Тържествено посрещане в първия работен ден на кмета на Община Разлог - Красимир Герчев
14 ноември 2019 12:19 Mobile watches 5943 прочита Mobile comments 1 коментар

По стара българска традиция, с питка и мед, бе посрещнат днес в първия си работен ден кметът на Община Разлог- инж.Красимир Герчев. Това е третият му мандат като градоначалник. Той получи висока оценка за свършеното от него през изминалите години, като спечели още на първи тур на провелите се местни избори.

Малко след празничното посрещане бе отслужена тържествена света литургия от Негово високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, който лично подари на кмета Библия. Миролюбивите християни от Община Разлог запалиха свещ и се помолиха за здраве и благополучие.

Служителите на Община Разлог изразиха задоволство от факта, че ще продължи съвместната им работа с инж.Красимир Герчев и заедно ще развиват Община Разлог. Те му пожелаха здраве, много енергия и дух за нови предизвикателства. Инж. Красимир Герчев благодари на колегите си за гласуваното му доверие и изказа своята готовност за още повече работа в посока превръщането на Община Разлог в желано място за живеене. Той изрази надежда, че служителите от администрацията ще работят успешно, а синхронът, който съществуваше през последните години, ще се запази.

П. Пенева

1 коментар
Коментирай
15.11.2019 13:26 | 555
по спокойно разложани, забравих те преди избори как го псувахте и кълнехте кмета. вие сте лоши хора.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар