В Struma. com! По следите на тежко престъпление: Изчезналите братче и сестриче, открити в дома на криминалнопроявен от Хаджидимово
22 февруари 2021 13:27 Mobile watches 27895 прочита Mobile comments 6 коментара

 Изчезналите вчера, братче и сестриче от село Копривлен, са открити в дома на криминалнопроявения Димитър У., подробностите разбра Struma. com от близки на семейството. Братче и сестриче на 10 и 11 години бяха обявени за издирване, тъй като излезли от дома си и с часове нямало ни вест, ни кост от тях.

Децата живеят с баба си и когато не се прибрали вчера цял ден тя вдигнала полицията на крак. Открити в дома на Димитър У.. Разследването обаче се натъкна на следа, която сочи, че  35- годишният мъж  вероятно е блудствал с 11- годишното момиче, при това не за първи път. Затова в момента прокуратурата извършва всякакви действия за доказване на възникналите съмнения. Твърде възможно е да се окаже ,че момиченцето е мълчало от страх , заплашвано от   Димитър У . 

 Той е задържан. С децата работят инспектори от ДПС. Проверка установила, че братчето и сестричето не за първи път посещават този човек  и бягат от дома на баба си. Очаквайте подробности..

П. Попов  

6 коментара
Коментирай
22.02.2021 15:02 | Опа!
"Инспектори от ДПС" звучи двояко...
22.02.2021 16:23 | Ангелина Таранинова
Абе какво блутсво бе !
Вие какъв го изкарахте
Лелеее
22.02.2021 16:26 | Opa
Ангелинка, ами ако излезе верно? Що правим - скопяване на центъра на селото
22.02.2021 18:09 | Очевидец
В  мвр в момента работят едни кадри които не работят за благото на хората а точно обратното. Ще ви издам знания и факти които са не известни за повечето от вас, да не кажа за 98% от вас. В нашия гдбоп и нашата прокуратура имат инструмент за идентифициране на човешките мисли, достатъчно е да имате просто телефон или лаптоп пред себе си. Хора които не са направили нищо биват подлагани на подслушване и на този инструмент за идентифициране на човешките мисли. В нашата държава не е така както казват, че съдия трябва да издаде разрешително за подслушване. Подслушват който си искат, неудобен човек на власта или на някой близък до власта. Познавам човек който е под пълен тормоз от тези същите, изтриват му хора от фейсбук приятелите, бива преследван от години без да е нарушиш закона. Харчат държавен ресурс към хора които не нарушават закона, а тези които нарушават закона са необезпокоявани. Говора, че тези виши полицаи са от най-високите етажи в МВР. Добре дошли в България
23.02.2021 00:18 | !!!
Кастрация на педофили!!!
23.02.2021 08:50 | Савка
Ако се окаже, че е блудствал с дете, да бъде публично поруган и кастриран. Само така ще спре посегателството над деца. Такива изроди нямат място сред хората. Доживотен затвор!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар