Бойко Борисов няма да бъде номиниран за премиер
20 април 2023 17:30 Mobile watches 9034 прочита Mobile comments 3 коментара

Аз няма да съм сред номинирате за премиер. Бил съм три пъти - три за щастие. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след консултациите при президента за съставяне на правителство. "Половината парламентарна група на ГЕРБ-СДС са министри и много бързо може да бъде направен проектокабинет", обясни Борисов. 

"Не сме се разбрали за нищо, не си казахме нищо различно, както те казват "стъпка по стъпка". 

Най-доброто за България е коалиция между двете големи партии. Има и други варианти, но те са по-неработещи и по-слаби. Няма да има друг вариант, докато не се изчерпят всички възможности за коалиция между двете големи партии", категорично заяви той. И допълни, че са обсъдили бюджета, проблемите в него, това, че миналата година са харчили от ПВУ и сега отнякъде тези пари трябва да се върнат.

"Има една постановка "Език мой - враг мой". Вчера видях тази омраза в парламента. Тази омраза няма да ни доведе доникъде", каза лидерът на ГЕРБ, предаде Дарик.

И призова за още търпение и внимание.

3 коментара
Коментирай
20.04.2023 19:02 | Тт
Плондер съсипа държавата и петрич
20.04.2023 20:31 | Радио Ереван
Глиганчо да си събира куфарчето и лека полека за Бобов дол при бай Ставри за двадесетина пролети! Компанията за отряда в западно крило е ясна, да не я изреждаме!
26.04.2023 08:18 | karo06
Най-лошото за България- двете най-предателски партии!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар