Сандански заклеймиха Big Brother: Не искаме децата ни да го гледат!
11.09.2018 09:11 Mobile watches 58499 прочита Mobile comments 7 коментара

"Това е аудиторията на това пошло предаване... и децата ще се учат от простащината и интригата" - написаха граждани на Сандански в социалните мрежи тази сутрин. Коментарите под снимката са повече от ясни. Жителите на слънчевия град обявяват бойкот на тв реалитито, с думите, че няма да позволят на децата си да го гледат.

Упадъка на една нация... Гадост.. - написаха още те. Снощи предаването започна. Сред участниците тази година са Ева и Ваня Костова от емблематичната група Тоника, които още в началото дадоха заявка, че не могат да се понасят. Ваня дори обяви Ева за черна магьосница.

В шоуто ще участва плеймейтката Нора Недкова, нейният враг коафьорът Колагин, победителят в Мастър шеф Божана, съпругът на Гала Стефан, плейбоят Петко Димитров и съпругата му Яна и още.. Нора Недкова бе обявена за президент на република Норландия, а кофьорът Колагин за нейно вице. По време на дълбоката и смислена реч на президента Нора, Колагин започна с ироничните подмятания. Въпреки всички този сезон май обещава да е интересен, заради разнообразните участници в него. Все Вип-ове!!!!

С. Петров

7 коментара
Коментирай
11.09.2018 09:35 | майка
Не разбирате ли, че промиването на мозъци с тези риалитита е напълно умишлено! С постове в мрежите няма да постигнем нищо. Аз например не гледам тази пародия и не разрешавам, доколкото мога, на 12 годишната ми дъщеря да го гледа, но е много трудно, а и не смятам за правилно да я изолирам от заобикалящия ни свят на простотия и пошлост. Просто трябва да и обяснявам защо тези неща не са редни, че водят до пълен упадък и затъпяване. Само с личен пример и много, много разговори можем да предпазим децата си. Много родители обаче в днешно време се възхищават точно на такива хора, като участниците в тези предавания, което е жалко.
11.09.2018 10:47 | еха
яко
11.09.2018 10:59 | А
Това е пример за това какво да не правят
11.09.2018 11:15 | Стой
И ние не искаме да гледаме порното ГЕРБ, но ни го набиват по всички телевизии
11.09.2018 16:07 | Илия
ДА ИМА САМО ДВЕ БЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИ ДРУГО ВСИЧКО Е БОЛЕС ЗА НАРОДА
11.09.2018 19:26 | тамерланд
СБОРИЩЕ И ПРОСТОТИИТЕ НА ДЖЕНДЪРИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
12.09.2018 07:24 | Анонимен
Супер Ки гледаме сейро на президент и главен прокурор Нора Недкова и нейния вижте президент Валентин Колаген и ще се посмеем на чужд гръб което мен лично много ме радва и имам желание нора Недкова да получи и имунитет така ще е по интересно защото повечето хора е къщата не я харесват и много ще се издразнят на бик Брадър .Нямам търпение да започне следващия номинациите период ще го гледам с удоволствие а за тези който не харесват брадъра просто да бе го гледат но да не ни пречат ние да го гледаме
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката