/Видео/ Eксклузивно! Легендите от "Сребърни крила" на крака в Симитли! 65-годишни мъже ще пеят 2 часа на живо, без бисовете!
8.09.2018 17:38 Mobile watches 32746 прочита Mobile comments 0 коментара
Вокилистът им Владо Калембер пред Struma.com: Няма лоша публика, има лоша програма! Ще пеем докато хората ни ръкопляскат....

Тази вечер в 21 часа, на модерната сцена на стадиона в Симитли, ще пее световно известната в миналото група "Сребърни крила". Музикантите от Хърватия, които подлудяваха поколения с хитовете си пристигнаха в Симитли снощи около 03.00 часа, а малко по-късно се настаниха в модерния комплекс "Траянови двори".

Около обяд групата направи генерална репетиция за концерта си довечера. В нашия регион музикантите идват за първи път след повече от 30 години. Доведени от популярния импресарио Спас Стоилов Бици, който е и човекът организирал преди три десетилетия концертът им на стадиона в Дупница.

Посрещнати от кмета на Симитли Апостол Апостолов, момчетата от "Сребърни криле" бяха възторжени от радушния прием и добрата организация. Гостуването им е по повод традиционния празник на Симитли, на който Апостолов прави истинско показно за това как трябва да празнува един град. В комплекс "Траянови двори" разговаряхме с вокалиста на групата Владо....

Калембер. Той е роден на 26 Април 1953 в Карловац, Хърватия. Рок певец, известен с уникалния си дрезгав глас. Днес, той е женен за младата виолончелистка Ана Рукнер и има едно дете.

Музикантът сподели отличните си впечатления от концертите си в България, разказа, че повече от 30 години не е идвал, но преди 2 години е бил поканен и пял с момчетата на празника на град Ямбол.

В нашия район идва за първи път в Симитли. На въпрос дали българската публика му харесва Владо отговори така: Няма лоша публика има лоша програма, затова се стремим винаги да имаме пълен репертоар от песни, така че публиката да остане доволна. Тази вечер ще пеем 2 часа без да спираме, а ако публиката иска още, ще пеем и още, каза вокалистът.

Той благодари на кмета на Симитли за поканата, на Спас Стоилов-Бици, на всички ангажирани с посрещането им в града, тъй като се чувствал като у дома си. Вижте във видеото какво каза Владо Калембер в част от разговора ни с него.

А иначе на стадиона в Симитли е стоварена техника с тирове, огромна стена ще показва изпълнителите. Цял ден днес в Симитли пристигат фенове на групата от целия регион. В програмата са включени Тита и Джена, както и много състави от община Симитли. Очаква се невероятно шоу, с начален час 19.00.

Петя Петрова