Цветанов с първи думи след като се реши съдбата му в ГЕРБ, обяви бъдещите си планове
07 юли 2019 14:45 Mobile watches 19761 прочита Mobile comments 7 коментара

Аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил. Това каза Цветанов след Националното събрание на ГЕРБ. Цветанов благодари на медиите, че в по-голямата си част отразяват обективно събитията. Попитан дали в последния месец е провеждал разговори с премиера Борисов, той каза: „Да, чували сме се. Няма нищо неизяснено“. „Има просто заявление, което аз съм си депозирал и трябваше да се насрочи Национално събрание, за да може да се гласуват всички оставки - както моята, така и на г-жа Бъчварова.

Да се направят всички промени в Устава, в организационната част, в която няма да участвам, няма да отговарям за предизборните щабове и няма да участвам в тях. Мисля, че когато отминат съответните избори, може да се сравнява“, посочи той. На въпрос дали е бил „сготвен“, той отговори: „Дайте да не си говорим за сготвен или не. Важното е, че всичко мина доста по-цивилизовано, отколкото някои са очаквали и трябва да ви кажа, че аз съм лоялен човек и винаги ценя хората, с които съм работил.

Тук в залата имам много приятели и им благодаря за всичко, което са направили“. Работя за създаване на център с евроатлантическа дейност на тема сигурност, каза още той, цитиран от Блиц.

Попитан как ще работи за ГЕРБ като редови член на партията, той каза: Аз вече работя от 17-ти, но в ГЕРБ и не за ГЕРБ. За ГЕРБ може да работи всеки един член и симпатизант, и всеки един, който иска да гласува". На въпрос дали има интерес към НПО сектора, той отговори: „Точно така, аз съм в процедура, работя с достатъчно добри юристи, за да подготвим създаването на един център за евроатлантическа дейност с анализи и прогнози по темата за сигурността“, уточни той. „Плановете са ми да бъде по-често със семейството ми, защото през тези години отсъствах много“, каза още Цветанов.

7 коментара
Коментирай
07.07.2019 15:10 | ПЕТРИЧ
ОТ СА МОТО НАЧАЛО ЦВЕТАНОВ БЕШЕ ЗА МАХАНЕ.
07.07.2019 15:15 | Злобил
Има два вида лоялност - първо, основаната на честност, принципност и безкористност. И втората - зависимата лоялност/силовата/. Първата може да бъде разклатена от дълбока неправда и обида. Втората изчезва при ликвидиране на зависимостта. Гадайте Ц. Ц. в коя група е и как ще се развият събитията напред във времето.


07.07.2019 15:52 | новогражданин-Дупничанин
СЛЕД КАТО Е ИЗГОНЕН ОТ ГЕРБ СЛЕДВА КОМИСИЯТА ПО НЕЗАКОННО-ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА МУ БЪДЕ ИЗЗЕТО ПРЕСТЪПНО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО И ПАРИ В БРОЙ. ЦВЕТАНОВ-БАВНО-РАЗВИВАЩОТО СЕ ДЕТЕ ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И ПРИВЕДЕН В ЗАТВОРА В БОБОВ ДОЛ В 4-ТИ ОТРЯД ПРИ МАНАФИТЕ ОТ ПЕРНИК
08.07.2019 06:28 | 123
ОТИВАЙ В НЕБИТИЕТО ИЛИ В КЪЩАТА НА ПОЖАРНИКАРЯ, НАЛИ СТЕ СЕМЕЙСВО, СПОРЕД НЕГО, ТВОЙТА МАЙ..... КА. НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ВИЖДАМ НИКЪДЕ. ЖИВОТЪТ НЕ СПРЯ БЕЗ ТЕБ, НАЛИ?
08.07.2019 14:21 | гу
цялата цв дружина от благоевградско е аут- кметове и бивши депутати - уреждането през герб-
всички ги знаят

08.07.2019 21:28 | плоскалия
https://pik.bg/извънредно-в-пик-герб-започва-разследване-на-кмета-на-сандански-кирил-котев-news854350.html
11.07.2019 17:52 | Запознат
Преди миналите избори съветника по корупцията обиколи и сурвака доста бизнесмени и сега пак се е наточил, като го гледаме по телевизора...
ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар