Асим Адемов в Разлог: Всяка държава, която инвестира в образованието, ще просперира
8.05.2019 09:32 Mobile watches 7000 прочита Mobile comments 2 коментара

Всяка държава, която инвестира в образование, ще просперира. Изключително ми бе приятно, че имах възможност да представлявам учителското съсловие в Европейския парламент. Надявам се с вашатя подкрепа да продължа да защитавам интересите на българските учители. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Асим Адемов по време на среща с учители и директори, която се проведе при голям интерес в гр. Разлог вчера . На събитието присъстваха и областният координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, заедно с колегите си от парламента Александър Мацурев и д-р Емил Тончев.

Асим Адемов запозна присъстващите с кампаниите, които проведе през мандата. Той благодари на учителите, че има тяхната подкрепа и им обеща, че отново ще бъде техният глас в Европейския парламент."По време на мандата посетих много училища в страната и ще продължа да го правя и да помагам. Успях и да видя каква промяна настъпва в образователната система благодарение на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов", каза още Адемов.

"Благодаря на всички, които сте тук. Вие сте хората, които лично аз уважавам най много. Вие работите с нашите деца, вие допълвате семейното образование, вие задавате пътя им в живота. За да бъдеш учител трябва сърце", с тези думи се обърна към присъстващите Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че за ГЕРБ през годините винаги най-важно е било да не се губи връзката с хората, затова и тази предизборна кампания се провежда лице в лице.

"Политиката е двустранен процес. Трябва да осъзнаем какво искаме да случи със страната ни, с региона, в който живеем. Ние сме насреща да ви чуем. В листата на ГЕРБ има много млади хора. Доказали сме, че можем и знаем как да защитаваме приоритетите си и интересите на България в Европейския съюз. Няма населено място, в което да няма присъствие на европейската солидарност. България е достойна страна в Европа и достоен член на Европейския съюз. Самочувствието ни като нация идва от самочувствието на всеки един човек.", допълни Даниела Савеклиева.

Александър Мацурев изтъкна ролята на правителството на премиера Борисов е сферата на образованието: "Вие имате голяма роля при възпитанието на нашите деца. Вие ги водите по правилния път и затова правителството на Бойко Борисов е приело за основен приоритет образовянието. От всички вас зависи какъв ще е пътят, по който ще поеме България. Нека на 26 май да направим правилния избор, за да продължи България да развива образованието си, каза той.

Д-р Емил Тончев призова за подкрепа към един български учител, който ще защитава интересите на цялото съсловие в Европейския парламент. Той благодари на присъстващите, че с цената на невероятни усилия и труд изпълняват може би най- важната мисия - да възпитават децата на България.

"По време на прехода на учителите и на образованието бе обърнат гръб. Но благодарение на правителството на ГЕРБ и парламентарната група вашата професия отново ще се превърне в една от най-ужавяните в обществото", допълни още той.

2 коментара
Коментирай
8.05.2019 10:44 | 001
Ние доматите с колците не ги ядем. Пълни глупости дрънкате. Интересува ви само мястото в Брюксел и голямата заплата. А срещите, които правите са смешни, напълно лишени от съдържание, на които присъстват само назначени от ГЕРБ хора в държавната администрация. Даниелкe, ти се скрий от рано и не се излагай, че много ти стана.
9.05.2019 07:35 | ОЧЕВИДЕЦ
Вие говорите за образование, ама то има ли образование въобще в бедната ни държавица? Такъв крах е в образованието здраве му кажи. Поне казвайте истината в действителност каква е, а тя е НУЛА.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката