Борисов: Удариха ни лошо, но не искам да сте кучки, по-добри от нас още няма
31 март 2019 16:04 Mobile watches 18666 прочита Mobile comments 20 коментара

“Лошо ни удариха и зависи дали сме си сложили голяма обеца на ухото, но аз нямам съмнения, че тази листа е по-добро от всяка друга – от успели, млади, знаещи хора”, заяви премиерът Бойко Борисов и лидер на ГЕРБ след представянето на кандидатите на ГЕРБ и СДС за евроизборите.

“Чета (между СДС и ГЕРБ – б.р.): Съюз на демократичните граждани за европейско развитие на България в Европейската народна партия. Колко естествено си звучи. Изборите за Европейски парламента винаги са минавали под мото, че Брюксел е далеч от България и избраните евродепутати са едни скъпо платени чиновници. Само, че за пакета “Мобилност” – месеци наред работа и накрая трима излъчени от България евродепутати не отиват на гласуване и тази сага не беше приключена в полза на България. Андрей Новаков (ГЕРБ) спа в кабини, пътува. Български евродепутати отрязаха главата на траспортните работници и сега се мобилизираме, за да го отложим”, коментира Борисов.

И добави:

“За нашите опоненти ввляво не искам до говоря, защото те не са им интересни, нагледал съм се на всякакви кампании, яд ме е за тези, които са вдясно и цялата им кампания ще бъде против нашия съюз. Тяхната задача е да рушат, за да върнат ДПС и БСП на власт”.

Той подчерта, че забранява на съпартийците си да се вкарват в езика на омразата.

“Не искам да сте кучки или както там беше модерно да се казва в предизборна кампания – с това се хвалят нашите опоненти, искам да да сме си ние – добронамерени, градящи”, настоя премиерът.

А по адрес на опонентите си на изборите добави:

“Аз им виждам водачите, с изключение на Станишев, те по никоя друга тема нямат компетентност. Те няма да ви търсят да говорите по темите и ще ви връщат по теми, които нямат нищо общо с Европа. Познавам им лидерите. Те са популисти. Удариха ни лошо, заслужено понесохме шамарите, искам оттук да излезем силни и обединени, с ясното съзнание, че сме длъжни да не допуснем тези ретроградни сили. Ще видите, че съм бил прав. Успех на всички. С ум, разум, истински бих помолил българите да гласуват за нас. Не искам да казвам, че сме идеални, но все още по-добри няма. Ние, с всичките си наши грешки, продължаваме да сме първа политическа сила. Ние трябва да говорим на всеки един човек, че дори когато грешим, понасяме си наказанията, взимаме си забележка и повече не го допускаме. Защото, който не работи, не греши”.

Борисов изтъкна, че е оптимист за Европа.

“Никой няма да избяга от Европа, теперва ще берем горчивите плодове на Брекзит”, каза още той.

По думите му последствията от напускането на Великобритания ще има много големи последствия, включително и свързани с финансирането на ЕС.

“А като свършат парите, започват кавгите”, отбеляза той.

Из. днес.дир.бг, сн БТА

 

20 коментара
Коментирай
31.03.2019 16:10 | Срам ме от Герб
Къде са ви ударили бе наглец да не би да е лъжа това с апартаментите, е по нагли от вас не е имало, вече биете и наглия Станишев.
31.03.2019 16:53 | Вики
Станишев е малко коте в сравнения с Борисов - Тиквата, по нагли и лакоми от ГЕРБ нее имало, некъдърни тъпи кучки са те те това е.
31.03.2019 17:51 | Олег
Те поГЕРБиха България.
31.03.2019 17:52 | Йордан
Герберасти, вече никой не ви вярва.
31.03.2019 17:53 | Не сми кьорави!
Нагъл глупак! Той си мисли, че народът е по-тъп от него и нищо не не вижда, нищо не разбира... Изядоха ни тези!
31.03.2019 17:53 | Георги Янакиев
От 90 та година досега се смениха доста правителства, всички малко или много лъжеха народа, но герб по корупция, лъжи и крадене задминаха и комунисти и костовисти и царски юпита.
31.03.2019 17:55 | Цветан Цветанов
Боко от Банкя управлява вече 10 години, Насето от Падеш вече 8, през това време България стана най бедната страна в Европейския съюз, а Благоевград най бедния град в България. Видими резултати.
31.03.2019 18:45 | Тончо Токмакчиев
Боко, време е да си ходиш.
31.03.2019 18:45 | Баба
Много е добра листата на ГЕРБ..... Върхът е онзи дебелия изрод Ал Йо.
31.03.2019 20:30 | старогражданин
Оставането на Цветанов в политиката е за сметка на Борисов и тези, които чистосърдечно го подкрепяха през годините. След дузпата с апартаментите следва друга поредица, която ще се случи независимо от това къде е Цветанов. Но друго си е когато го няма в политиката. Убива се надеждата за по-добро.
31.03.2019 20:43 | Видими резултати!
Кой "си понася ЗАСЛУЖЕНО ШАМАРА" бе, глупак? Ами, който си го е заслужил! Ето, че си призна колко сте добри! Всички други за вас са боклуци. Ама верно, че не скочат та да ви изметат зад телената ограда на циганина Валери Симеонов.
31.03.2019 21:12 | Констатация
Ако герб са най-добрите - тежко и горко на народа ни. Значи сме ударили дъното и няма на къде повече. Тези преди тях се изнесоха в чужбина - по-малко добрите, но слава Богу, че гарбаджии останаха, за да покрият дъното. Помогни, Господи на клетия народ, та по-бързо да се отърве от тази чума-герб!
31.03.2019 21:19 | Осветен
Днес, в почивния ден има един проклет, дежурен гербаджия, на който е поръчано да цвъка минуси. Но ще видите какво ще стане утре-когато идат на работа и бъдат впрегнати всички да плюят?! Оценките ще се зачервят като комунисти.
31.03.2019 22:49 | георги
Правилното е ЛОШО НИ ХВАНАХА!!!! Ха ха
31.03.2019 22:52 | георги
Правилно е ЛОШО НИ ХВАНАХА!!!
31.03.2019 23:58 | Старата махала
ГЕРБ и БСП са едно и също. Разиграват театър за пред хората, за да ги мобилизират уж да гласуват срещу другия. Ако те е страх от БСП, гласувай за ГЕРБ. Ако те е страх от ГЕРБ, гласувай за БСП. А те са просто два клона на мафията. Целта е те да са си на власт заедно и заедно да си крадат.

По всички важни теми си гласуват заедно. Винаги срещу хората. ВСС си избраха заедно без караници, глупостите в съда продължават. КЗК си избрах заедно без караници, картела при горивата си цъфти и КЗК все не го вижда.

Народът ще им шибне истинските шамари и ще гласува за алтернативите
01.04.2019 02:01 | Пиринец
И после алтернативните в коалиция с Бойко от Банкя, не мерси, по добре бсп без дпс.
01.04.2019 08:11 | старогражданин
Кьовеши, пакета "Мобилност" и Фолксваген за мен са трите дузпи, които ни чакат през април.
За мен Кьовеши е дългогодишен немски проект, който не се свързва само с една личност. Борба с корупцията, която е съизмерима с албанската, а не българската. Това предполагаше много по-умно поведение. Видно е, че дори Франция е готова да се откаже в полза на Кьовеши. Жестът на Германия към нея е очеваден.
Жълтите жилетки Макрон не може да ги пренебрегне. Там се търси консенсус на ниво държава, бизнес, синдикати. Не ги ли е срам Бареков да афишира истината. Новаков национален герой???
01.04.2019 08:20 | старогражданин
Не ми се мисли за евентуалната трета дузпа Фолксваген. Факирите на Дупница обслужват Балканите не само с Фолксваген. Няма кой да ги похвали.
01.04.2019 10:10 | 2019
Дано свършека на Боко Т да започне, както за неговия приятел Ердоган вчера. Истината е в големите градове. Дано хората разберат истината, въпреки облъчването от Догановите медии!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар