Горещо и отблизо с острието на ОБС Благоевград Злата Ризова! Мъжеството не е само орган, нужна е смелост да браниш идеите си, когато си сам и да казваш това, което мислиш пред този, който овладя ОБС на принципа "Разделяй и Владей"!
04 февруари 2019 15:14 Mobile watches 89250 прочита Mobile comments 102 коментара

Г-жо Злата Ризова вие сте върл опозиционер, съветникът, който критикува местната управа с "горещи" понякога злобни постове във Фейсбук. В началото на нашия разговор ще ви помоля да не използвате квалификации и да е обиждате никого от явните ви политически противници и да отговорите искрено на въпросите ми! Съгласна ли сте?!

Ще поема отговорността за всяка своя дума в това интервю. Съгласих се с уговорката, че няма да ме цензурирате и редактирате онова, което ще кажа. Това не е анонимна анкета, заставам с името и лицето си. Ще ви помоля да не ме цензурирате още в самото начало на разговора ни. Мога да Ви гарантирам само, че ако реша да обиждам някого, то ще бъде с име и конкретна причина за това, а не с някой, някъде, нещо, каквото наблюдавах в предишните интервюта на колеги.

Наричат ви острието на ОБС, заради вашите непрекъснати атаки по отношение на някои решения на колегите ви и предложения на кмета на града! Приемате ли едно такова определение?!

Не, не обичам определения, характеристики, прякори и пр. Колкото и да е богат българския език, няма как да събереш един човек в една думичка. Макар че мама и тате са го направили, даже за улеснение са членували прилагателното!

Да, да човек се ражда с името си, а вашето е Зла-Та! Добре са ви подредили вашите. По същество! Дълго протестирахте и гласувахте наопаки, против всичко, включително и предложения около социални проекти и позитивни неща за Благоевград! Защо?!

Не съм гласувала наопаки, нито въпреки. Много удобно и лесно е да се възприеме и да се опита да се втълпи, позицията ми като отрицание на всичко, но Общински съвет води протоколи, от които е видно, че съм подкрепила всяко добро предложение за града. А, ако визирате протеста ми, с който оспорвах всяко решение, то това беше единственият начин да защитя правото си на инициатива. Преди почти година, аз и мои колеги внесохме предложение за изменение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Благоевград.

Предложението касаеше таксите в детските градини. След като изчаках търпеливо два месеца и предложението ни не бе внесено за разглеждане, обявих, че докато това не се случи ще оспорвам всяко решение. Прекратих протеста си като отнесох въпроса до Прокуратурата.

Как се роди тази ожесточена опозиция от около 14-15 съветника в годината преди избори, много сте хард, но вие май държите първенството по остри, гневни и понякога обидни коментари и реплики. На какво се дължи вашия ЯД?!

Мога да отговарям само и единствено за себе си. Това е другото удобно и лесно оправдание на позицията ми- идват избори. За радост и тук протоколите, които води Общински съвет могат да докажат, че аз съм в опозиция малко след конституирането на този Общински съвет. Та, аз съм “хард” много преди годината на избори. Яд предполага лично отношение, поредната удобна интерпретация. В залата на Общински съвет не водя лични битки, защитавам интересите на гражданите. Звучи клиширано, но те клишетата, за това са клишета, защото са верни.

Признавам, че сте най-активният общински съветник във Фейсбук и в залата на ОБС. Ежедневните ви постове засягат много от обсъжданите теми, срещу които вие протестирате. Възможно ли е да обобщите къде сбърка този общински съвет, при какви решения, степенувайте ги по важност?

Мнозинството в този Общински съвет отстъпи водещата позиция в местната власт изцяло на кмета. През последните години целенасочено и поради липсата на потенциал на мнозинството, този Общински съвет се превърна в орган, който само слага печат одобрено. Целенасочено, верен на максимата “Разделяй и владей” кметът завладя изцяло мнозинството. Така бедните ми колеги, къде от страх, къде от глупост отстъпиха от страх да не останат в изолация. За да бъда обективна обаче ще призная, че за последното спомогна и опозицията. Тя както знаем е огледало на управлението.

Загробихте колежа по туризъм с вашите жалби за неправомерното отдаване на сградата за безвъзмездно ползване?! Не чувствате ли вина?! Студенти, академици, какво ще стане с тях, ако колежът не бъде акредитиран?!

Изпитвам вина за демографската криза, защото родих само едно дете. Може да ми вмените отговорност и за войната в Палестина, но истината е, че оспорих едно незаконосъобразно решение. Толкова. Пред закона всички сме равни, той не е подвластен на “Поручик Галицин”.

Очаквам справедливост.

Кое решение на ОБС бихте определели като Престъпно и за кое бихте аплодирали колегите си?!

Всички решения, които съм счела за престъпни съм отнесла до прокуратурата. Вижте, аз смятам, че за това, че си си свършил работата не трябва да очакваш аплодисменти, за това ти се полага възнаграждение. Аплодисментите ми са за всички, които с постиженията си са допринесли за България.

Каква е тази страст на всяка цена да се влезе в ОБС, какъв ви е келипира на вас общинските съветници?! Идеали, идеи за развитието на града, грижа за Благоевград и неговите жители, или постигане на лични цели. Видно е, че голяма част от ОБС са бизнесмени, които вероятно си помагат в бизнеса с участието си в ОБС?! Как виждате вашата роля там?!

Аз не съм се родила общински съветник и няма нещо, което за мен да е на всяка цена. Но сега пък да не излезе, че съм ангел, не не съм ангел, аз съм юрист и се занимавам с градоустройство и няма да скрия, че това, че съм съветник ми помага в работата. И тук няма как да избегна клишетата, но на мене наистина ми пука за града и да имам идеи за развитието му и смятам, че има какво да дам.

Вярно ли е, че имате преписки в Икономическа полиция за неправилно, незаконно придобити имоти, поне това е с нещо, което враговете ви удрят почти всеки ден, включително и в нашите коментари. Я повдигнете завесата около тези твърдения?!

Това с проверките не идва само от коментарите в сайта Ви, двама от колегите ми, правеха намеци за това в интервютата си в медията Ви, естествено ползвайки- “някой”, аз винаги съм “някой”, но не защото не знаят името ми, а защото не им стиска. То мъжеството не е само орган. За тях и за всички коментиращи, макар да се съмнявам коментиращите да са други, а не самите те: Няма преписки срещу мен в Икономическа полиция. През трите мандата, в които съм съветник не съм придобила по какъвто и да е начин недвижими имоти. Не притежавам недвижими имоти.

Един малко личен въпрос?! Защо г-жо Ризова, се пускате по пижамака и хавлия във Фейсбук?! Набирате избиратели по нестандартен и модерен начин, или смятате, че красотата ще спаси Благоевград, така както многократно е спасявала света?! Разчитате на това, че хората са податливи на чара на политика?!

Имам много повече да кажа, отколкото да покажа, но за жалост, ако няма какво да покажа, няма кой да чуе това, което ще кажа.

Молите ме да прибера острието, а задавате въпроси с етикети. Каквато и да е цената, все ще е евтина, при “защо се пускате”. Не се пускам, това продава идеи не плът. И след като скъсах етикета, ще Ви отговоря: ако не беше социалната мрежа и аз не изглеждах по този начин, щях да седя на последното столче и функцията ми щеше да е само декоративна. Имам 5000 приятели и над 3000 последователи, което си е малка медия, която ми помага казаното от мен да не остане в нищото.

Какво не харесвате в управлението на града?! Скачате срещу кмета, заместниците му, намирайки си всякакви поводи за това... Какво не направиха?

Огледайте се, какво да му харесам на това управление? Вижте уличната мрежа, междублоковите пространства в кварталите, детските площадки, центъра, избелелите плочки, течовете в подплощадното пространство на иначе обновения скъп площад. Искам да обърна специално внимание на парк “Бачиново”, разходете се в парка, парка никога не е бил толкова сив, мръсен и неподдържан, тъжно е, наистина е тъжно. А лъжите, два чувала лъжи: ЕКСПО център, нова черква, депо, подлез, пеещи фонтани, светло осветление, модерна организация на движението, работни места, видеонаблюдение, чистота, нова козирка, добра футболна школа и т. н. Очевидно не е трудно да си намеря повод.

Обществените поръчки са капсулирани в един много тесен кръг от фирми. През последните години и администрацията претърпя няколко кадрови труса, включително на ръководния състав. И като казвам ръководен състав имам предвид само на хартия, защото Община Благоевград се управлява еднолично от кмета Камбитов, всичко останало е персонал. А Вас ви дразни пижамката.

О, не пижамката и хавлията дразнят по особен начин някои други хора, кажете все пак нещо хубаво, което направи кметския екип?!

Басейна за златните деца на Благоевград. Макар и с резерви за мястото, това е доброто, което се направи. Ако не се работеше на инат, можеше да имаме модерен басейн с минерална вода на мястото на закрития басейн, но това вече е минало. Знам в какви условия тренираха децата и въпреки това носеха златни медали, та това е доброто, което се направи. Тук може би очаквате да спомена боядисването, наречено саниране. За него ще оставя времето да говори, то за сега е благосклонно, но след някоя тежка зима или есен ще видим резултата.

Трябва да призная, че с пиперливите си, понякога обидни постове постигнахте завидна популярност. Изпреварихте по този пункт много съветници, които си въобразяват, че са имена в местната политика. Все пак с няколко думи какво свършихте като общински съветник -реално постигнат резултат?

Вижте, аз не съм се главозамаяла от популярността си, тя е временна, но успях да запазя човечността си. В този свят всичко става с хора- и хубаво и лошо. Човеци липсват в този общински съвет, човеци. Това е причината да не говоря с по-голямата част от тези политици, защото за тези 11 години, никога не съм си позволила да засегна лично колега, това, което се е случвало в залата е оставало там. Нито веднъж не съм си позволила да не удържа на думата си, каквото и да ми е струвало това. А това, че те решиха да се обезличат си е техен проблем, може пък да си е струвало.

Готвите ли се за избори?!

Да, готвя се от ноември 2015г.

От коя формация?!

Това ще го запазя в тайна.

Кой ще е кметът догодина?

Едно знам със сигурност - няма да е Атанас Камбитов.

Благодаря ви!

Разговаря П. Петрова

102 коментара
Коментирай
04.02.2019 15:53 | Илко
Злате, Злате, опитваш се да внушиш неверни твърдения. Благоевград има златен кмет. Жалко е, когато човек няма достойнство да го признае
04.02.2019 15:54 | Малкия Петърчо
Боже, Боже, тази версия защо ни прати, Боже!? Наистина си повярва, че и юрист била, може, ама само по документи. А това, че имала 5 000 приятели и 3 000 последователи не е никаква медиина сензация. Никой от приятелите и не чете там, а разглежда само снимките и надявайки се да падне хавлия та или пижамата и да си задоволят ръчно нагона
04.02.2019 16:00 |
Мале мале.... гледам и невярвам на очите си.... Явно вече имаме гадател.... "знам със сигурност, че Атанас Камбитов няма да е кмет"... аййй стига бе!!! Хахах...
04.02.2019 16:02 |
Много е лошо да си поверваш ...тцтц. Лошооо, много лошо.
04.02.2019 16:03 | Общинарче
Кмета е златен, защото от всяка обществена поръчка и Евро проект е на процент. Благоевград бавно, но сигурно загива, скоро ще станем като Радомир или Бобов Дол.
04.02.2019 16:05 | Ами сега?
"Скандално известните с имотните измами благоевградски общински съветници Злата Сотирова и Бисер Стойчев изнудвали бизнесмен за сумата от 20 000 лв., срещу която да осигурят скица на поземлен имот, съобщи кореспондентът на Pirinsko. com за града.

Преди около една година време Благоевградският бизнесмен Красимир Стефанов е получил отказ от общинска администрация Благоевград за издаване на скица на имот, за който Стефанов притежава Нотариален акт за собственост.

По думите на потърпевшия бизнесмен, добре познатите със скандалните имотни сделки общински съветници, Злата Сотирова и Бисер Стойчев, провели няколко срещи с баща и син, Красимир и Кирил Стефанови, като започнали да ги изнудват и предлагали, че ще уредят скица за въпросният имот от община Благоевград срещу сумата от 20 000 лева. "
04.02.2019 16:08 | Филип
Леле Злате, пак се изложи. За коя се помисли, чак пък толкова интересна ли сметна, че си .... Ужас! ОСвен смешна друго не си!
04.02.2019 16:25 | Румбата
Колко платени мишки изскочиха от дупката, хахаха, смешници, плюйте, но кмет няма да е Неделчо!
04.02.2019 16:30 | Йордан
Това са държавни калинки - герберасти докарани от села и паланки, уредени на държавни местенца.
04.02.2019 16:36 | ком
На тази Камбитов и направи улица само до нейната къща. Храни куче да те лае.
04.02.2019 17:01 | Пепино
Което ще рече, че и тя и Камбитов са в нарушение на закона нали?
04.02.2019 17:14 | Михаил Узунов
Какво острие, какви пет лева. Бързо, бързо забрави какви ги вършеше и върши и сега. Да напуска местния парламент и нека си мечтае, че Камбитов няма да е кмет. Той ще е!
04.02.2019 17:15 | Паола
От коментара ясно си личи,
че в акъла са ти четки и бои...
явно е, че на някой ти си параван,
случайно името ти да е Калоян???
04.02.2019 17:18 | Калоянчо
Повтаряш се герберски трол.
04.02.2019 17:23 | Георги Янакиев
Не съм на тази госпожа, но за кое от следното излъга, нали кмета обеща инвестиции, новооткрити работни места, обеща нормално кръстовище на входа на Струмско, жп прелез грамада, обеща силен Пирин, козирка и нова трибуна на стадиона, нова черква, експо център, депо, пеещи фонтани пред общината, международен младежки център, кое от това изпълни? Благоевград стана град-призрак, младите (не само младите) хора масово напускат града в посока чужбина или Сф, работещите са с най ниските доходи в България, дишаме най мръсния въздух в страната. Истината и фактите не са нито сини нито червени или зелени.
04.02.2019 17:27 | крум
Браво още повече я харесвам тази госпожа умна и красива и страшно права, браво
04.02.2019 17:27 | Юли
Търтеите в общината по цял ден мързелуват, пият блудкаво кафе от партера, ползват безплатен нет и пишат хвалби за кметчето във форумите. След изборите ще ги пратим на село пак да си акат във външните си тоалетни.
04.02.2019 17:28 | Uooo
Камбитов става все по успешен, нека си говорят на изборите така ще ги ошамари че ще го запомнят
04.02.2019 17:29 | Минчо
В коя стая в общината си дупе-лизачо?
04.02.2019 17:53 | Колегата
Злате дерзай изборите са пред теб. Бори се ние сме зад теб. А и отзад гледката си я бива както и отпред. И още си чакам целувката ..
04.02.2019 18:32 | Гошо
Как в 17. 30 спряха подлогите общински да хулят. Алоооо не ви плащаме да хвалите кмето и да седите в нета, а да бачкате за градО.
04.02.2019 19:01 | пїЅпїЅпїЅ
Бая боб има да изядеш, докато стигнеш камбитов
04.02.2019 19:16 | Минчо
Е не може да си позволи да живее в къща за милиони в Бояна, да кара кола за 150 хиляди и да харчи 50 хиляди за рожден ден. От къде ли има тези пари, кмета-слънце?
04.02.2019 19:25 | Треньорът
Не мога да те дишам сори
04.02.2019 19:55 | Паола
Изборите наближават вече,
А Дончо и Злата от целта си са далече,
Камбитов превъзхожда ги категорично,
От това и няма нищо по-логично.

Бали, Милано… Ех, че екзотика,
Долавям дори и малко еротика,
За хорското доверие, обаче друго е нужно,
Хайде, по-добре, омитайте се дружно.
04.02.2019 19:59 | Шаляфо
Ти си болен герберски плъх.
04.02.2019 20:02 | Олег
Злата ли е проблема, че Благоевград заприлича на градчета като Радомир или Бобов Дол? Хората са го казали-рибата се вмирисва от към главата.
04.02.2019 20:11 | Илко
Злате, радвам се да те видя, както ти се радват футбалерите от "Милан' и "Интер".
04.02.2019 20:12 | Михаил Узунов
Минчо написа:Минчо

Миланската лека и разкрачена момичка я знаем всички. Точно тя да не дава оценки за работата си, еле пък за кмета. Той винаги си е бил на ниво, за разлика от други
04.02.2019 20:12 | Заната
Познавам Наско много отдавна. Има коли, кара ги. Винаги е имал нюх и се е справял в живота. Затова и вади очите на много хора
04.02.2019 20:12 | Крум
Тази ли е красива и ума, хахаах. Моля ви, не се излагайте. Толкова елементарна, евтина и проста... Всички знаем как си изкарваш хляба до скоро, а може би и още заработва по този начин. Жалка картинка, а пък и със самочувствие.... това ли са ни местните парламентаристи, не е истина. Един съвет НЕма, то не е аандон, то не е Злата, то не е Калоян....
04.02.2019 20:14 | Михаил Узунов
Минчо написа: Минчо

Кмета винаги си е карал скъпи коли и е имал охолен живот. Парите са си негови, няма как да му държиш сметка, марш у Левуново, Мунчо
04.02.2019 20:15 | Урумов
Кметът винаги е бил на ниво, видимо дразни само тези, които му дишат прахта. Няма смисъл да коментираме. Кметът се доказа и ще продължава да се доказва. Хората го обичат и пак ще го изберат
04.02.2019 20:16 | винету
Гошо написа:Гошо

Скрии се некъде, лев чепик
04.02.2019 20:16 | До Заната
Ти може да познаваш кмета, ама аз познавам Злата.... Малеееее, да не ти разказвам, че ме става срам
04.02.2019 20:18 | Минчо
Ти си малоумен герберски трол, ние джумалиите ще узритаме вас по родните ви села след из3. А кмета-слънце преди да стане депутат и след това кмет имаше фалирала фирма и няколко стотин хиляди задължения, знаем си стоката. Дано скоро цялата крадлива шайка герберасти да бъдат осъдени.
04.02.2019 20:23 | Георгиев
Хора, събудете се не коментирайте Злата, не прехвърляйте проблемите на Благоевград от болната към здравата глава. Камбитов ни направи най бедния град в България, с най мръсния въздух и най голямата корупция.
04.02.2019 20:26 | Орлин махала
Всички защитници на кмета-слънце след изборите свободно могат да се завърнат по родните си села. Аграри, смръдливци, и чобани, не ви искаме в Джумаята.
04.02.2019 20:28 | mima
че камбитов ще е кмета е ясно като бял ден, нека си говори златка каквото си иска горе има коментар в, които се казва какво са направили с бисер тя има нагостта да казва че няма преписки . аман общи моабети. ма ако де нека си мисли че нещо зависи от нея
04.02.2019 20:29 | Фен на Пирин
Само заради това, че се опитва да убие най обичания отбор в Югозапада - Пирин, не трябва да се гласува за Камбитов.
04.02.2019 20:29 | i;man
не знаех че да се голодушиш у фейса се нарича внушаване на идеи, евала е много си идейна нема що
04.02.2019 20:30 | Орлин махала
По горе има написано и какво е обещал и какво е излъгал кмета. Чети гербер.
04.02.2019 20:32 | Петрич
Проблема на града ви не е тази жена, а кмета, който ви направи градче със затихващи функции.
04.02.2019 20:43 | Паола
Камбитов трън ви е в очите,
А властта остава във мечтите,
Няма смисъл, не тъжете,
по-добре се примирете!

Камбитов си е кмет мечта,
Кмет на всички времена.
Вие пак сте шеста глуха,
На кой не му изнася да го ….
04.02.2019 20:44 | мария
тази е повече от смешна тя е комична не разбрах само какво е свъшила в обс освен да занимава прокуратурата с глупости тази дава оценка за кмета от който е на светлинни години ма добре че се изказват и си вярват . болен народ
04.02.2019 20:51 | Дани
Ти си болен, след герб пак ще се боядиса и минеш към друга партия.
04.02.2019 20:52 | За ортака на Злата
Благоевградският общински съветник Бисер Стойчев - "Грозния" фалшифицирал документ с подпис на съдия и печат на Районен съд - Благоевград, съобщава репортер на Pirinsko. com.

Скандално известният благоевградски общински съветник Бисер Аспарухов Стойчев е замесен в поредната имотна измама на територията на община Благоевград.

Припомняме, че през 2012 год., Бисер Стойчев уговаря да продаде на благоевградчанина Красимир Стефанов имот, който е собственост на роднините на баща му Аспарух Стойчев. Сделката с покупката на имота е осъществена на 21. 02. 2012 година при нотариус Искра Кутева, с район на действие Благоевград.

От страна на продавача се явил Аспарух Костадинов Стойчев, придружен от двамата му сина Бисер и Костадин Стойчеви, а в качеството на купувач се явил лично Красимир Великов Стефанов, който на 21. 02. 2012 год., купува имот № 019042 находещ се в землището на благоевградското село Еленово, местността "С. Марулево", с площ на имота по скица 12, 394 дка.

Нас
04.02.2019 20:54 | Лилчо
Платени герберски тролчета, след изборите и загубата герб в Благоевград и цяла България ще сте ненужни, тогава ще смените плочата, употребяват ви бе тъпунгери.
04.02.2019 20:58 | Чичо
СКАЛАТА НА ГЛУПОСТТА - ТЪП, ПО ТЪП, НАЙ ТЪП, ГЕРБЕРАСТ.
04.02.2019 21:02 | До Паола
Паола вече ме нервираш
Дано и ти като Камбитов вече от града ни да абдикираш
А и като Шопова все копираш
Надявам се си взе урок
щот ви давам краен срок
Де се изнесеш с тях амблок в някой селскостопански блок
04.02.2019 21:07 | кроу
Добре, че е Злата Ризова да задава неудобни въпроси на Кмета-Слънце, щото всички други в Общината (а и регионалните "медии") са в поза партер пред него.
04.02.2019 21:51 | Паола
Албина, Злата, Калоян…
За Благоевград са срам…
Прибавим ли Дончо към тях-
Четирима достойни за смях…

Правят си тайни завери,
Лъжи все говорят –кой както намери,
И кмета много им пречи,
Щото от нивото му са много далече…
04.02.2019 21:56 | до Паола
Римата ти е първична нетипична
и ме оставя отегчено безразлична…
губиш си времето във влачене след Злата а си затънала до гуша в блатата
04.02.2019 22:34 | пїЅпїЅпїЅ
Имотни измами, проституция, антиконституция...
04.02.2019 22:38 | Пепа
Камбитов е класи над вас! Есента ще ви върне в първи клас!
04.02.2019 22:45 | Фея
Анализатори твърдят че Камбитов ще управлява трти път
04.02.2019 23:16 | Чичо
И след този трети мандат в града ще останат само държавните калинки, пенсионери и роми.
04.02.2019 23:27 | Георгиева
Колко е тъжно всичко това! Градът ни е в окаяно състояние, никога не е изглеждал по зле, това е ужасно, но по -ужасното е това, че има толкова ограничени и посредствени хора. Хора без мироглед, без критерии за това, що е то хубаво и нормално, хора с ужасен манталитет и липса на всякаква култура. Що се отнася до Кмета и Общинското управление, не подлежи на коментар. ГРОТЕСКА!
04.02.2019 23:31 | Васко архитекта
Знаете ли колко е числеността на персонала в Общината? Точно два пъти повече от преди да дойде Камбитов на власт!!. А знаете ли какви са роднинските връзки.? Братя, Брат, сестра, дъщеря; Баща ( кмета) и дъщеря му + племенницата му, както и на Зъкова племенницата, гаджета, майки, щерки, сестри ( Шопова и сестра й), приятелки, софийски началници и още цяла плеяда навързани черва. Е, как искате някой да носи отговорност? Няма да стане. Освен това може да направите справка и на кои общински съветници децата им работят в общинската администрация.
04.02.2019 23:34 | милчо
еее
05.02.2019 00:33 |
Не знам колко е числеността. Знам, че се върши огромен обем от работа. Бях, видях, запомних. В резултат на тази рае, Благоевград се променя
05.02.2019 06:39 | коминчо
Без Мишката до никъде няма да го докара каката... но фейса ще си го запази
05.02.2019 07:33 | Пухи
Сладурана е таз Злата
05.02.2019 08:05 | мария
Боже, какво снизхождение, сладурана . Това ти е общински съветник, трябва да има тежест, сладураната у фейсо, в политиката место няма и на изборите ще стане ясно .Засукани моабети, нищо конкретно .Тя оценки на кмета неможе да дава защото е ниска топка тя бисер може да оценява, дончо, албина и себеподобни, обаче Камбитов не и ако продължава с тази лична омраза е обречена на пълен провал.
05.02.2019 08:35 | Човек
Цигарена, Лимонадена, Хлебозавод, Млечни Продукти, ЗМК, ЗИО, Воршилов, Телефонен, Обувна фабрика, ДАП, Леарнята, Текстилен комбинат..... Може и да съм изпуснал някой завод, не съм против никой, само задавам въпрос??? Колко от тези заводи и фабрики функционират сега. А до Паола римите не ще нахранят безработните хора от Благоевград.
05.02.2019 08:54 | Гошо
Трети мандат ще има за господин кмета, ще има, а вие, плюещи и жални за власт ОТНОВО ще дишате прахта му
05.02.2019 08:54 | Да
Лично взех 50 лв едно време Злата да стане това което е сега а сега се прави на много Хрисима ц ц ц цпази Боже сляпо да погледа, десетки хиляди лв се дадоха тогава за тази с брат, така че злате тихо....
05.02.2019 09:11 | Миле Китич
Васко архитекта написа: Васко архитекта

Много ги разбираш тия неща. Как подробно ги описваш, май те яд на някого и ихфото, което подаваш в тъпия си коментар е изключително неодостоверен. Както и измисленото интервю на миланската разпоретина
05.02.2019 10:20 | Izbori
Грабвай бюлетините-боса искряска!
Дойдат ли другите на власт,
Ще ви уволнят завчас!
И структури месни хвръкнаха завчаска!
И българи тръпнат нивга невидели,
В едно да гласуват живи и умрели!
05.02.2019 10:39 | Стефан
Държавните калинки - герберасти налазиха форума, работете бе лентяи, от нашите данъци взимате незаслужените си заплати.
05.02.2019 10:40 | Милан Богдански
Izbori написа: Izbori

Много си тъп за да се подиграваш така с български стихотворение....
Колкото до статията, няма нищо, което да е предпоставка за да не бъде избран Камбитов трети мандат за кмет. И ще стане! А Злата, тя е ясна, влезе в този парламент заради Бисер, който иска да остане в сянка, ама и той се издъни. Имоти, бело, момички... Да не говорим за компанията с която са се оградили, но вкупом ще се окажат в дупката, която сами копаят
05.02.2019 10:42 | Кака Лара
Защо новия парк (построен с нашите пари) стои целогодишно заключен и се отваря за няколко дни в годината за наркоманизирани франсета или певци за награди на БГ радио, на които пак ние плащаме да идват да пеят, парка за тях или за гражданите на Благоевград е направен?
05.02.2019 10:43 | Бимбо
След евентуален трети мандат на доктора от село Падеш, Благоевград вече ще е по зле и от Радомир.
05.02.2019 10:44 | Веско
Стефан написа:Стефан

Лентяй си ти, нито ти взимам от данъците нито съм ти искал мнението, имам и за теб една калинка. Мини през "Русалка" да ти я внедря между буСките, да те погъделичка, Стефчо
05.02.2019 10:46 | Миле Китич
Кака Лара написа:Кака Лара

На теб, колко пъти да ти обяснят, че парка е отворен, тъпунгер
05.02.2019 10:47 | Миле Китич
Кака Лара написа:Кака Лара

Пии си водата и хапчетата не се занимавай с неща дето не ти идват отръки
05.02.2019 11:04 | до Миле Китич
Добре ги познавам всички, защото само на тях дават големи бонуси, а за другите -трохички. Ама и теб те знам много добре. Нали ядеш от голямата паница.
05.02.2019 11:05 | Кака Лара
Парка е отворен, ако работиш в общината и имаш ключ, за нормалните граждани е ЗАКЛЮЧЕН
05.02.2019 11:06 | Стефан
До този, който е в Русалка - дай координати гербер, от кога те чакам.
05.02.2019 11:07 | Орлин махала
Всички държавни лентяи и плужеци взимат заплати от нашите данъци.
05.02.2019 11:09 | Мартин
Скалата на глупостта - глупав, по глупав, най глупав... гербер.
05.02.2019 11:31 | Лара
Златке, седни си на д*то. Нямаш шанс срещу Камбитов
05.02.2019 11:54 | Веско
Стефан написа:Стефан

Ела де, нали ти казвам, че съм в "Русалка", влизаш, третата маса в ляво
05.02.2019 12:11 | Стефан
Айде идвам, чакай, без да мрънкаш
05.02.2019 12:12 | Стефан
Остави телефон, ще ти се представя.
05.02.2019 12:29 | Стефан
Лъжлив страхливец.
05.02.2019 12:35 | Веско
Лъжите на Златка са в пакт с Балито и Каната, и Албин@, тримата мускетари мълчаливо изчакват посоката на вятъра, защото никога не са имали собствено и категорично мнение. Да си заминава тази в Милано да се върне към занаята, там може и да има по-голям успех, което ме съмнява. Ако го умееше добре нямаше да я върнат, ама съдба. Може поне да се научи на кавал да свири, гайда да надува, нека опита, музикални инструменти много
05.02.2019 12:37 | Веско
Стефан написа:Стефан

Дъската ли ти хлпа, Стефчо, влизаш и ти казах 3 маса в ляво. Никакъв телефон няма да ти оставям, лешпер
05.02.2019 12:37 | Кордопул
Плужеците от ГЕРБ са готови и майка си да продадат само и само да останат на власт заради олигавените си интереси!
Плужеците комунист пък са готови и майка и баща да продадат, само и само да достигнат до държавната погача.
05.02.2019 12:39 | Стефан
Бях там, не лъжи идиоте. Дай телефон да се видим. Страхлив гербераст.
05.02.2019 13:06 | Стефан
Защо лъжеш плужек?
05.02.2019 13:18 | Кордопул
А бе хора, а бе съграждани, а бе приятели! Защо се карате, защо се заканвате един друг. В живота може и да сте приятели! Сега кавга във форума. ДАЙТЕ ДА СЕ СКАРАМЕ КОЙ ПО-ПРЪВ ЩЕ ИЗМЕТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ- ГЕРБ, БСП, ДПС, ВОЛЕНОВЦИ, КАРАКАЧАНКИ, СИМЕОНОВЦИ, ДРУГИТЕ СИМЕОНОВЦИ. ВСИЧКИ, КОИТО БЕЗСПОРНО ИЗЯДОХА БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА.... БАЩИ ИМАЙКИ. ДАЙТЕ ДА ЗАПАЗИМ ПОНЕ БЪДЕЩЕТО НА ВНУЦИТЕ!
05.02.2019 13:28 | в изгнание
Отърсете се от заблудите и страховете си. Управляващите днес са вредни и опасни, единствената битка трябва да е за тяхното отстраняване. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, или която и да е ченгеджийска банда и партия на статуквото не е алтернатива. Те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката. Винаги е имало честни и кадърни българи, има ги е сега. „Системата“ не ги допуска до властта, защото на мафията и трябват само послушни, верни, корумпирани и безгръбначни гинки и калинки. Първо отстраняваме мафията от властта, после редим всичко останало.
05.02.2019 14:23 | Eмо
Тази присвои половин струмско, разкрачената
05.02.2019 14:58 | Лори
Голема моралистка ще излезе, хич не я знаем що за стока е
05.02.2019 17:05 | До Богдански
Комунизма се подигра 46 години с историятя на България. Целия окръг насила се македонизира. Хиляди лъжи се изписаха за да не се обиди Големия Брат. Чиста загуба на време и нерви е да се чете историческо четиво написано по това време. С новото врема в България се оказа че над 90% от населението в умствено отношение попада в категория лумпени. Същият процент важи за правителството, даже по-голям. Населението е обречено на бедност поради липсата на добро образование, семейно възпитание и каквато и да е перспектива. ВСЯКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА. Утре ще бъде късно. Скайп поколението на нашите деца и внуци няма да знае български. В тази страна хората които умеят да четат ще бъдат 5-10%. А стихотворението!? То няма да се изучава в учебници защото ще обидим коалиционния партньор. Герои са тези които се бориха срещу възродителния процес, тези от Шипка са употребили прекомерна сила и жестокост срещу невинното османско присъствие.
05.02.2019 20:51 | Иван
На тази съм и голям мераклия
07.02.2019 07:58 | Лиляна Христова
Това разграбване трябва да спре, не може да се отнемат имоти от общината без да са уведомени собствениците мълчат крият докато не дойде частна фирма да сложи ограда до улицата и започне да строи.
08.02.2019 09:48 | Ало
Стига лаете Злата.. Камбитов нз си кой ... Не виждате ли че Благоевград е по зле от Враца, Видин .... дори едно по малко- село от Благоевград -Симитли с Диктатор наречен Малкия Ценко Цочев (Апостол Апостолов-Поли) има повече работни места и привличане на инвеститори ..така Че не защитавайте никой, А ИЗЛЕЗТЕ НА ПРОТЕСТ ВСИЧКИ И БЪДЕТЕ ЕДИННИ
14.02.2019 14:43 | Бооожеg
И тая Златка май е от екипа Златки-плеймейтки! Мъжеството е черта на характера ма кукло, а не се води полов орган! Да се репежиш в местния парламент и да показваш просташко "мъжествено" женско поведение не е геройство, а белег на посрадственост, която няма да допринесе за позитивното развитие на града, за което някои абдали са те избрали и курдисали там! Този градски съвет начело с това селянче Тасков само ни харчи парите и ни трови нервите с непродуктивната си дейност и махленски скандали
04.03.2019 14:02 | Петър
Благоевград е със затихващи функции, от доста време !Съвпада, обаче с кадруването на Камбитов! Вече няма нищо, което да работи, завод или малко предприятие! Така, че МИШКИТЕ в Общината, и държавните служители, затънали в КОРУПЦИЯ, ЛЪЖА, КРАЖБИ, ПОДКУПИ, всичко пошло на този свят, е ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ, на тая КОРУМПИРАНА ОБЩИНА, В ТОВА ЧИСЛО И ДЪРЖАВА РАЗБИРА СЕ!... От пред е змията, а отзад е Магарето... на къде и да се завъртиш....!... Ще дойде и вашето време, обаче!
22.04.2020 07:32 | уцулата
Злата, красива женствена, ще гласувам за нея, нека Джумайци да я подкрепят
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар