Ученици-икономисти от Петрич ще се срещнат със зам.министър А. Манолев, бивш възпитаник на ПГИТ "Проф.д-р Асен Златаров"
15.06.2018 09:46 Mobile watches 8029 прочита Mobile comments 1 коментар

Среща със зам. министъра на икономиката Александър Манолев ще проведат ученици от 11 клас, специалност Икономика и мениджмънт в ПГИТ“Проф. д-р Асен Златаров“ - Петрич.

Александър Манолев е бивш възпитаник на златаровското училище и сега се връща отново в класните стаи, за да дискутира с бъдещите икономисти предизвикателствата пред българската икономика, възможностите за професионална реализация на младите хора, развитието на предприемачеството и връзката на образованието с пазара на труда. Учебно-тренировъчните фирми ще представят пред зам. министър Манолев част от своята работа, пряко свързана с две от ключовите европейски компетентности – предприемачество и чуждоезиково обучение, по които се провежда обучение в професионалната гимназия.

Срещата ще се проведе на 18 юни/понеделник/ от 10. 30 часа в училището.

Ани Георгиева

1 коментар
Коментирай
15.06.2018 11:02 | пик
що им губи те времето с този, какво да научат, че всичко зави си от тате и че ако нямаш вуйчо владика си гледаш работата, абе нема що !!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката