Съветникът от БСП - Петрич Д. Капитанов с горещи въпроси на сесията: "Кога транспортните фирми ще започнат да изпълняват курсовете, за които са спечелили поръчката?"
7.11.2018 12:48 Mobile watches 11316 прочита Mobile comments 12 коментара

Изключително важни за жителите на общината въпроси отправи от трибуната на Общинския съвет, съветникът от БСП Димитър Капитанов. Въпроси, касаещи цялата Община, особено жителите на отдалечените села от града, където рядко има автобуси.

Единият от въпросите, поставени от Капитанов към екипа на кмета Д. Бръчков бе кога ще бъде извършена пълна проверка на третокласна и четвъртокласна пътна мрежа на територията на община Петрич?

Ако е извършена такава, кога ще стане видна актуализацията на знаците и маркировката?

Следващият въпрос бе кога транспортните фирми, изпълняващи автобусни линии във всички направления на Общината ще започнат да извършват услугата като спазват всички клаузи, разписани в договорите им?

По информация на съветника Димитър Капитанов фирма „ЧОНА“, изпълняваща линия Петрич-София и обратно, от доста време е увеличила цената на услугата, без да има право по договор.

Капитанов посочи още, че има транспортни линии на фирма "Чона" и "Барут" като Петрич-Долене, Петрич-Яково, Петрич-Гега, които дори и не се изпълняват, а фирмите са спечелили поръчката и получават субсидиране за извършването на транспортната схема.

Ани Георгиева

12 коментара
Коментирай
7.11.2018 13:25 | 123
ГОСПОДИН КАПИТАНОВ, много добре сте застанали на тази трибуна, транспортната схема се изпълнява доколкото може, не може Петрич -гега пътя е дупка до дупка, първо направи един преход до гега пък после говори, ПО ТВОЕ ВРЕМЕ НЕ НАПРАВИ НИЩО А СЕГА СЕ ИЗКАЗВАШ НА ТРИБУНАТА ДА ТЕ ВИДЯТ ЧЕ СИ ЖИВ, ОПРАВИ СИ БСП че никой не те иска КАПИТАНОВЪЪЪЪЪ
7.11.2018 13:36 | селянин
тоз гоподин, ние овците не върват на пътя долене кладенци, пак камоли превозни средста. пътя до долене е козещки пътеки, този минавал лие по този път, само ловджиите минават, мите първо провери тези пътища тагава говори всеки може да говори за инат. този е безработен да си ги вози да взима всичко, ще е първи богат от високо планинските линии.
7.11.2018 13:45 | студент
БРАВО, ПАК ПРАВИ РЕКЛАМА, НА НАЙ ХУБАВАТА ФИРМА ЧОНА, най хубави, най чистите, евро 4, евро 5, само зависта може да чете на тоя глупак, браво чона не се обръщайте назад, само напред, никой не може да вие конкорент в траспорта, отук до СОФИЯ,
7.11.2018 13:54 | 11
КАПИТАНОВ, ТИ СИГУРНО СЕ ВОЗИШ С КРАДЕНО ГОРИВО, И НЕ МИНАВАШ ПОКРАЙ БЕЗИНОСТАНЦИИ, НА КЪДЕ ВЪРВЯТ ГОРИВАТА, срам немаш да говориш
7.11.2018 14:06 | sali
тоя тоя нищо не направи за коларово го закопа сега се занима с други глупости, ТОВА НА К... МУ ГО написал некой, той е прос като папуда. града няма автогара, хората мръзнем на бела стил в студ, дъжд сняг,
7.11.2018 14:27 | А
Чавдар му е написал всичко това на лист на Капитанов и тои го чел това иначе от каде на тоя толко акъл да запомни толкова много неща
7.11.2018 17:48 | jld.d.d
Абе, то от Коларово всичките съветници са един дол дренки. Тоя плужек, оня Трайко гюптино и Къдри на чомбе ибрикчията. Тримата ГЛУПАЦИ, ПАЗИ БОЖЕ ТИЯ ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ.
7.11.2018 17:55 | старогражданин
В случая Капитанов е прав. Сключените договори се изпълняват. Посочените села се оставят без връзка с града . Пътищата с дупки са били същите и в момента на сключване на договора. Идеални условия за грандиозен скандал.
7.11.2018 19:59 | ГЕОРГИ
СЕЛСКИ МИ ТЕРАКАТИНО ХОДИЛ СИ ДО НЯКОЛКО СЕЛА С ОБЕЩАНИЕ АКО ГЛАСУВАТ ЗА БСП КИ НИ НАПРАВИШ МАГИСТРАЛИ ДО СЕЛАТА. НО СЕЛЯНИТЕ КАЗВАТ ТОЯ ТЪП СЕЛЯК ДАЛИ МИСЛИ ЧЕ МУ ВЯРВАМЕ. СЕЛСКИ МИ ТЪПАКО ДОВЕДИ ЕБДИН СЕЛСКИ ДА КАЖЕ В КОЕ СЕЛО НЕ ОТИВА ПРЕВОЗ. АМА И НА ТЕБЕ ДНИТЕ В БСП СА ПРЕБРОЕНИ.
7.11.2018 20:15 | иван
Гергана, сама си пише коментарите отдолу на статияата
8.11.2018 00:06 | do jld.d.d
Май Капитанов е оправил женати за да си толкова озлобен, а мишленце?? Тук си избиваш комплексите, зад символи и инициали
8.11.2018 13:21 | Петрич-Калифорния
Евала Мите, ценен кадър си . Ставаш за кмет на Гега, Робово или Чурилово ..
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката