Скандално! Пикантна история в Благоевград! "Гинеколог" краде от магазините, заловиха го с пластмасова кукла за 3.50
11.09.2018 10:40 Mobile watches 32774 прочита Mobile comments 2 коментара

Мъж, представящ се за гинеколог граби от магазини в Благоевград, скандалът гръмна вчера, след като стана ясно, че въпросният "лекар" от месеци обикаля централна градска част и се представя за талантлив гинеколог, работещ в лечебно заведение в областния център, научи Struma.com. Сензационната история се разплете, след като вчера вечерта, мъж влязъл в популярен магазин за домашни потреби и подаръци в центъра на града. Харесал си детска пластмасова корона и кукла. Общата стойност на покупките била 4.50лв. В последствие, след обикаляне в кръг на магазина, господинът оставил короната, но мушнал куклата в раницата си. Камерите на магазина заснели всеки детайл от кражбата.

Служител на обекта забелязал веднага кражбата и видел, че господинът е отишъл в съседния магазин за парфюми и уговарял продавач-консултанта там да му махне етикета. Служителка от първия магазин веднага го хванала и го принудила да заплати открадната стока: 3.50лв.

Помислих, че стоката е платена, обърках се. Съжалявам - казал господинът.

Според служители на улицата, мъжът често обикалял града и се представял за лекар. Носел слушалки и разказвал велики истории, как работи за частната болница. Според достоверни източници, мъжът наистина кандидатствал за работа в лечебното заведение, и то за длъжност: гинеколог., твърдейки, че е дипломиран лекар. Отказана му е назначение, но въпреки това 6 месеца по-късно все още се нарича лекар и разказва истории как е бил назначен в частното лечебно заведение и, че упражнява професията си.

Според някои от служителите в търговските обекти на улицата, мъжът бил родом от Кюстендил, като там бил печално известен с поредица от дребни кражби. Явно апашът се е преместил в Благоевград, като освен обири, вече взима и чужда самоличност. Все още не е ясно дали полицията ще вземе мерки, както дали от болница ще го съдят за злоупотреба с името на лечебното заведение. Вижте крадеца.

В. Петров

2 коментара
Коментирай
12.09.2018 12:59 | НАП-а
Не беше ли се представял и за анестезиолог този . И при кмета ходеше, в Здравната каса, НОИ . Голяма измама май ?
12.09.2018 13:35 | 123
Защо не го арестуват? Крадец, измамник..... тая полиция спи ли? Или да извърши някоя глупост, пък тогава ще му мислим.....
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката