Рекордно кратко извънредно заседание на Общински съвет-Сандански, ето какво решиха местните парламентаристи
11.09.2018 11:31 Mobile watches 8649 прочита Mobile comments 0 коментара

Днес в Сандански се проведе извънредно заседание на местния парламент, като в дневния ред бяха залегнали четири точки, основно свързани с предстоящото започване на учебната година и определяне броя на децата в групите в детските заведения.

Заседанието започна нормално в точния час. Първите две точки в дневния ред преминаха без никакви дебати.

Възникна въпрос от председателят на РЗС Яне Янев, който попита председателя на ОбС-Сандански на какво основание е започнало заседанието, без да бъде одобрен от общинските съветници дневния ред. 5 минути дебат възникна между Яне Янев и Явор Аргиров, относно законността на взетите решения, но въпреки това гласуването продължи.

В рамките на около 30 минути минипарламента в Сандански утвърди броя на децата в групите на детските заведения на територията на общината. Утвърдиха също приема на деца в яслените групи в детските градини. Приета бе и докладна записка от кмета на Сандански Кирил Котев относно промени в структурата и дейността на институцията Център за подкрепа за личностно развитие.

Директорът на центъра Нина Ръждева присъстваше в залата и почерпи с бонбони по повод навършване на 49 години от създаването му.

Ани Георгиева

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката