Цветан Цветанов и кметове от ГЕРБ се срещнаха с председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол
08 ноември 2018 13:14 Mobile watches 8673 прочита Mobile comments 15 коментара

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на областни градове в България, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол. Това се случи днес в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки, Финландия.

По време на разговора Цветан Цветанов отбеляза, че догодина на европейските избори българските граждани трябва да гласуват за мирна и просперираща Европа, а това може да го гарантира само Европейската народна партия. Пред Жозеф Дол Цветанов подчерта, че благодарение на европейската солидарност инфраструктурата в българските общини непрекъснато се модернизира и това се оценява положително от гражданите. „Победа на ГЕРБ и на местните избори ще ни даде възможност да надградим постигнатото“, уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Председателят на ЕНП Жозеф Дол поздрави правителството на Бойко Борисов за грижата за българските общини и посочи пред кметовете, че с управници като Бойко Борисов и Цветан Цветанов зад гърба си имат пълното спокойствие и свобода да развиват градовете си и да гарантират професионална реализация на жителите им.

15 коментара
Коментирай
08.11.2018 18:29 | ГЕРБ
една снимка на ГЕРБ без тиквата, харесва ми....
08.11.2018 20:41 | старогражданин
В Хелзинки същинската работа на държавно и партийно ниво се върши от Бойко Борисов. Другите се снимат за спомен.
09.11.2018 06:01 | Бай Данчо
Пир по време на чума! Старогражданино, чудя се каква работа е свършил еднокнижника в Хелзинки!? Барем една снимка да си беше направил и той, за спомен, прегърнат с Дол! Цялото управление на ГРОБ се гради на тежка демагогия с крадени държавни пари и не е нищо друго освен помия за прасета!
09.11.2018 06:45 | старогражданин
Бай Данчо, поне половината от финландците говорят руски, били са им и губерния и независимо от това са запазили национална идентичност. Финландия е много стабилен член на ЕС . Уредена държава. Интересна за нас още от живково време, но предимно им пращаме туристи...

Що се отнася до Бойко Борисов-много си предубеден за да влизаш в дебат с мен. Нямам и не мога да имам твоето ниво на цинизъм към лидерите, които са удобни за теб.
09.11.2018 07:04 | тамерланд
ТОВА ДАСЕ ХВАЛИШ ЧЕСИ СТОРИЛ НЕШО Е ЦИНИЗЪМ НОДА ФАЛШИФИЦИРАШ ЕДНИ ИЗБОРИ Е ИЗКУСТВО НЯМАТ СРАМА
09.11.2018 07:34 | старогражданин
Фалшифицирането на изборите е патент на БСП още от лятото на 90-та година. Не е актуално, има си вече и закон .Сега е на мода корпоративния вот . И той е патент на БСП. Кой може го полза. Много си назад във времето.
09.11.2018 07:51 | старогражданин
Бивши преподаватели на катедра "СУ". Мариола Найденова Янкулова. Специализации: 1990г., Финландия, Хелзинкски технологичен университет,
Вечна и памет.
09.11.2018 10:13 | Бай Данчо
Старогражданино, благодаря за ноторно известната информация за Финландия! Ако отидеш там обаче, и някой ти проговори на руски, първо на мен да се обадиш! Вси пак не ми стана ясно, каква работа е свършил любимят ти еднокнижник!? Е, да, според теб съм предубеден, защото коментирам по начин неприемлив за теб. И какво цинично видя в истината!?
09.11.2018 10:37 | старогражданин
Така е знаят, но не го практикуват. Имат си хубави спомени. Дамата, която споменавам по-горе е дъщеря на човек, минал през Белене.

След време ще се разбере какво е свършил Борисов в Хелзинки. Не е кон с капаци. Винаги комплексен .Кога успешен, кога не, но проба.
09.11.2018 10:57 | Бай Данчо
Старогражданино, от Бай ти Даня да знаеш, че нема да намириш кьорав финландец да ти проговори на руски, и не защото не го практикуват! Не съм имал удоволствието да прочета труда на горепосочената дама, но във Финландия съм бил и работя с финландци, така че, приеми това, което ти казвам за вярно. Освен в случай, че докопаш някой връстник на другаря Ленин, тогава може и да си прав. Та, за еднокнижника! Комплексар е, не е комплексен и от неговите експирименти проба-грешка държавата е пред закриване.
09.11.2018 12:02 | старогражданин
Мариола Янкулова беше на специализашия в Хелзинки 5 месеца от МЕИ-София. 90та година. за последно съм говорил финландци около 2000-та година на пловдивския панаир. Дървопреработвателни машини. Разбират руски, но не желаят да го говорят. Това са техни думи.

Борисов е моя компромис с Герб. Цветанов ми е в повече -дано това си отчел.
09.11.2018 13:35 | Бай Данчо
Старогражданино, между разбирам един език и говоря същия стои огромна пропаст. Това имах предвид и аз! В исторически план Финландия е под руско владичество няколко пъти до 1917 година, но със своя автономност в икономическо и културно отношение. За това ти говоря за Ленин! Не съм съвсем сигурен, че разбирам твоя компромис в лицето на еднокнижника, а пък физкултурника ти бил в повече. Според мен това са взаимно допълващи се персонажи, като вторият е продукт на първия, при това с още по тежка ментална обремененост.
09.11.2018 20:27 | старогражданин
Глобалния свят ще остави едно ниво от 300-400 руски думи в главите и на следващите поколения финландци. Поне у тези които ежедневно контактуват с руснаци. Специализираният руски е проблем и за нас. А за тези след нас …
През главата на еднокнижника минава всеки ден толкова информация, че е грехота да го сравняваш с Цветанов. Има си и екип, който припада от работа. За това не се говори, но то съществува като факт.
17.12.2018 14:27 | Паола
Наместо с Жозеф Дол можехме да ги срещнем със Зелен Дол. По малко пари щеха да похарчат. А работа така и така, нищо не са свършили. Помиришали са чорапите на Зелен Дол, пардон на Жозеф Дол.
17.12.2018 14:38 | Мичо
Чухмв, чухме че предвид предстоящите проблеми със закона на един от кметовете се обсъжда спешно друга кандидатура!
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар