“Демократична България” откри кампанията си в Благоевград в присъствието на ген. Атанасов
13 септември 2022 11:55 Mobile watches 7543 прочита Mobile comments 0 коментара

Кандидатите за народни представител от Коалиция “Демократична България” откриха официално  кампанията си в Благоевград. За събитието пристигна и съпредседателят на Обединението ген. Атанас Атанасов. 

В началото бяха представени всички кандидати от листата, които тръгват към поредните парламентарни избори, убедени, че трябва да получат доверието на гражданите на област Благоевград, защото представляват демократичната общност и са част от Коалицията на разума. 

Именно, това каза и съпредседателя на “Демократична България” ген. Атанасов, който подчерта, че разумът и диалогичността в предишния парламент са основното им предимство, пред всички останали. 

“ Ние сме политическата сила на разума, познавате всички хора в нашата листа. Имаме нужда от вашето доверие, за да спрем боксуването на парламентарната република.”, призова още Атанасов. 

“Въпреки, че на цялото общество му омръзна от избори, трябва да разберете, че е наложително да гласувате. Вашият глас има значение. Трябва да упражните своето конституционно право и да гласувате.”, каза водачът на листата Иван Димитров. 

Той допълни още, че програмата на ДБ е изпълнена на 50 % в предишния парламент и единствено участието им и в следващия, ще гарантира завършването и, както реализирането на така чаканите от всички промени. 

“Включих се в отбора на “Демократична България”, защото всички искаме да живеем в стабилна икономически държава и вярвам, че всеки от нас е длъжен да направи нещо в тази посока. Ние имаме силна управленска програма, която имаме амбиция да реализираме в следващия парламент, и която ще доведе до реално подобрение и стабилност.”, заяви инж. Василиса Павлова, втора в листата на ДБ.

Кандидатът под номер 4 в листата Захари Витанов, заяви, че е мотивиран да участва, защото е необходима промяна, по нов, иновативен начин, а той самият е компютърен инженер, което прави експертизата му изключително важна за реализацията и.

В листата на “Демократична България” има хора с различна експертиза и професионален опит.

Листата на коалицията, в която влизат „Движение Да България“, „Демократи за силна България“ и „Зелено движение“, е от 12 кандидати за народни представители е в състав:

1. Иван Димитров

2. Василиса Валеова

3. Мустафа Емин

4. Захари Витанов

5. Ивайло Димчев 

6. Симеон Илиев

7. Иво Божков

8. Георги Мавродиев

9. Олег Сатиев

10. Никола Тафров

11. Николай Куколев

12. Крум Стоилов

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.



 

0 коментара
Коментирай