Пътни инциденти с пострадали в област Благоевград
18 септември 2023 12:35 Mobile watches 6031 прочита Mobile comments 1 коментар

На 17.09.2023 г. около 16:55 часа на кръстовище между ул.“Маркови кладенци“ и ул. „Самуилова крепост“ в с. Първомай, общ. Петрич, неправоспособен 16-годишен младеж от гр. Сандански, управлявайки мотоциклет „Хонда“, който не е регистриран по надлежния ред е отнел предимството на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 33-годишна водачка от същото село, блъснал се е в задната му лява част и е паднал на пътното платно.

С фрактура на китката на ръката и охлузвания в областта на главата е пострадал мотоциклетистът, който е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич. На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На 16.09.2023 г. около 20:00 часа на пътя между с. Дъбница и с. Хвостяне, общ. Гърмен, лек автомобил „Опел Зафира“  с  22-годишен водач от с. Хвостяне, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е излязъл в ляво от пътното платно, блъснал се е в крайпътен скат и се е преобърнал. С контузия на гръдния кош и фрактура на ключицата е пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Нправената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна. 

На 17.09.2023 г. около 11:20 часа на кръстовище между ул. „Долна Белица“ и ул. „Св. св. Константин и Елена“ в с. Струмяни е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 45-годишен водач от гр. София е ударил с предната си лява страна 5-годишно момче от селото, което внезапно изскочило на пътното платно между паркирани автомобили. В резултат на удара детето е отскочило и паднало на земята. То е пострадало с пукната кост на лявата подбедрица и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. На водача на автомобила е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

 

 

1 коментар
Коментирай
19.09.2023 01:56 | rtyr
Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:----- https://marketl.ink/carcam
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар