Сандански грейна празнично
6.12.2018 09:34 Mobile watches 2814 прочита Mobile comments 1 коментар
Кметът Кирил Котев „запали“ светлините на 7 – метровата елха с малък помощник

Пред погледа на нетърпеливите деца и жители в община Сандански на пл. „България“, кметът на община Сандански – Кирил Котев „запали“ светлините на коледната елха и празничната украса на града. Тази година отново Община Сандански постави и коледни къщички на пл. „България“. В тях се предлагат традиционни кулинарни изкушения, местни вина, специалитети и ръчно изработени коледни предмети и играчки.

Тържественост и начало на празничната вечер дадоха Общински духов оркестър.

Малко преди Сандански да заблести предколедно, кметът Котев приветства жителите на общината и пожела благоденствие във всеки дом.

Настроение с коледни стихчета, песни, много усмивки и танци създадоха децата от детските градини - „Радост“, Дора Габе“, Пролет“ и „Първи юни“, както и Вокална група „Звънче“, които повикаха празничния дух с коледни песни. Красивите феерии от Танцова формация „Феерия“ и талантливите „снежинки“ от балетна формация „Жасмин“ покориха сърцата на всички присъстващи с грация и усмивки, а ТФ „ХОУП“ изненадаха всички с оригинална хореография и много настроение.

1 коментар
Коментирай
6.12.2018 11:13 | ОСКАР
Кмете, кога ще оправите градинката пред занималните на Първо основно училище. Всеки ден оттам минават деца, как ще ги възпитават учителите на любов и грижа към природата като виждат зелената площ, така наречена, че всъщност е пожълтяла кучешка тоалетна. Вярвам, че общината все пак има средства да превърне пространството в красива зелена площ. Цялата общественост чака това да се случи.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката