Цветан Цветанов в Банско: Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред
18.06.2018 22:03 Mobile watches 5471 прочита Mobile comments 2 коментара

Темата за предсрочни парламентарни избори не стои на дневен ред. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща в Банско с кмета Георги Икономов и новото общинско ръководство на ГЕРБ. На събитието присъстваха още народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.

Пред актива на ГЕРБ-Банско Цветан Цветанов подчерта, че вотът на недоверие на БСП е плод на желанието им сред обществото да не се говори за успехите на Българското председателство на Съвета на ЕС. „Всички европейски лидери, както и ръководствата на ЕК и ЕП, дават отлични оценки за европредседателството и приоритетите му. За първи път след толкова години акцент в европейския дневен ред е темата за Западните Балкани и то благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов“, обясни Цветанов.

По думите на председателя на ПГ на ГЕРБ усилията на БСП за воденето на конфронтационна политика са насочени не само на национално, но и на местно ниво, като се търсят конфликти с кметовете на ГЕРБ. „Местната власт е пряко зависима от стабилността на държавата. Едни предсрочни избори биха довели до проблеми за бизнеса, несигурност за инвеститорите и за икономиката”, каза още Цветанов.

По време на срещата бе представено новото ръководство на ГЕРБ-Банско, където за ръководител отново е преизбран кметът Георги Икономов, а секретар е народният представител Александър Мацурев.

2 коментара
Коментирай
19.06.2018 09:50 | Плешивмишотплоски
Немаме ли още снимки?
19.06.2018 18:46 | Сечко
Няма повече снимки! Похарчиха ги по срещата на Ангел Джамбазки в неделя с банскалии. Така е! Нали е евродепутатин... всички снимки по него.
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката