Цветан Цветанов в Симитли: Магистрала „Струма” ще даде тласък на бизнеса и икономиката в региона
20.06.2018 08:44 Mobile watches 16569 прочита Mobile comments 6 коментара

Община Симитли се развива много добре през последните години, а доизграждането на АМ „Струма” ще даде тласък на бизнеса и икономиката в града и региона. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов на среща в Симитли с кмета Апостол Апостолов, общинските съветници, новото общинско ръководство на ГЕРБ-Симитли и кметове на населени места от общината, включително и такива от БСП и ДПС.

В рамките на събитието Цветан Цветанов даде висока оценка на работата на народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област, които по думите му работят в екип, за да решават проблемите на общините от областта.

„ГЕРБ получи сериозна подкрепа в Симитли и вие вече имате вашия народен представител в лицето на Стефан Апостолов”, обърна се към актива на ГЕРБ-Симитли Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ коментира, че политическите партии трябва да работят заедно по важните за страната теми. „Омразата в политиката не води до успех. Трябва да има разумно говорене и обсъждане на всички актуални въпроси от дневния ред на обществото”, допълни той. Цветанов подчерта, че вчерашният ден се е оказал много важен след като президентът Румен Радев призна, че Българското председателство е успешно.

Цветан Цветанов коментира, че политиката, която води страната ни, е оценена високо в Брюксел, а правителството на Бойко Борисов е защитило успешно националните ни интереси.

На свой ред кметът на Симитли Апостол Апостолов сподели задоволството си от работата на общинския съвет, в който съветниците единодушно подкрепят всички проекти в интерес на града и малките населени места. Апостолов отбеляза, че за община Симитли европейската солидарност винаги е била много важна и общината е сред първенците по спечелени и реализирани проекти по линия на европейските програми.

На срещата в Симитли присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.

6 коментара
Коментирай
20.06.2018 11:50 | Ха-ха
СЕЛЯНИН-КРАДЛЬО ОТИШЪЛ НА СРЕЩА ПРИ ДРУГ СЕЛЯНИН-КРАДЛЬО И 20 МАЗНИ ХРАНТУТНИКА ГЛЕДАТ ОТСТРАНИ И СЕ ОБЛИЗВАТ. АКО НЕ СА ЦИГАНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕЯ НАГЛИ СЕЛЯНИ, СЕГА ЩЯХА ДА РАБОТЯТ В ДАП-О ИЛИ БДЖ-ТО И ДА ИЗТОЧВАТ НАФТА. ТОГАВА ЩЕ СА ПО-МАЛКО ВРЕДНИ ТЕЯ ПАРАЗИТИ ДЕТО ЗА 10-15 ГОДИНИ ХОРАТА ИМИГРИРАХА И УМРЕХА.
20.06.2018 13:59 | отвратен
Председател на парламентарно представена партия, общински кмет, депутати, селски кметове – Безсъвестни, безскрупулни, безчувствени, лишени от нормалните човешки емоции като състрадание, съпричастност, усещане за чужда болка- това са катили във властта в момента! Радвайте им се, ръкопляскайте им, ненаяли се лешояди и кръвопийци
20.06.2018 20:46 | Струма
Нищо не става в тая държава с такива като тоя боклук
21.06.2018 06:35 | тамерланд
ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ БЯХ ЧУВАЛ
29.06.2018 21:14 | питащ
Нещо не мога да разбера, как като пътя излезе от населените места и се удължи, ще даде тласък на бизнеса? Папагалски израз, повтарян до безкрай от хора, които отдавна следваше да са в затвора. И сега пътищата в областта са добри, но бизнеса едва крета. По причина на най-мракобесното управление от 1990 г до сега.
3.08.2018 14:40 | ЕЙ ПИТАЩ
яВНО СИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ВЪРХУШКА, Я ПОМИСЛИ РЕАЛНО КОЛКО ЧОВЕКА ЗАГИНАХА ПО ТОВА ТРАСЕ. ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА БИЗНЕСА И ПЪТУВАНЕТО, ЗА КОЛКО ПЪТУВАШ СЕГА ДО СОФИЯ, СМЕШНИК. ТАКА ЩЕ ПЪТУВАШ И ДО ГЪРЦИЯ. ИМА РАБОТНИЦИ КОИТО ПЪТУВАТ ВСЕКИ ДЕН. ЯВНО СИ НА ПЕНСИЙКА..
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар


Въведете кода от картинката