38-годишният Явор Жерев оглави листата на ПП "МИР" за Пиринско
12 октомври 2021 13:28 Mobile watches 19656 прочита Mobile comments 0 коментара

38-годишният магистър в сферата на криерното развитие и предприемачеството, благоевградчанинът Явор Жерев, е водачът на 7 членната листа на ПП "МИР" за област Благоевград, с която ще се борят за място в парламента на предстоящите избори.

Роден в семейството на потомствени интелектулци, Явор Жерев е сред благоевградчаните, които смело и отговорно са заявявали позицията си, борейки се срещу очевидни неправди и неуредици в областния град.

За себе си Явор казва: "Кандидатурата ми е провокирна от неморалния начин на водене на политика в последните 30 години. Всичко, което видяхме до тук не доведе българите до по-достоен начин на живот. Моят политически мироглед е съвсем различен и съм сигурен, че има с какво да допринеса за воденето на иновативна политика. Такава, от която ще има резултати. Кандидатирам се за депутат от МИР, защото смятам, че качествата, които трябва да притежава един поитик са именно Морал, Иницитивност и Родолюбие" 

Явор Жерев работи в сферата на транспорта и логистиката. 
След него на второ място в листата се нареждат както следва : Георги Кефалов - Разлог, Ивайло Модев-, Милена Вацова, Радина Ангелова, Илия Рангелов и Екатерина Райкова. 

Петър Колев 

0 коментара
Коментирай