Адвокат Н. Самарджиева от Банско и Г. Самандов от Гоце Делчев влизат в ръководството на партията на Ст. Янев - "Български възход"
19 юни 2022 18:51 Mobile watches 19075 прочита Mobile comments 17 коментара

Адвокат Надежда Самарджиева от Банско и зам. министърът на енергетика в едно от служебните правителства Георги Самандов от Гоце Делчев влизат в ръководството на новоучредената партия " Български възход " ,оглавявана от бившия служебен премиер Стефан Янев.

„Целта на партията е устойчиво да се работи за реализиране на българския национален интерес и сигурността на българските граждани" По думите му от „Български възход" искат българите „да живеят в условията на справедливост и разбирателство със себе си и институциите и властите”.

„Целта на това събрание беше да се приеме устава, да се изберат ръководни органи на ПП „Български възход" и всички документи да бъдат представени в съда за регистрация. Благодаря на всички учредители и гости.

Целта на днешното събрание е изпълнена, може да се поздравим с поредната преминала стъпка и вървим към регистрация”, каза лидерът на партията Стефан Янев на пресконференция в НДК „Това е дългосрочен партиен субект, който има амбиция да участва във всички видове избори, включително ако има предсрочни парламентарни", категоричен беше той.

По думите му ,цитирани от Нова тв в момента „лявото" и „дясното" политическо пространство за неясно обусловени. „Български възход” ще работи в идеологическия спектър на национален консерватизъм. Политиката ни ще бъде обърната към традиционните ценности - училище, семейство, вяра, общност, колектив между българите.

Това политическо пространство предполага взаимодействие с всички политически сили. Нашата партия ще обединява всички качествени морални хора с таланти”, посочи Янев. И добави: „Това беше събрание на хора със свободен дух и свободна воля”.

По-рано вторият човек в новата партия - Ралица Симеонова, обяви, че се дистанцира от формацията. Причината, посочена от нея във Facebook, са кадровите решения в партията. За напускането й Янев заяви, че „в духа на свободната воля така е решила, така е направила”.

Г. Самандов

Н. Самарджиева

17 коментара
Коментирай
19.06.2022 22:28 | 96
Крушите и старата номенклатура. Новото БКП на 21 век
19.06.2022 22:44 | 123
Тази Самарджиева е във всички партии....
20.06.2022 00:10 | Емигрант
Когато в една държава се образуват нови и нови партии това означава че тази държава не я очаква нищо друго а само обещания и манипулации на народа за да се дикопат до власт. Не му ли стана ясно на Българският Народ че с гласуването за дадени партий е само наливане от пусто в празно и печелене на народна пара от субсидии . Разберете комунистите докато не се изчистят до 4 то поколение манипулацията ще продължава и тежко му на Народа . Аз съм емигрирал преди 39 години и до ден днешен не съжалявам защото гледам че нито един министър или депутат не е ефективно осъден и да му е конфискувано цялото имущество . Всички тези мутри милеят много за БГ. Народ докато се докопат до властта и след това мислят само как да ви лъжат и обират защото няма кой да ги безпокои
20.06.2022 05:45 | гошо
Надежда Самарджиева е като фурнаджийска лопата от партия на партия
20.06.2022 06:47 | Путкин Джугашвили
Поредните нереализирали се професионално мераклии за държавната софра, готови да харижат България за жълти копейки!
20.06.2022 08:07 | мъж
До "Емигрант" Правси, но нали разбираш, че е невъзможно всички да емигрират от България. Ние сме тук, и всеки ден умираме, като виждаме как от 32 г. продължават да ни ограбват и крадат. Уродите сред нас са основно в герберастката и депесарската сган. Двете разбойнически организации функционират на един принцип:Има за всеки-от първия до последния, от откраднатото. И затова тези типове още са силни, и затова няма никой от тях в затвора. Само народа-целокупно, можем да се справим с тях.
20.06.2022 09:18 | +++
Тази партия е една много голяма ГЛУПОСТИ и едно голямо НИЩО.
20.06.2022 09:29 | ПЕРО
Генерал Дьо Гол пое управлението на Франция 15 години след неиното
освобождение ипостави началото на днешна Франция. Днес 15 години след влизането на България в Е. С., Генерал Стефан Янев е единствения който може да ни избави от батака.
20.06.2022 10:46 | Петрич
Като видехме кои са хората им в Петрич се разочаровахме тотално. Бръчковата подлога и фалирал бизнесмен Джиката Лешоядо + диджея Тошо Маймуната Уникални мърши :)))
20.06.2022 10:51 | 4x4
нещо като спукано гърне се получава, всички в РБ с партия и борба за процентите държавна субсидия, на никой не му се работи само се търсят хранилки.
20.06.2022 12:51 | запознат
Тази адвокатка дали някой знае да е имала и едно дело? Търсят си работа хората! Тя не беше ли във ВМРО кандидат за съветник в Банско, след това в младежкото ГЕРБ, а после и при Мая Манолова и триото?
20.06.2022 13:44 | Емигрант
Съжалявам приятелю аз също има Мам много роднини които са на същия хал . По лошото е че тези идиоти настроиха хората един срещу други. Света е в икономическа криза заради войната и при нас цените вървят нагоре. Преди България отчиташе икономически растеж и никои не казваше че 60 процента от този растеж се дължеше на парите постъпващи от нас емигрантите . Но кранчето секна. Така че Всички трябва да мислите когато гласувате и да не се подавате на агитация . Америка е огромна и има не повече от две водещи партии и две мижави парии а в България всеки втори е политик.
20.06.2022 15:53 | Правилно си запазнат !
Тази "адвокатка" е един безскруполен екземпляр изкопирала баща си - Данаил Самарджиев-"голям бизнесмен", на който му взеха и къща, и всичко. Та лакомията за власт е голяма, защото се чака от там да "капне нещо", та да се оправят. Затова се скача от партия в партия. Лакоми политически скакалци! Точно пък за тях -НЕ ГЛАСУВАЙТЕ! Пък за кого ли? За това гласуват само 20% от хората. Защото им омръзна от лъжи и кражби! И сега се задава същото. Този "генерал ни се виждаше доста надежден, но като го гледаме с какви хора се заобикаля ни става ясно, че С НИЩО НЕ Е ПО-РАЗЛИЧЕН!
20.06.2022 22:08 | кефал
Генерале, щом опре Живко Лебедо и Тошо Маймуната в Петрич да ти са сурато, леле мале. ГЕНЕРАЛЕ ОТИ НЕ КАЖЕШ, ЧЕ ПАРТИЯТА ТИ ТО ПАТ Е СПОНСОРИСАНА ОТ ПЕШЕРНЯЦИТЕ И БОЙКО БОРИСОВ. КАЖИ СИ, ЧЕ ТИ СИ НОВИО ПРОЕКТ НА БОЙКО, НА МЕСТОТО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ.
21.06.2022 07:23 | Гурдово
С такива адвокати-Чувай Боже
21.06.2022 15:38 | Няма смисъл от коментари.
Струма. ком, пускате статия, очаквате коментари и като не ви харесат-ги триете. Снощи ги отчитахте 18, а сега-15. Защо така? --Защото искате да скриете истината! Та затова ще има "вот на недоверие" след всеки два месеца след встъпването на всеко правителство. Защото не позволявате да им се видят срамотиите преди да са стъпили във властта! Така подкрепяхте и гербаджии.
22.06.2022 08:16 | Данаил
Нада Самарджиева от Добринище
2019г. - В партия "ВМРО" и за кандидат съветник от "ВМРО"
2021г. - В партия "Мутри вън" и за кандидат народен представител от "Мутри вън"
2022г. - Партия "Български възход"
Страшна душевна нечистоплътност.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар