Серия пътни инциденти в Благоевград и региона през почивните дни
18.06.2018 11:30 Mobile watches 5600 прочита Mobile comments 0 коментара

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 15.06.2018г. около 11:30 часа в ж.к.“Еленово“ в гр.Благоевград, 33-годишна жена от гр.Благоевград, управляваща нерегистрирано ППС с животинска тяга губи контрол над него и заедно с пътуващото в него 10-годишно момче от гр.Благоевград падат върху тревна площ. Каруцата продължава движението си и последователно се удря в контейнери за смет и в паркиран лек автомобил „Ауди“. В резултат на инцидента жената е пострадала с разкъсно-контузна рана в областта на лявата скула, а момчето е с охлузни рани на гърба.

На 15.06.2018г. около 16:30 часа на ПП1 Е-79 в района на отбивка за с.Железница, товарен автомобил „Пежо“ с 27-годишна водачка от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в дясно от пътното платно, завърта се и се блъска в еластична ограда, след което се преобръща в дясно от пътя. Водачката на автомобила е пострадала с охлузни рани и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение, а пътуващата в него 20-годишна жена от гр.Благоевград е настанена за болнично лечение с охлузни рани и съмнение за комоцио.

На 15.06.2018г. около 21:40 часа на ул.“Св. Св. Кирил и Методий“ в гр.Банско е станало ПТП, при което 43-годишен велосипедист от гр.Банско се блъска в бетонен стълб на електропреносната мрежа, в резултат на което е пострадал с контузна рана в лявата част на главата и лявото рамо.

На 17.06.2018г. около 10:40 часа на пътя между с.Зелен дол, общ.Благоевград и гр.Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Смарт“, управляван от 54-годишен водач от Р.Македония, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на излизане от дясна крива и стръмен наклон се обръща на таван. В резултат на инцидента, с фрактура на три прешлена, е пострадал водачът на автомобила, който е транспортиран за лечение в УМБАЛСМ „Пирогов“ в гр.София, а с фрактура на пръст на дясната ръка е пострадал 27-годишен мъж от Р.Македония, пътуващ в автомобила. След оказана медицинска помощ, същият е освободен за домашно лечение.

С. Стоянов

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката