Помогнете, хора! Трагедия след трагедия в петричка фамилия! Родителите на 14 г. Б. Илиев от Петрич, който издъхна снощи, със задължение към турска клиника - 17 000 евро!
5.09.2018 13:25 Mobile watches 67470 прочита Mobile comments 3 коментара

Днес сутринта ви съобщихме тъжната вест, че 14-годишният Божидар Илиев от Петрич, за когото вървеше кампания в помощ,, издъхна снощи в клиника в Истанбул. Новината потресе всички в региона.

Близки и приятели на семейството на Божидар, освен, че са покрусени от смъртта му, имат и сериозна грижа. Те се призовават всички граждани, които имат възможност да помогнат на семейството на Дари, тъй като родителите му имат задължение към клиниката в размер на 17000 евро. Ето какво написаха:

,,За съжаление, трябва да съобщим това, въпреки смъртта на Дари. Родителите на Дари са със задължение към клиниката с 17000 евро, които трябва да се платят възможно най-скоро.

Молим Ви добри хора да не ги изоставите в този така тежък момент и да помогнем със събирането на средствата. Призоваваме всички хора, страници и кампании да споделят и помогнат кой с колкото има възможност. Момента е изключително тежък за всички... Нека не ги оставяме и ние.

От базара 2100 долара ще бъдат преведени към траурната агенция за транспортиране на Дари до България, а остатъкът по дарителската му сметка" Хора, едно българско семейство преживява най-страшната трагедия в живота си, пред нея ние оставаме без думи. Да протегнем ръка и за пореден път помогнем!

П. Петрова

3 коментара
Коментирай
7.09.2018 12:23 | жалко
За съжаление много българи от години плащат огромна цена за нереалните си очаквания за лечение в чужди клиники, особено в Турция. Като им кажат български лекари, че няма надежда и е добре да се подготвят за най-лошото и просто да се грижат най-добре за близките си в последните им месеци и дни, те започват като на инат да събират дарения по всякакви начини за такива, много често завършващи със смърт лечения в чужбина... жалко за това дете, съболезнование на близките му, но не се стърпявам вече като чета постоянно такива новини
7.09.2018 16:47 | Близък на болен
Да плащаме защото не можем да се примирим с отговора на нашите специалисти \"Ами с нищо не можем да помогнем да си живее докато може\"
9.09.2018 17:09 | Влади
До първия коментар. Много, ама много глупаво изказване. Първо лекарите са хора и те грешат, и като каже лекар, че няма надежда не бива да се предаваме, както ни \"съветват\" в първия коментар, а да се борим до последно и да търсим лекари, които казват, че има надежда. Така постъпиха мои близки и сина им сега е жив излекуван от рак от лекари в Хайделберг Германия. Други мои познати с баща \"отписан\" от лекарите също се пребориха и то в България. И много много са победите над тази болест. Уви Божидарчо го изгубихме, но родителите му направиха всичко възможно и невъзможно и се бориха до последно. Поклон!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката