели прi баба си. Рано тази сутрин възрастната жена забелязала, че ги няма и сигнализирала в местната полиция. До този момент от децата няма и следа.  

Около 13.30 часа братчето и сестричето бяха намерени в добро състояние. Стана ясно ,че и друг път са бягали по този начин и познават района.

П. Попов  

2 коментара
Коментирай
21.02.2021 15:32 | Очевидец
В  мвр в момента работят едни кадри които не работят за благото на хората а точно обратното. Ще ви издам знания и факти които са не известни за повечето от вас, да не кажа за 98% от вас. В нашия гдбоп и нашата прокуратура имат инструмент за идентифициране на човешките мисли, достатъчно е да имате просто телефон или лаптоп пред себе си. Хора които не са направили нищо биват подлагани на подслушване и на този инструмент за идентифициране на човешките мисли. В нашата държава не е така както казват, че съдия трябва да издаде разрешително за подслушване. Подслушват който си искат, неудобен човек на власта или на някой близък до власта. Познавам човек който е под пълен тормоз от тези същите, изтриват му хора от фейсбук приятелите, бива преследван от години без да е нарушиш закона. Харчат държавен ресурс към хора които не нарушават закона, а тези които нарушават закона са необезпокоявани. Говора, че тези виши полицаи са от най-високите етажи в МВР. Добре дошли в България
22.02.2021 09:28 | гошо по
Струма защо не блокирате ИПто на тоя психично болен дето пуска глупости в коментарите, пуснете го на полицията да го издирят и вкарат в психиатрията, тоя е психично болен и трябва да стане беля ли
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар